Kirli Çıkılar )))

yupppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii süppperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canım tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bu sabah aldığım en güzel haber inan.
herşey gönlünce olsun bitanem

31.66 gram altınım vardı ortamala alış fiyatım 101.1 idi be gramı 2.6 tl zararla 98.5 den sattım suan altını

Gram 96 ya düşerse en azından gramaj attırırım hesabı...riske girdim hayırlısı umarım geriler 96'ya 95'e

Son düzenleme:

geçmiş olsun umarım en kısa zmanda bulursun canım...

sana kocaman alkışlar ordusu.
hayırlı olsun canım.
Rabbim utandırmasın inş.,
çok güzel bir haber.

:44::44:

şimdi neden böyle bişiy yaptın anlayamadım ben canım.
hemde sanırım tam içine sinmeyerek.
hayırlısı olsun...

sorma gitsin gaza mı geldim ne

şöyle diyim arkadaşım gaza getirdi..94 95 görecek ki kendisi de bir yatırımcıdır al gramajın yükselir dedi hesapladı bana 32 gramı geçersin dedi 95 de deyince dayanamadım..

Son düzenleme:
KIZLAR suanda gram altın 98 e dusmuş iş bankta bu ay işler iç acıcı deıl yenı bebegım oldu 5 aralıkta carsı pazar v.s olmayınca bırıkımde olmuyor sadece gelen takılarımızı war onlarda sayılmaz sanırım bu ay gecsınde bakalım

umarim üzülmezsin canım,çok belirsiz olaylar insna içine ne siniyorsa onu yapıveriyor.

haklısın canım eger zarar edersem bana büyüüüüük bir ders olur...uzun vadede aldım diyorum ama al sat yapmak da istiyorum neyime benim al sat üç kuruş var elimde zaten

hatırlıyorum senı canım hayırlı ugurlu olsun Allah utandırmasın tebrıkler

kızlar bende 99.91 den altın almıstım az bı mıktarım kaldı düşmüş sanırım altın alsam mı acaba kalan parayla da:44::44:

canım bu ayın 29 unda özelden tabloda görmek istediğiniz birikiminizi yazıyorsunuz o kadar

çok teşekürler şimdiden o zaman

bende elimdeki nakit parayla altın alsam en doğru kararı vermiş olcam ki ben zaten uzun vade düşünüyorum al sata gerek olmaması için

Kızlar sonunda telefonumu buldum.:)
Kirli sepetiiiii....:)
Sıpa çok bozuldu bulduğumu görünce.
Bu arada iyi ki dün bulmamışım.Alım yapacaktım 99 dan.:)

kızlar
euro dolar 129 larda ............yandık bu gidişle altın dibe vuracak acele etmeyin alım için bence ama siz bilirsiniz tabi

bence altın yakında 84 lere inebilir euro çok sert düşüyor çünkü

inanmıyorum ya gerçekten ya gecen iiste altın bi 103 oldu sonra 12 ya ben o 102.67 den 14 gr almıstım :26: bıraz daha bekleyemedim neyse simdi ekdersim duruyordu 98.7 den 5 gr aldım yarın maasımada alcam ama yükselmeye baslarsa diye korktum çünkü ve denilnler gibi 84 e faln düserse yuh yanııı

Ons 1613 ve henüz alım yapmadım.
Halen dolardayım.
Abd yi bekliyorum.
Sanırım biraz daha düşecek ve sanırm 96 alımı görebiliriz.

lady çok acemiyim canım bileydim öyle ederdim aslında ama işte tecrübe oluyor bana suan elimde 700 lira daha var onlada dedigin gibi yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…