Kırk yıllık evliler gibiyiz, o yüzden sorun yaşıyoruz dedi¿

iliskinin baslarindasiniz daha ve bu durumda insan cok heyecanli olur birbirini gormeden duramaz mesaj atmadan uyuyamaz. Siz bunlari bekliyorsunuz madem oda gostermiyorsa,konusup bu konuda anlasamiyorsaniz ileride duzelir diye beklemeyin duzelmez cunku...

O ilk iki ay böyleydi, son bir aydır çok ilgisiz. O yoğunluğu iki katına çıktı, bahane olabilir ama bende hak verebiliyorum yer yer. Hani başta da böyle olsaydı kesinlikle öyle derdim

Mesajlarin cogundan da anlasilacagi gibi bu adamin ya kisiligi boyle ya da sizi gercekten sevmiyor.

Her iki durumda da uzulursunuz.

Ama siz surdurmek istiyorsunuz galiba umarim baskasini bulup sizi birakmasi gibi bir durum yasayip yikilmazsiniz cunku bu tipler heyecan duyacagi birini buldugunda ya sizi aldatir ya da sizi terk eder.

Islerinin rahatlayacagi bir zamana girince de gozlemleyecegim, böyle devam ediyorsa o zaman yoluma bakacağım. Ama şu an erken bir karar olacak benim için

Islerinin rahatlayacagi bir zamana girince de gozlemleyecegim, böyle devam ediyorsa o zaman yoluma bakacağım. Ama şu an erken bir karar olacak benim için
Anladigim kadariyla icime sinsin aldigim karar diyorsunuz o zaman haklisiniz biraz daha zaman verin ve oyle karar verin sonradan aklinizda soru isareti kalmasin.

İlişkinin ilk aşamaları boğma, boğulma ve bundan haz almadır. Her şeyi anlatmak istersin, her şeyi duymak istersin. Kaçırdığın zamanları telafi etmek istersin. Bu beyin pek bi ruhu çekilmiş.

İlk tanıstıgınızdada böylemiydi? Sanki heycan bitmiş gibi. Eğer ilk zamanda böyleyse adamın tavrı tutumu budur.

ruhsuz,heyecansiz bir lliski..oysa iciniz kıpır kıpır olmalıydı..yanlıs giden seyler var..duygularınızı tartın ve bu sekilde devam etmek istiyorsaniz edin. (ben olsam etmezdim)

Yan yana iken de ilgisiz ve soğuksa ozaman sorun var bence sana karşı hislerin de emin değil. Fakat yanyana sorun yok sadece ayrı olunca arayıp sormuyorsa Gerçekten de yoğunsa tolere edilebilir ama böyle insanlar mesajlaşmayı çok sevmezler böylede gider kendimden biliyorum günde iki kere veya 3 kere 5 dk konuşma yetiyor bazılarına.

40 yillik evli insan eşinin ruh halini bakışından anlar, değişimini farkeder.

Filmi biraz ileri saralım. Evlilik dönemindeymişsiniz mesela. Bu adam yoğunsa hep yoğun olur. Evli olduğunuz için zaten olmayan heyecanını iyice kaybetmiştir. Evi otel ve restoran olarak kullanır. Bahanesi hep hazırdır, çok yorgunum dinlenmek istiyorum der. Sizinle ilgilenmeyi angarya görür. Eve, size ve -farzedelim- çocuklarınıza karşı sorumluluklarını yerine getirmek istemez. Sürekli zamanım yok diye mızmızlanır.

E filmin sonu mutlu görünmüyor pek, ben olsam izlemezdim

Zamana bırakmanın erkek dilinde karşılığı ; ayrılalım daha iyisini bulamazsam tekrar devam ederiz ..
adam seni sevmiyor bu kadar basit . Seven isteyen adam o kadar yoğunluğun arasında olsa bile bir şeyler yapar .

Size aşık olmadığının farkındasınız, değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…