Canim ayni konu üzerinde birden cok konu acmanin yasak ve gereksiz oldugunu bildigim icin, bende bir nebze olsun sorunu olan arkadaslara yardimci olmaya calistim... Bunun sana ne zarari var onuda anlamis diilim acikcasi, kisisel bir durumsa bilemem tabii :sm_confused: Ayrica ben yorumlarimda onunki yanlis benimki dogru aman bunu uygulayinda demedim, sadece bir iki tarifte ben ekledim mesele bundan ibaret. Sana gelen sorulari tabii ki cevaplayacaksin fakat ben ve meslektaslarimda bu meslegi laf olsun diye okumadik, yazdigimiz yorumlar, önerdigimiz seyleri yarin bir gün sende baskalarina önereceksin, bu bir gercek yerimseniben Bilgi paylasimi yapmaya calistim, sorular kime gelirse gelsin, cevaplayanlar herhangi biri olabiliyor... Bende onlardan biriyim... Sana gelen sorulari cevapla demissin, fakat yarin birgün bana gelen sorularda seni rahatsiz edecektir canim, onun icin seni blogunla basbasa birakayim ben... Eger gercekten bir hatam olduysaki ben oldugunu düsünmüyorum özür dilerim canim, amacim kimseyi rahatsiz etmek, kimsenin bloguna, konusuna sahip olmak diil...
Saglicakla kal... a.s.