• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırk yıllık evliler gibiyiz, o yüzden sorun yaşıyoruz dedi¿

Ve kendimi aşırı baskıcı, dirdirci hissediyorum bu yüzden. Halbuki beklentilerim çok normal değil mi?
Senin beklentilerin gayet normal sen normal bir sevgilisin canım,

Erkek arkadaşının içi geçmiş, çok sıkıcı ve enerji emici. Bence isteklerini açıkça belirt uyuşmuyorsa sana, salla gitsin yahu!

Senin anormal olduğuna inandırmaya çalışmasın hiç seni, erkekler çok iyi bilir kadınları böyle manipüle etmeyi. Gelme bu oyunlara :KK66:

Böyle sevgililik mi olur yav

Evlenmeden böyleyse ohhoo.
Hiçbir şey beklemeyelim, dümdüz yaşayalım, iki buluşalım, sevişelim, çalışalım, tv zaplayalım, çay-kahve biraz "Üf sıkıldım" ölüp gidelim.
Duygusal tatmin edemeyen bir ilişkiyi niçin yaşayasınız?

Ne kadar süredir birliktesiniz bilmiyorum ama ilişkinin ilk zamanları SMS , dakika vs bitirildiği zamanlar olur :)
Benim de sevgilim var , 2 saat msj yazmasam iyi misin , bi sorun yok di mi gibi şeyler yazar .
Sizinki normal değil :)
Ya da benimki değil , bilemedim :D
Karakterleriniz ve ilişki anlayışlarınız farklı demekki.

sürekli iş ve çalışmakla hayat geçmez kendi degerinin farkına var azla neden yetineceksin ki ayrıca sen çokta bir şey istemiyorsun karşındaki insanın sana ilgisi sıfır çok çalışmasıda bunun bahanesi gibi geliyor bi insan karşısındakiyle bir şeyler paylaşmak ister eglenmek aynı dili konuşmak sen zaten ayakları üstünde duran parasını kazanan bir kadınsın karşı taraftan maddi bi beklentin yok bence duygusal olarak seni tatmin edecek biriyle birlikte olmalısın karşındaki kişi sana yeterli gelmiyorken ne diye devam edersin ki bi birliktelik için sadece iyi insan olmak yeterli degil

Hani çiftler arasında kendiliğinden bi kimya bi enerji olur ya işte bunlar sizde tutmamış. Bunu artık yavas yavas kabul edip zorlamamak lazım diye düşünüyorum. Bu şekilde devam ederseniz özgüveniniz ve değeriniz iyice örselenecek. Çünkü bu yaşadığınız ilişki değil zaten. Bu adamın harekete geçeceği yok makul bi üslupla sonlandırın derim ben.

Belki arkadaşınız,ilişkinize devam edip etmeme konusunda kararsızdır.
Sanki olsa da olur,olmasa da olur gibi bir tavır takınmış.
Siz de onunla devam edip edemeyeceğinizi sorgulayın derim.

Evet, kendimi dir dir yapıyorsun diye suclamayayim boş yere. Her kadın böyle. Normal olan bu.

Kadına özel değil ki bu his,
İnsan sevdiğini yanında ister.
Maddi ya da sağlık gibi bir dert yoksa aynı şehirde yaşayan iki yetişkin sevgili haftada bir görüşüyorsa baya bir şey eksiktir bence.

Hani çiftler arasında kendiliğinden bi kimya bi enerji olur ya işte bunlar sizde tutmamış. Bunu artık yavas yavas kabul edip zorlamamak lazım diye düşünüyorum. Bu şekilde devam ederseniz özgüveniniz ve değeriniz iyice örselenecek. Çünkü bu yaşadığınız ilişki değil zaten. Bu adamın harekete geçeceği yok makul bi üslupla sonlandırın derim ben.
Sanırım öyle sisyphe

Eski iliskimle karsilastiriyorum ister istemez

Bunda daha huzurluyum, o sürekli beni yargılayan biriydi daha ilgiliydi sevgi gösterirdi ama çok da yıprattı

Bununla da şimdilik tek problemimiz bu, onun disinda gülüp eglenebiliyoruz

Pişman olmaktan korkuyorum

olmamış bu ilişki.. 3 ay nedir ki ? heyecanın doruklarını yaşamanız gereken zamanlar..
bana vakit ayırmayan insana ben zamanımı harcamazdım. sadece günaydın, iyi gecelerden öteye geçememiş bile paylaşımlarınız. olmaz canım
Başta böyle değildi, 1 aydır bu uzaklık böyle

Sanırım öyle sisyphe

Eski iliskimle karsilastiriyorum ister istemez

Bunda daha huzurluyum, o sürekli beni yargılayan biriydi daha ilgiliydi sevgi gösterirdi ama çok da yıprattı

Bununla da şimdilik tek problemimiz bu, onun disinda gülüp eglenebiliyoruz

Pişman olmaktan korkuyorum

Sanırım eski ilişkinizde çok yıprandığınız için bu kez daha sakin huzurlu bi ilişkiyi aslında siz de tercih ediyorsunuz. Ama hem dozunda ilgi gösteren hem de yıpratmayan bi ilişki olasılığı da var. Eski korkularınızdan dolayı kendinizi güzel olasılıklara da kapatmayın. Pişman olmaktan korkuyorsanız o halde bir süre daha devam edin çünkü biz ne desek de sizin ikna olmanız lazım. Siz bitirmeye fırsat bulamadan bu adımı o da atabilir, bu durumu da göz önünde bulundurun. Öyle bi durumda üzülür müsünüz, bitirmedim diye pişman olur musunuz bunları da düşünün.

Tecrübeme inan lütfen. Sevmiyor sizi.. hiç seven adamla sevmeyen adam bir olur mu. Seven adama bin km öteden baksam anlarım. Mantıksal takılıyor bence. Üzer seni bu odunluk..
Ya mesela başlarda şey diyordu, öyle anlar oluyor ki diyorsun ki öncekileri hiç sevmemişim. Cok nadir de olsa boyle laflar etmisligi var :D

Başta böyle değildi, 1 aydır bu uzaklık böyle
herkesin beklentisi farklı tabi ama ben sözlümün ilgisini görmesem, sevgisini hissetmesem onu sevemem. ee diğer erkeklerden farkı olmalı dimi ? içimi titretmeli, sevgisiyle içimi ısıtmalı, beni değerli hissettirmeli

Sanırım eski ilişkinizde çok yıprandığınız için bu kez daha sakin huzurlu bi ilişkiyi aslında siz de tercih ediyorsunuz. Ama hem dozunda ilgi gösteren hem de yıpratmayan bi ilişki olasılığı da var. Eski korkularınızdan dolayı kendinizi güzel olasılıklara da kapatmayın. Pişman olmaktan korkuyorsanız o halde bir süre daha devam edin çünkü biz ne desek de sizin ikna olmanız lazım. Siz bitirmeye fırsat bulamadan bu adımı o da atabilir, bu durumu da göz önünde bulundurun. Öyle bi durumda üzülür müsünüz, bitirmedim diye pişman olur musunuz bunları da düşünün.
Sanırım haklısınız

Ama biraz daha zamana ihtiyacım var sanırım

Bir de çok sordum yeterince sevmiyorsan söyle, söylemiyor böyle bişey yanlış anlıyorsun diyor

Back