Kirli Çıkılar )))

ay çok hoş, tabi dışardan bakınca =)) Benim sıpa da böyle şeyler yapacak mı acep büyüdüğünde :emir_bebek:

İnan bana neler yapabildiklerini görünce şaşkınlıktan kendine gelemeyeceksin.:)
Güzel şeyler bunlar.
İnsan kızamıyor, hatta yeni şeyler keşfettiği için mutlu oluyor.
Kablosuzu gözümün önünde çıkarıp araba gibi han han diye sürdü.Sonra sakladığı yere geri koydu.
Eşim bir aydır onu arıyordu:)
Valla yaptığını görüce deli gibi öptüm kuzumu.Çocuk da şaşırdı kaldı.
Annede balatalar yandı demiştir herhal.:)
Şimdi kendi kendime diyorum ki 17 aylık olsaydım, elimde annemin teli olsaydı nereye saklardım?:KK53:
Aksi gibi şarjı da bitti.:)

Güzel şeyler bunlar.
Kablosuzu gözümün önünde çıkarıp araba gibi han han diye sürdü.Sonra sakladığı yere geri koydu.
Şimdi kendi kendime diyorum ki 17 aylık olsaydım, elimde annemin teli olsaydı nereye saklardım?:KK53:
çok hoşsun laydfog =)) Senin kuzu da çok küçükmüş.
Telefonu nereye koydu acaba??? mouse gibi hiç kullanmadığınız yerleri mi tercih etti yoksaaa ters köşe yapmak için hep elinin altında olan bir yere mi koydu =)))

çok hoşsun laydfog =)) Senin kuzu da çok küçükmüş.
Telefonu nereye koydu acaba??? mouse gibi hiç kullanmadığınız yerleri mi tercih etti yoksaaa ters köşe yapmak için hep elinin altında olan bir yere mi koydu =)))

Ay kesin gözümün önümde bir yerlerde.:)
Dip köşe baktım her yere.
Kesin kabak gibi duruyordur önümde.
Şeytan aldı götürdü satamadan getirdi diye dolanıyorum evde.
Benim sıpa da saf saf bakıp alkış yapıyor şarkı söyledim diye.:)

Güzel şeyler bunlar.

benimkide 19 aylık cok sevıyor saklamayı koltuk mınderlerının altı tv sehpasının arkası yanı boyle aralara bayılıyor hatta bırde dvd playerın bı parcası var büyük alt tarafında bı delık varhoparlör kısmı gibi ordan o akdar cok sey cıkardım kı nası sıgdırmıs bilmiyorum:KK1::KK9::KK9::KK9:

altın alanların altınları bereketli olsun kızlar :KK16:

alım için bekleyenlerden biride benim inş düşüş devam ederde alabiliriz:KK53:[/QUOTE

senin alım aralığın ne canım? yani ne kadara düşerse alacaksın? bu sabah 99.1 tl. yi gördü gr...senin beklentin bunun da altında sanırım,yanılıyor muyum? :nazar:

bir umut belki 98 97 leri görür diye bekliyorum ama birşey bildiğimden değil heyecan olsun diye :KK9:

Ay kesin gözümün önümde bir yerlerde.:)
Dip köşe baktım her yere.
Kesin kabak gibi duruyordur önümde.
Şeytan aldı götürdü satamadan getirdi diye dolanıyorum evde.
Benim sıpa da saf saf bakıp alkış yapıyor şarkı söyledim diye.:)
Buldun mu telefonunu =) Nereye saklamış merak ettim :emir_bebek:

10 dk sonra new york borsası açılıyor ne olcak acaba:KK52:
Yakında uzman olacaksın karanfilce =)

Yok telefon.
Yer yarıldı içine girdi.
Acaba çöpe mi attı? Ben de sabah benim herife verdim çöpü. ohhh...

