Kazandımmmmmmmmmmmm:) Kızlar merhaba mali müşavirlik için sınava hazırlanıyordum . Buraya da uzunca bir süre ders çalıştığımdan dolayı gelemedim . Çok şükür sonuçlar açıklandı ve kazandım . Çok mutluyum sizinle paylaşmak istedim . Bu arada ufakta olsa birikimlerime devam ettim . Artık fırsat buldukça uğrarım . Umarım herkes iyidir .
Kızlar sabahtan beri işlem yapamıyorum deli oldum.:)
Sebep banka değil.
Benim sıpacan telefonumu sakladı.
Evi alt üst ettim yok.
Bulamıyorum.
Bundan iki ay önce de kablosuz mouse ortadan kaybolmuştu.
Meğer bizim ki götürüp kullanmadığımız bir çekmece vardı oraya koymuş.
Canı sıkıldıkça oradan çıkarıp oynayıp geri koyuyor.
Bunu da yeni fark ettik.:)
Benim telefon nerde acep?
Ne alım yapabildim ne satım.
Merkez ihalesinden önce biraz dolar satayım diyordum.
Vardır elbet bir hayır.:)
Kazandımmmmmmmmmmmm:) Kızlar merhaba mali müşavirlik için sınava hazırlanıyordum . Buraya da uzunca bir süre ders çalıştığımdan dolayı gelemedim . Çok şükür sonuçlar açıklandı ve kazandım . Çok mutluyum sizinle paylaşmak istedim . Bu arada ufakta olsa birikimlerime devam ettim . Artık fırsat buldukça uğrarım . Umarım herkes iyidir .
31.66 gram altınım vardı ortamala alış fiyatım 101.1 idi be gramı 2.6 tl zararla 98.5 den sattım suan altını
Gram 96 ya düşerse en azından gramaj attırırım hesabı...riske girdim hayırlısı umarım geriler 96'ya 95'e
sorma gitsin gaza mı geldim ne
şöyle diyim arkadaşım gaza getirdi..94 95 görecek ki kendisi de bir yatırımcıdır al gramajın yükselir dedi hesapladı bana 32 gramı geçersin dedi 95 de deyince dayanamadım..
canım bu ayın 29 unda özelden tabloda görmek istediğiniz birikiminizi yazıyorsunuz o kadar
Ons 1613 ve henüz alım yapmadım.
Halen dolardayım.
Abd yi bekliyorum.
Sanırım biraz daha düşecek ve sanırm 96 alımı görebiliriz.
şu an 97 alımı görebiliyorsak, 96 yı görmemiz çok uzun sürmeyecek...
98.3 den 24,63 gr aldım neyseki zararımı karşılıyorum yaa
lady çok acemiyim canım bileydim öyle ederdim aslında ama işte tecrübe oluyor bana suan elimde 700 lira daha var onlada dedigin gibi yaparım