Maske Tarifleri Kırışıklıklarınız gül yaprağı

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

Canim ayni konu üzerinde birden cok konu acmanin yasak ve gereksiz oldugunu bildigim icin, bende bir nebze olsun sorunu olan arkadaslara yardimci olmaya calistim... Bunun sana ne zarari var onuda anlamis diilim acikcasi, kisisel bir durumsa bilemem tabii :sm_confused: Ayrica ben yorumlarimda onunki yanlis benimki dogru aman bunu uygulayinda demedim, sadece bir iki tarifte ben ekledim mesele bundan ibaret. Sana gelen sorulari tabii ki cevaplayacaksin fakat ben ve meslektaslarimda bu meslegi laf olsun diye okumadik, yazdigimiz yorumlar, önerdigimiz seyleri yarin bir gün sende baskalarina önereceksin, bu bir gercek yerimseniben Bilgi paylasimi yapmaya calistim, sorular kime gelirse gelsin, cevaplayanlar herhangi biri olabiliyor... Bende onlardan biriyim... Sana gelen sorulari cevapla demissin, fakat yarin birgün bana gelen sorularda seni rahatsiz edecektir canim, onun icin seni blogunla basbasa birakayim ben... Eger gercekten bir hatam olduysaki ben oldugunu düsünmüyorum özür dilerim canim, amacim kimseyi rahatsiz etmek, kimsenin bloguna, konusuna sahip olmak diil...

Saglicakla kal... a.s.

slm bacim yilmadim bir haftadir kulaniyorum gulu ve sirkeyi valla ne diyim :içelim:sonuc mukemmel ama basta kizardim ama normal paylasimin icin tskler

arkadaşlar yüzdeki kırışıklıklar için ,buğday yağı ,susam yağı,havuç yağı karıştırılıp sürülüyo.ama yağlar asitli olduğu için çok hassas ciltlerde hafif kaşıntı yapabilir.küçük bir bölgede deneyip öyle kullanın.

alıncak bişey yok bunda canım zaten içeriği aynı konuları sonra açılan kitliyorum burası ortak paylaşım cnm herkes fikrini yazıyo isteyen istediğini yazabilir dener eksiklerimzide bölece tamamlarız

beni yanlış anlama arkadaşım paylaşımın tabii olabilir önerilerinle bende faydalana bilirim seni üzdüysem özür dilerim ben bana gelen soru vardı sen cevap yazmışsın ama olsun ne olur geri dön sana sevgilerimi gönderiyorum
üzülmeni istemem byyy

bu arada bir tatlı kaçığı bal hint yağı ve kekik suyu yemek kaşığı cildinizin ışıldadığını göreceksiniz byy

Canim ben seni yanlis anlamadim, fakat acikca söyliyeyim verdigin tepkiden hicbirsey anlamamistim acikcasi :sm_confused: Sana gelen soru derken, saniyorum bir arkadasin verdigin tarifi uygulamasiyla yüzünde olusan kizariklik, bunu sormus sana, ben onu cevaplamadimki canim, sadece bir öneride bulundum ki ben bu öneriyi her verdigim tariften önce yada sonra öneriyorum zaten hanimlara yerimseniben Yani cevaplama demiyelim de olusan bir durum icin uyari diyelim daha yerinde olur :1hug: Ama önceki mesajimda belirttigim gibi bir hatam olduysa bende özür dilerim canim, seni de bu tutumun icin tebrik ediyorum gercekten, bu özür mesajini beklemiyordum acikcasi Bende sana sevgilerimi gönderiyorum canim, bu olayi yasanmamis sayalim ki paylasimlarimiz hanimlara yardimci olsun yerimseniben

Kendine cok iyi bak... Sevgiler... a.s.

sanada bol sevgiler ben çocuklardan pek vakit ayıramıyorum seninde önerilerini beklerim güzel günler seninle olsun iyi dostluklar ufak tartışmalarla olur öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…