Yok telefon.
Yer yarıldı içine girdi.
Acaba çöpe mi attı? Ben de sabah benim herife verdim çöpü. ohhh...

canım gitmemiştir umarım, en olmadık yerdedir eminim, bende kaç kez bulamamıştım sonra oyuncak kutularından, yada koltukların arasından çıktı..

uzun vadeli altın aldım 2 senelik yani ay bu düşüş moralimi bozdu çok düştü :KK43:

canım bende uzun vadede düşünüyorum bende alım yaptım bayağı, p.tesi 6 gr almıştım bugünde 8 gr aldım.. Dahada düşecek gibi ama üzülmüyorum elbette uzun vadede kazanç sağlarız.. Ama altın hiç bu kadar aynır seviyede kalmamıştı yani nerdeyse son 2 aydır 99-102 arasında bir iniyor bir çıkıyor, inşallah yaza doğru artar.. zarar etmeyelimde

merhaba canım dün bir parça altın aldım
fakat okuduklarımdan çıkardığım sonuç kendi adıma şu merkez bankasının dolara müdehalesi konuşuldu.
bugün fed toplantısı var bildiğim kadarıyl vs ...
kısacası ben alım içim altının onsunun 1600-1650 hatta 1580 aralığına gelmesini bekliyorum dolar ons bu seviyelerdeyken 1.90 tl olsa bile altının gramı 96-97 olur.
ama bunlar tabiki birer tahmin, yorum.
o nedenle yorum köşelerini ekonomi haberlerini takip etmeni öneririm canım.
kimbilir bir gelişme olur altının gramı 102 tl olur o zaman da hani düşecekti filan dersin
bunlar kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir son kararı verecek olan elbette sensin canım.:KK34:

altının satış fiyatı senin alacağın fiyattır
alış fiyatı ise senin satacağın fiyattır.

almak için satış fiyatını , satmak için alış fiyatını takip ediyoruz.

kolay gelsin :KK34:

sağol canım teşekkür ederim beni aydınlattığın için..

Kazandımmmmmmmmmmmm:) Kızlar merhaba mali müşavirlik için sınava hazırlanıyordum . Buraya da uzunca bir süre ders çalıştığımdan dolayı gelemedim . Çok şükür sonuçlar açıklandı ve kazandım . Çok mutluyum sizinle paylaşmak istedim . Bu arada ufakta olsa birikimlerime devam ettim . Artık fırsat buldukça uğrarım . Umarım herkes iyidir . :KK16:

Kazandımmmmmmmmmmmm:) Kızlar merhaba mali müşavirlik için sınava hazırlanıyordum . Buraya da uzunca bir süre ders çalıştığımdan dolayı gelemedim . Çok şükür sonuçlar açıklandı ve kazandım . Çok mutluyum sizinle paylaşmak istedim . Bu arada ufakta olsa birikimlerime devam ettim . Artık fırsat buldukça uğrarım . Umarım herkes iyidir . :KK16:

hayırlı olsun canım... :KK34: sanırım staja başlama sınavını kazandın...uzun bir yol var önünde... inşaAllah bitirme sınavlarını da kazanırsın, biz de bir rakip daha kazanmış oluruz... :KK4:

Günaydın arkadaşlar.... ve altın 98,8 tl. yi gördü....bu rakamlar,resmen tl. nin tamamını altına yatır diye bağırıyorrr...:KK52:

Günaydın arkadaşlar altın hızla düşüyordüşmesine biraz sevindim çünkü altın alcam satmıycam seneler sonra satarım anca

farmasi liste hakkında bilgi verebilirmisin bende eklenmek istiyorum canım aylık birikimimi yazıyoruz yoksa toplam birikimimi

Günaydın arkadaşlar altın hızla düşüyordüşmesine biraz sevindim çünkü altın alcam satmıycam seneler sonra satarım anca

farmasi liste hakkında bilgi verebilirmisin bende eklenmek istiyorum canım aylık birikimimi yazıyoruz yoksa toplam birikimimi

canım bu ayın 29 unda özelden tabloda görmek istediğiniz birikiminizi yazıyorsunuz o kadar :KK34:

X