dermoskin benim göz altımı fazla nemli nemli yapıyor geceleri kullanıyorum o yüzdenŞu videoda Jeuvenile kafeinli göz çevresi serumu için, göz çevresini kurutmayan tek serum denilmişti. Bugün aldım, gece rutinimde büyük hevesle kullandım. Maalesef ki o da beklentimi karşılamadı. Solante'yi sabah akşam göz çevresi nemlendiricisi olarak kullansam, göz çevrem için başka krem ya da serum arayışına girmesem olur mu acaba? N nscckts ne dersin balım?Pozitivite senin de bu konudaki yorumunu merak ediyorum.
Dermoskin Göz Çevresi Bakım Kremi Eye Treatment Complex 15 ml Yorumları - Trendyol bunu denedin miPozitivite merhaba tekrar. İzmir merkezdeyim, 5 farklı eczaneye Solante Antiox'u sordum, hiçbirinde yok. İki eczacı da artık üretilmediğini, göndermediklerini söyledi. Hepsi de güzel bir ürün dediler ama neden üretilmeyecek, anlamadım. Bir tek internette bulabildim. Almayı düşünüyorum ama devamında bulamazsam üzülürüm. Bilginiz olsun diye size de yazmak istedim.
SVR'yi yanlışlıkla bile göz çevreme yaklaştırmadım. Düşündüm ama yapmadım vallahidermoskin benim göz altımı fazla nemli nemli yapıyor geceleri kullanıyorum o yüzden
bir denesen mi
sen svryi göz altına sürmüyorsun değil mi nasıl bu kadar kuru anlamadım
Çok iyi bir plastik cerrah tanıyorum. Adam yurt dışında bayağı eğitim almış. Hatta ışık dolgusu konusunda bayağı tecrübeli. Işık dolgusunu önerdi bana. Hem çöküklük gider hem de ışık dolgusunun sağlayacağı nemi hiçbir serumla, hiçbir kremle alamazsın dedi. Ben bir türlü bütçe ayarlayamadım maalesef. Geçici çözüm olduğu için de sıcak bakmamaya başladım.Yapısal bi durum krem ile sonuç alamazsınız.
Estetik ve plastik cerrahi doktoru ile görüşün.
Doktoru iyi araştırın ama…
Ay dur bunu da favori yapıp bir ara temin edeyim. Arkadaşlarım da çok memnun bundan.
Haklısınız fakat boşuna para harcamayın.Çok iyi bir plastik cerrah tanıyorum. Adam yurt dışında bayağı eğitim almış. Hatta ışık dolgusu konusunda bayağı tecrübeli. Işık dolgusunu önerdi bana. Hem çöküklük gider hem de ışık dolgusunun sağlayacağı nemi hiçbir serumla, hiçbir kremle alamazsın dedi. Ben bir türlü bütçe ayarlayamadım maalesef. Geçici çözüm olduğu için de sıcak bakmamaya başladım.
Işık dolgusunu Mayıs ayında görüştüm, 2000 TL idi. Şimdi kesin o da enflasyondan nasibini almıştır...Haklısınız fakat boşuna para harcamayın.
Ben bu konularla cok ilgiyim inanın kremler fasa fiso he iyi kremler var fakat pahalı genede çözümü olmaz size…
Cok mu pahali ışık dolgusu ?
Allah allah isik dolgusu 2 mi olmuş…Işık dolgusunu Mayıs ayında görüştüm, 2000 TL idi. Şimdi kesin o da enflasyondan nasibini almıştır...
Etkisi 1 sene sürüyor ama onu yaptırınca da iyi nemlendiriciler kullanmak gerekiyor ki etkisi kısalmasın. Yalnız çevremde birkaç kişi, etkisinin 2-3 ayda geçtiğini söyledi.
O doktor C vitaminli bir krem önerdi, kreme internetten baktım 1700 TL. Hadi diyelim tüm şartları zorladım. 3-4 ay para biriktirdim (kenara gıdım gıdım anca koyabiliyoruz malum) bir kez aldım. Eeee, sonrası gelmeyecek ki. Bitince tekrar alamayacağım şeyi neden bir kez kullanayım? Hem para biriktirene kadar o fiyat yine değişir.Allah allah isik dolgusu 2 mi olmuş…
Önerdikleri kremde en az 1,500 tl…
Ne diyeyim ki haklısınız, ekonomi alt üst oldu asgari ücret 5200 ışık dolgusu 2 bin halimize bak…
Ceraveyi çok sevdim içeriğide hoşCerave güzeldir. Tretin içeriği hiç lekelenmeye sebep olmadı mı acaba? Vallahi bu gidişle ben de bırakıcam göz çevresi ürünlerine yatırım yapmayı. Sonuç alabildiğim bir ürün bulamıyorum. Cevap için teşekkürler.
Merhaba evet botox dedigimde minicik bisi yok gibi yani bi iki ay kadsr gitti simdi cok gozume batmamaya basladi sadece yorgun ve uykusuz olunca cikiyor o da annelik ve meslegim sonucu cok zor öyle olmamam. Coook teşekkür ederimGöz yapınıza bayıldım. İleriki yaşlarda negatiflikleri olabilir ama şu an çok tatliş. Ben de göz çevresinden çok fazla şikâyeti olan biriyim fakat bildiğim kadarıyla botoks göz altlarına yapılmıyor. Ben de ışık dolgusu düşünüyorum ama sonuçta geçici çözüm. Işık dolgusu için kenara para ayırdım fakat ne yazık ki o para da bitti. Şimdilik kullandığım serumdan ve kremden yavaş yavaş sonuç alıyorum sanki. Güzel ve kaliteli ürünler alıp ışık dolgusu yapmaktan tamamen vazgeçebilirim belki.
