Yani ya sizi sevmiyor ya da genel yapısı bu şekilde mal gibi.
Evli değilizAynı evde değil misiniz? Niye iyi geceler hayatım yazar. Bu arada pek hevesi yok gibi. Boşuna taktik yapmayın, anlamaz. Çünkü onun normali böyle.
iliskinin baslarindasiniz daha ve bu durumda insan cok heyecanli olur birbirini gormeden duramaz mesaj atmadan uyuyamaz. Siz bunlari bekliyorsunuz madem oda gostermiyorsa,konusup bu konuda anlasamiyorsaniz ileride duzelir diye beklemeyin duzelmez cunku...Merhaba, herkese iyi haftasonları.
Devlet hastanesinde diş hekimiyim, erkek arkadaşım ise özel muayenesinde diş hekimliği yapıyor. Meslektasiz fakat o daha yoğun oluyor kendi işi olduğu için çok daha fazla mesai harcıyor. Bunlardan neden bahsediyorum, daha önce de burada konu açmıştım, ilgisiz davraniyor. Sebep olarak da yogunlugunu ileri suruyor. Sahiden yogun, suclamiyorum onu ama üzülüyorum. Ufak da olsa jestler bekliyorum ondan, bir tatlı söz olur bir ufak hediye olur ama onları da yapmıyor. Anladığım kadarıyla yapısı böyle. Başta bu anlamda daha iyiydi.
Bir haftadır bende onun bana davrandığı gibi davranıyorum, gün içinde hiç yazmıyorum iş çıkışı yazmıyorum. Ve hiç sorun yaşamadıkyani sabah günaydın akşam iyi geceler mutlu mesut gittik. Onu hiç rahatsız etmedi bu degisimim. Her neyse dün cumaydi, iş çıkışı aradım. Napiyorsun diye o da biraz isim var eve gitme buluşalım bir saate dedi, olur tamam dedim. Görüştük. Bir hafta boyunca hiçbir şey paylasmadik neredeyse, gorusunce de çok sevgi dolu değildik. Bunu ifade etmeye çalıştım ona, birbirimizi tam anlamıyla tanımıyoruz ama kırk yıllık evliler gibiyiz o yüzden beklentiler artıyor ve sorun yaşıyoruz dedi. Biraz zamana bırakmak lazım dedi.
Sormak istiyorum size, konuşmadan görüşmeden nasıl taniyacagiz? Yeni bir ilişki bile olsa bir ilişkide romantik bir şeylerin olması ve bu anlamda beklenti olması anormal mi? Ne diyorsunuz?
Benim de tam bu cümle kafama takıldıBen bu cümleyi anlamadim. Tam tersi 40 yillik evli olunca insanin bir beklentisi olmaz, ne alaka?
Oralara odaklanNe önemi var ki :)
Islerinin rahatlayacagi bir zamana girince de gozlemleyecegim, böyle devam ediyorsa o zaman yoluma bakacağım. Ama şu an erken bir karar olacak benim içinMesajlarin cogundan da anlasilacagi gibi bu adamin ya kisiligi boyle ya da sizi gercekten sevmiyor.
Her iki durumda da uzulursunuz.
Ama siz surdurmek istiyorsunuz galiba umarim baskasini bulup sizi birakmasi gibi bir durum yasayip yikilmazsiniz cunku bu tipler heyecan duyacagi birini buldugunda ya sizi aldatir ya da sizi terk eder.
Anladigim kadariyla icime sinsin aldigim karar diyorsunuz o zaman haklisiniz biraz daha zaman verin ve oyle karar verin sonradan aklinizda soru isareti kalmasin.Islerinin rahatlayacagi bir zamana girince de gozlemleyecegim, böyle devam ediyorsa o zaman yoluma bakacağım. Ama şu an erken bir karar olacak benim için
Cok teşekkür ederimAnladigim kadariyla icime sinsin aldigim karar diyorsunuz o zaman haklisiniz biraz daha zaman verin ve oyle karar verin sonradan aklinizda soru isareti kalmasin.
Rica ederim empati yapmak onemli olaylari yorumlarken umarim hakkinizda hayirlisi olur ve mutlu olursunuz.Sizi dogruya ve mutluluga ileticek yollardan gecersiniz.Cok teşekkür ederim
Merhaba, herkese iyi haftasonları.
Devlet hastanesinde diş hekimiyim, erkek arkadaşım ise özel muayenesinde diş hekimliği yapıyor. Meslektasiz fakat o daha yoğun oluyor kendi işi olduğu için çok daha fazla mesai harcıyor. Bunlardan neden bahsediyorum, daha önce de burada konu açmıştım, ilgisiz davraniyor. Sebep olarak da yogunlugunu ileri suruyor. Sahiden yogun, suclamiyorum onu ama üzülüyorum. Ufak da olsa jestler bekliyorum ondan, bir tatlı söz olur bir ufak hediye olur ama onları da yapmıyor. Anladığım kadarıyla yapısı böyle. Başta bu anlamda daha iyiydi.
Bir haftadır bende onun bana davrandığı gibi davranıyorum, gün içinde hiç yazmıyorum iş çıkışı yazmıyorum. Ve hiç sorun yaşamadıkyani sabah günaydın akşam iyi geceler mutlu mesut gittik. Onu hiç rahatsız etmedi bu degisimim. Her neyse dün cumaydi, iş çıkışı aradım. Napiyorsun diye o da biraz isim var eve gitme buluşalım bir saate dedi, olur tamam dedim. Görüştük. Bir hafta boyunca hiçbir şey paylasmadik neredeyse, gorusunce de çok sevgi dolu değildik. Bunu ifade etmeye çalıştım ona, birbirimizi tam anlamıyla tanımıyoruz ama kırk yıllık evliler gibiyiz o yüzden beklentiler artıyor ve sorun yaşıyoruz dedi. Biraz zamana bırakmak lazım dedi.
Sormak istiyorum size, konuşmadan görüşmeden nasıl taniyacagiz? Yeni bir ilişki bile olsa bir ilişkide romantik bir şeylerin olması ve bu anlamda beklenti olması anormal mi? Ne diyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?