rxuxzgar20 Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Şubat 2008 16 0 86 Eskişehir 24 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi devit #21 kırkyamayı aşmış, sanat eseri olmuşlar
kgokce En güzel an yaşadığın an! Kayıtlı Üye 14 Mart 2012 5.709 3.273 448 24 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi devit #22 işleriniz harikaaa... çokç ok beğendim bu kırkyamada ayrı bir tutku olsa gerekkkk... emeğinize sağlık
işleriniz harikaaa... çokç ok beğendim bu kırkyamada ayrı bir tutku olsa gerekkkk... emeğinize sağlık
E edebiyatci222 Evli, Mutlu, Çocuklu Kayıtlı Üye 5 Ekim 2007 1.805 2 158 42 Almanya 18 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi devit #23 çok güzel bir o kadar da zor göründü gözüme
devit Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Aralık 2007 142 2 96 43 Çankırı 12 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi devit #24 rüzgar20 .!.: kırkyamayı aşmış, sanat eseri olmuşlar Genişletmek için tıkla... kgokce .!.: işleriniz harikaaa... çokç ok beğendim bu kırkyamada ayrı bir tutku olsa gerekkkk... emeğinize sağlık Genişletmek için tıkla... LovelyFish .!.: çok güzel bir o kadar da zor göründü gözüme Genişletmek için tıkla... Arkadaslar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Arkadasim gozun korkmasın eğer seviyorsan bu tür isleri ısrarla tavsiye ederim. İlk başlarda teknikleri öğrenirken zorlababilirsin ama daha sonra tasarımn n keyfine varacaksin .Şimdi den kolay gelsin.
rüzgar20 .!.: kırkyamayı aşmış, sanat eseri olmuşlar Genişletmek için tıkla... kgokce .!.: işleriniz harikaaa... çokç ok beğendim bu kırkyamada ayrı bir tutku olsa gerekkkk... emeğinize sağlık Genişletmek için tıkla... LovelyFish .!.: çok güzel bir o kadar da zor göründü gözüme Genişletmek için tıkla... Arkadaslar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Arkadasim gozun korkmasın eğer seviyorsan bu tür isleri ısrarla tavsiye ederim. İlk başlarda teknikleri öğrenirken zorlababilirsin ama daha sonra tasarımn n keyfine varacaksin .Şimdi den kolay gelsin.
K kurklu_maria Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Eylül 2014 685 87 38 44 1 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi devit #25 laledevri .!.: Genişletmek için tıkla... çok güzelller:)