Kirklareli///39

çok sükür hafta sonunu kırklarelinde gecirdim trakya karpuzuna bayılıyorum 8 yıl olmustu gitmeyeli hasret giderdim

bi Trakya lı daha geldi:dance:bende Pınarhisar lıyım birazda Lüleburgaz lı sayılırım :teytey:

selam hemsolarim bende kirklareliliyim!

Annem : Kofcaz - Tastepe
Babam: Karakoc

ama yazdan yaza merkezde oturuyoruz! Dogma büyüme Almanya - Stgt - WN denim 2 Senedir Istanbul!

herkeze Selam

Bende Vize'liyim arkadaşlar. Benide aranıza alın

selam hemşolarım bnde kırklarellılı merlkezlıyım ıstanbulda doğup buyusemde topragımız memleketımız orası

Nasılsınız?Bende Trakyalı'yım.Kucak dolusu sevgiler...
lüten tıklar mısınız?

TIKLAYALIM DUYURALIM

kırklarelinden herkese selam ben aslen aydınlıyım ama 25 yıldır buradayım eşim buralı olduğu için buradayım.insan huzurlu mutlu olduğu zaman yaşadığı yer farketmiyor.

Değerli arkadaşlarım yönetimin almış olduğu yeni kararlar doğrultusunda selam,günaydın ,iyigeceler ,hoşçakalın gibi mesajlar silinecektir.Teşekkür etmek istediğiniz mesajlara lütfen teşekkür butonlarını veyahut terazi resmindeki rep butonlarını kullanınız
Anlayışla karşılayacağınıza inanıyor ve sizlere bol neşeli muhabbetler diliyorum.
sevgiyle kalın.a.s.

iğneadalıyım:)
istanbulda yaşıyorum...
------------------
www.igneada.com

Didem su seni tanıyor olabilirim =) İğneada ya sık sık gidiyorum. Yengem İğneadalı üstelik yakın akrabalarım da orada yaşıyor. Demek istediğim az çok kimlerden olduğunu çıkarabilirim.
Sevgiler a.s.

selam lüleburgazdan

napiyonus moru sırnaşık şey

nerdesiniz gülcezlerim

bu başlığı arkalarda görmek istemiyorum

herzaman yukarda tutalım :)

iyiyim canim sen nasilsin?
ben maalesef lüleburgazda degil almanyada yasiyorum. keske herzaman lüleburgazda olabilsem. lüleburgazin her halini görmedigim icin burgazimdan memnunum ama keske daha temiz olsa...

iyiyim canim sen nasilsin?
ben maalesef lüleburgazda degil almanyada yasiyorum. keske herzaman lüleburgazda olabilsem. lüleburgazin her halini görmedigim icin burgazimdan memnunum ama keske daha temiz olsa...

saol tatlım iyiyim
bende lüleburgazdayım fena değil burgaz güzelleşti a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…