kırklareline atandım arkadaşlar artık oralı olacağım,biraz anlatsanıza ev kiraları nasıl,nerelerde oturmak lazım.
bilgi veren herkese şimdiden teşekkürler
zilşanı öneririm kuaför agda vs soranlara.zilşan çarsıda.kime sorarsanız gösterir.bu arada ben de kırklareliliyim.herkese selamlar
selam canım mesajını yeni gördüm, yardım ettiğin için teşekkürederim. bi şey daha sormak için geldim konuya. bildiğiniz iyi bi kadın doğum doktoru varmı özellikle bayan arıyorum ama sanırım devlet hastenesinde yokmuş, rumeli hastanesine bakıcam ama bildiğiniz varmı diye bir danışmak istedim.
valla tanıdığım bir kadın doğumcu yok açıkçası rumeli hastanesinde sanırım yani öyle anımsıyorum bayan bir jinekolog var ama nasıl bir dr olduğu hakkında pek bir fikrim yok.bunu da anneannemin vajinal bir rahatsızlığından dolayı bulmustuk.jinekolog kadın olsun diye tutturmasından:):) hatırlıyorum ama kadından memnun kaldığını söylemişti:):):)
bi bak istersen
mrb hanımlar ben Adanalıyım ama eşimin iş dolayısıyla Babaeskiye atamamız oldu temmuzda ordayız artık Babaeskide oturanlar biraz anlatabilirlermi acaba orayı çok merak ediyorum hem tanışmış oluruz ...
hemşerim merhaba yaaa. bende adanalıyım ama eşim asker olduğu için kırklarelide oturuyorum. babaeskiye gitmedim ama babaeski burdan gelişmiş bir yermiş. buranın ilçesi olmasına rağmen orası daha gelişmiş diyorlar. yakın olacaz seninle hemşerimtayincimisiniz eşin askermi yani temmuzla geleceğinize göre öyledir sanırım.
Slm bir kaç gün takip ettim 2 gündür bakamadım yeni gördüm mesajınızı hem kırklarelidesiniz hem hemşeriyiz çok iyi yaa sevindimevet benim eşimde asker az kaldı bakalım yakında ordayız , dediğiniz gibiyse eğer çok güzel olur ,hayırlı olur inşalh ...
ev bakmaya ben gelmicem canım yaanerde oturacaksınız canım bellimi yeriniz, kirada oturacaksanız sana tavsiyem ev bakmaya gel mutlaka, burda bütün evlerin bir duvarı mutlaka eğri oluyor mesela ben yatak odamda yatağımı çok şekilsiz koymak zorunda kaldım duvar eğri geldiği için eşine bırakma ev konusunu sen bak mutlaka.
ev bakmaya ben gelmicem canım yaaeşimi yollıcam bakalım okadar yolu git gel 10 gün sonra bidaha git dayanamam zaten uzun yolculuk yapmayı hiç sevmiyorum şuan mardindeyiz biz ordan babaeskiye işte atandık yol mahvediyo beni kısmet artık bakalım eşim bulur inşlah güzel bir yer..
canım anca gördüm yazını geliyorum arada 3 haftada 1 falanevet canım bugün rumeli hastenesinin ordan geçiyodum geçip bi sormak istedim dilara diye bi bayan doktor varmış sevindim çok iyi dediler ona giderim artık. çok teşekkürediyorum. sen buralara gelmiyomusun hiç
bende eşime güvenmiştim, oturduğum ev güzel ama yeri güzel değil merkeze çok uzak şehrin sonunda diyebilirim. birde eşim burdaki fiyatları bilmediği için çok pahalı oturduk bir yıl. kiramız 420 yakıt 150. yeni yeni kiraları öğrendik hep 350-375-320 yani bizim burda öyle orda nasıldır bilemem. ama eşin araştırsın bence önce.
anlıyorum canım ben zaten özellikle merkeze yakın olsun istiyorum çünkü şuan bulunduğum yere ilk geldiğimizde bende öyle oturmak zorunda kalmıştım ve zorluklarını çok çektim dolmuş bile yoktu çok yollar yürüdüm eşim göreve gitti yalnız kaldım neler çektim yani o yüzden özellikle merkezde olsun istiyorum eşimde zaten öyle bakacak kiralarıda burdan araştırıyoruz tabiki orada olan kişilerle görüşüyor sürekli 350 +150 diye duyduk genelde bakalım nolcak..