Kirli Çıkılar )))

kızlar cumhuriyetmi iyi çeyrek altınmı yoksa bilezikmi hangiisinden zarar etmiyorsun,beklemedeyiim düşünce alıcam

vakıf bank altın alımlarını kapadı yaa bide kısıtlamıştı anca 2 gram alabiliyordum napıyorlar altın yok piyasada ne oluyo şu anda alım yapamıyorum

95.80 den 7 gram altın aldım iyimi ettim kötümü daha düşermi hiç bilmiyorum ama oldu sonunda bol kazançlar arkadaşlar hızlıca yükseliyoruz bilginize

kuyumcular gram altın satıyormu,benim banka hesabım yok

Satıyorlar tabi canım bütün kuyumcularda var mı bilmiyorum ama altınbaş atasay falan onlarda kesin oluyor. Banka heasbı açıp orda altın hesabı açarsan daha kolay olur çünkü saklama ve her ay kuyumcuya gitme derdi olmaz herşeyi internetten halledersin.Ama maaşın bankaya yatmıyorsa o zaman anlamı olmaz tabi. O zaman direk kuyumcudan al.

Son düzenleme:
Satıyorlar tabi canım bütün kuyumcularda var mı bilmiyorum ama altınbaş atasay falan onlarda kesin oluyor. Banka heasbı açıp orda altın hesabı açarsan daha kolay olur çünkü saklama ve her ay kuyumcuya gitme derdi olmaz herşeyi internetten halledersin.Ama maaşın bankaya yatmıyorsa o zaman anlamı olmaz tabi. O zaman direk kuyumcudan al.

ben çalışmıyorum canım ev hn mıyım,1 çeyrek parası ancak biriktirebilirim ayda,o yüzden pek anlamıyorum altından

hepinizinki hayırlı uğurlu olsun kızlar.
ben zor günler geçiriyorum.
umarım atlatırım en kısa zmanda:KK31::KK31::KK31:

karalahana umarım zor günlerin en kısa sürede aydınlığa çıkar

şimdi altın yükselsin die duadayım uzun dönem yatırdım yükselip yükselmesini bilmem ama zararda da olmak istemem

Ben yarından sonra toparlanacağını düşünüyorum.
Sen alımı bitirdin mi?
Farklı seviyelerden değil mi?

canım ben daha 2 kademede alım yapım 1000 er liralık sen ne önerirsin 1000 er bu seviyeden de bi tane daha alıyım mı? biliyosun elimde 6-7 bin var ve bu para bu ayki maaş geçen ayki maaş ve araba parasındn kalan

102.7 den bozduğum deneme ve öğrenme amaçlı 20 gr altınımı geriye 101,49 dan yarısını, 100,88 den de diğer yarısını geri aldım.

2 aydır altın almadığım ve elimde tuttuğum paramla toplamda 6000 filan 1000 tl lik 97,9 dan 1000 tl lik de 95.26 dan alım yaptım inşallah makul değerlerdir. hayırlı olur inşallah. ama beklediğim çok iyi oldu siz olmasanız normalde 99 dan maaşımdan artırdığım paraya alacaktım şimdi ortalaması 96 ya filan geldi.

canım ben daha 2 kademede alım yapım 1000 er liralık sen ne önerirsin 1000 er bu seviyeden de bi tane daha alıyım mı? biliyosun elimde 6-7 bin var ve bu para bu ayki maaş geçen ayki maaş ve araba parasındn kalan

Ben alımlarımı 5gr şeklinde yapıyorum.Hızlı düşüyor.
Daha düşük seviyelerden alabilmek için elimde para tutuyorum.
Bir de aldığım seviyeden almam tekrar.
Bankaya iki kez fark öderim çünkü.
Bekle düşünce alırsın.
Çıkarsa da sorun etme bu alımlar kar satışları yiyecek.
Özellikle 1680 de çok satış olacak.
Yine de karar senin.

Ben alımlarımı 5gr şeklinde yapıyorum.Hızlı düşüyor.
Daha düşük seviyelerden alabilmek için elimde para tutuyorum.
Bir de aldığım seviyeden almam tekrar.
Bankaya iki kez fark öderim çünkü.
Bekle düşünce alırsın.
Çıkarsa da sorun etme bu alımlar kar satışları yiyecek.
Özellikle 1680 de çok satış olacak.
Yine de karar senin.

biz bankaya her alım satımda ayrıca bir fark ödemiyoruz değil mi

X