Kirklareli///39

bencede trakya insanı çok çok başka
bende lüleburgazlıyım ama bursada yaşıyorum

slm kızlar trkyadan herkese slmmm üjj bejlerr trakyanın taşına toprağına kurbann :)

hepinize kucak dolusu sevgilerrrr.bende kirklareliliyim.bu yaz genemedim memleketcigime insallah yilbasina gelicem.cok özledim oralari bir baskadir benim memleketim :)):CüvCüv:

Selam kıslar daha önce yazdım mı bilmiom ama yine de yazıom aranızda kırklarelinde otUran yok mu yaaaa...tanısalım konusalım

kızlar iğneadalı olan varmııııı

Selam kıslar daha önce yazdım mı bilmiom ama yine de yazıom aranızda kırklarelinde otUran yok mu yaaaa...tanısalım konusalım

selam biz postanenin arkasinda oturuyoduk yani annemler hala oturuyo 24 yasima kadar bende ordaydim :) senn??

hersey_eskir hb hayatımm.kızlarr kırklarelinin köylerindenim ben ama tekirdağa evlendimm.ablamlar falan kırklareli merkezde hatta hafta sonu ordaydım yeni geldimm.ahh istasyon ahhhhhhhhhhhhhhh :)

slm bende oturuyorum ama kendim kırklarelinin köylerindenim 2005 yılında evlenip burgazda oturmaya başladım

Ben de trakyalıyım lüleburgazz şuan kasabasında oturuyorum daha önce yazıp yazmadığımı hatılamıyorum dahaönce yazdıım konu buraya taşınmış....

ben de babaeskiliyim kızlar orda büyüdümm şimdi denizlide okuyorum çok özledim oraları.. herkese sevgilerr..

canlarımmmmm ben kırklareliliyim pomakım nickimde anlarsınız
bide şey diecem kırklarelili olmayanların burada işi ne anlamadım da? :S

Babaeskiye benden selam söyleyin arkadaslar :)

kırklareline atandım arkadaşlar artık oralı olacağım,biraz anlatsanıza ev kiraları nasıl,nerelerde oturmak lazım.
bilgi veren herkese şimdiden teşekkürler

topikte bana yardımcı olabilecek birileri varmı acaba?

slm kızlar kırklarelili değilim ama kırklarelide yaşıyorum size katılmamın bir mahsuru varmıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…