Kirklareli///39

herkesin geçmiş kandili mübarek olsun allah bütün dualarınızı ve dileklerinizi kabul eder inşallah

herkeslere merhaba.bende pınarhisarın cevizköyündenim.annem de babamda oralı.

bende kırklareliliyim ve memleketimle gurur duyuyorum

bende doğma büyüme lüleburgazlıyım fakat 4 yıldır istanbulda yaşıyorum herkese slmyerimseniben

arkadaslar ben maalesef almanyada yasiyorum.
Türkiyemi ve memleketim lüleburgazi cok özledim ama az kaldi. haziranin sonunda geliyorum....

arkadaşlar. ben 1 sene kırklareli atatürk lisesinde yatılı olarak okudum. gerçekten çok sevdim oraları. 2002 2003 yıllarıydı.birçok arkadaş edindim. çoğuyla malesefki bağım koptu. hakikaten çok güzel bir şehir. iğneadadan da bşr arkadaşım var. var mı iğneadada yaşayan aranızda

kırklareli kıslarr ben bişi sorucam kırklareli kıyıköy ilçesini tanıyan ya da oralı olan varsa bana özel msj atabilir mi lütfenn

Kırklareli Vizeliyim mutluyum gururluyum çünkü ben bir trakyalıyım:)

selam hemşerilerim bende kırklareliliyim kayalı köyünden 2 sene oldu evleneli istanbulda yaşıyorum kırklareliye sık sık gidiyorum annem babam abim akrabalar hepsi orda kırklareliyi çok seviyorum:enbuyukkk::dance:

ben de lüleburgazliyim kırıkköy beldesinden. şu an balıkesirde oturuyorum 25 yıldır ama hala oraya yerleşmek için fırsat arıyorum suyun öte yakasını çok seviyorum he bülbülü altın kafese koymuşlar vatanım demiş.havası suyu huyu başka oraların çok seviyorum .

Kırklareliliyim ve Kırklareli topiğinin en sonda olmasına çok üzüldüm :)
Çok modern insanlarız netekim :) Kafamız çalışır...
Bu sene öss de lisans düzeyine en çok öğrenci yerleştiren il hangisi biliyormusunuz
Kırklareli :)
Belki her köyde internet var :) okuma yazma düzeyi en yüksek illerden biri :)
Demirköy İğneada tarafları harika yerlerdir ormanı dağ havası denizi hepsi mevcut tarihle içiçe...Lüleburgaz dan istanbul a doğru gidildikçede Sanayi nin çok gelişmiş olduğunu görürsünüz hiç abartı değil adım başı çeşitli sektörden fabrikalarla dolu....Tarım ı ve hayvancılığıda ileri düzeyde dir Zira buğday ve ay çiçeği Türkiye nin ihtiyacı olan un ve yağı büyük oranda karşılamaktadır :)
sevgiler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…