Sizin göz altınıza mı botoks uygulandı?
Bana da 3600 dedilerO doktor C vitaminli bir krem önerdi, kreme internetten baktım 1700 TL. Hadi diyelim tüm şartları zorladım. 3-4 ay para biriktirdim (kenara gıdım gıdım anca koyabiliyoruz malum) bir kez aldım. Eeee, sonrası gelmeyecek ki. Bitince tekrar alamayacağım şeyi neden bir kez kullanayım? Hem para biriktirene kadar o fiyat yine değişir.
Ben de mümkün olduğunca iyi ürünler kullanmaya çalışıyorum ama uygun fiyatlı olanları tabii ki.
Işık dolgusu için her sene bütçe ayıramam gibi geliyor. 6 ay önce olsa daha mümkündü fakat şimdi zor...
Ayy ben bu dediklerinizi hic bilmiyorum hep karma seyler kullandım.Bu yöntem tüm kozmetik ürünleri çöpe attırır.. Ciddi bı araştırma yaptım bununla ilgili ve konu açtım özet olarak anlattım. Her kadının bilmesi gerektiğini düşünüyorum.. Anti-Aging - Zamanı adeta durduran Tretinoin mucizesiii
Ayrıca güneş kremi kullanmanız gerektiğini biliyorsunuzdur 12 ay . Göz çevresi için Solante Antiox kullanabilirsiniz veyahut tüm yüzünüz için. Yaşlanma karşıtı bir güneş kremidir. Umarım kışın başlarsınız tretine. Gözleriniz çok güzel bu aradaBu arada tonik olarak gül mayası kullanmaya başladım içerik mükemmelll Osmanlı'da saray halkı kullanıyormuş güzellik iksiri diyorlarmış hakikaten bir ay oldu yüzü aydinlatiyor fakat iddiası yaşlanmayi geciktirmek cildi yenilemek :))
Ayyvalla o kdr haklisiniz kii. Ben daha yeni farkettim bu durumubu tarz gözlerde göz altına botoks aslında pek önerilmez o yüzden estetisyene değil direkt plastik cerraha gitmeniz en sağlıklısı olacaktır
uykusuzluk ve susuzluk ödem de yapar ödemden de şişlik olur ve o hatlar ekstra belirginleşir
Grace Day Kolajen Kompleksi Içeren Göz Altı Maskesi Anti-aging Collagen Hydrogel Eye Patch Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Grace Day Kolajen Kompleksi Içeren Göz Altı Maskesi Anti-aging Collagen Hydrogel Eye Patch yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Jeuvenile Anti-Aging Göz Çevresi Bakım Kremi - Kırışıklık ve Morluk Karşıtı (Avrupa 25 Yıl İnovasyon Ödüllü) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Jeuvenile Anti-Aging Göz Çevresi Bakım Kremi - Kırışıklık ve Morluk Karşıtı (Avrupa 25 Yıl İnovasyon Ödüllü) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Dermabien Dermisvital Intensive Eye Repair Göz Kremi 15 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Dermabien Dermisvital® Intensive Eye Repair 15ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Cosrx Advanced Snail Peptide Eye Cream 25ml - Salyangoz Özlü ve Peptitli Göz Kremi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Cosrx Advanced Snail Peptide Eye Cream 25ml - Salyangoz Özlü ve Peptitli Göz Kremi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Maru.Derm Maruderm Night Repair Gece Onarıcı Cilt Bakım Serumu 30 Ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Maru.Derm Maruderm Night Repair Gece Onarıcı Cilt Bakım Serumu 30 Ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Missha Oryantal Bitkisel Içerikli Yaşlanma Karşıtı Göz Kremi 30ml Mısa Geum Sul Vitalizing Eye Cream Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Missha Oryantal Bitkisel Içerikli Yaşlanma Karşıtı Göz Kremi 30ml Mısa Geum Sul Vitalizing Eye Cream yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bu ürünler kırışıklık için en iyiler bence
Işık dolgusu oyleymis ya nemlendirme sağlıyormuş N nscckts sağolsun bana cok guzel urunler onermis ama bnm aklim iyice karisti arkadaslar cok yabanci geldi antiox u anladim. Baska ne alayimÇok iyi bir plastik cerrah tanıyorum. Adam yurt dışında bayağı eğitim almış. Hatta ışık dolgusu konusunda bayağı tecrübeli. Işık dolgusunu önerdi bana. Hem çöküklük gider hem de ışık dolgusunun sağlayacağı nemi hiçbir serumla, hiçbir kremle alamazsın dedi. Ben bir türlü bütçe ayarlayamadım maalesef. Geçici çözüm olduğu için de sıcak bakmamaya başladım.
Aynen hic öyle kötü olmamisti yaa. Diyette yapmam gerekiyor nasil bir beslenme onerirsiniz acababirde beslenmenize de dikkat etmeniz lazım ikinci resimde fazlasıyla ödem var tuzlu baharatlı ve karbonhidratlı şeylerden uzak durursanız daha iyi olacaktır
Onu nerede yaptıracağım acaba yanlarda hafif cok ice çizgiler var sankiİP KOLAJEN YAPTIRIN COK hafıf bir çizgi yok olur bence 3 seansta
Arkadaşıma verdi kâğıdı. Ben fiyatı görünce zaten ilgilenmedim. İsterseniz sorarım.Bana da 3600 dedileryani o kremin ismi ne acaba duzgun bir merkeze gidip görüşmek lazim sanırım kucuk benlerde çıktı ben de ecz cilt analizi yapiyormus oyle bir seyde olabilir.