Kirisiklik resimli ..

Wings06

mirim
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2020
4.029
4.400
Merhaba 29 yasinda yim daha önce burada konu acmistim duzenli su ve uyku ile gecer dediler uykuya cok dikkat edemedim ve sonuc su gecmedi bir minik botoks yaptirdim bir ay gecti simdi yaptirmakta istemiyorum fikir almak istedim yardimci olursaniz sevinirim.

Nivea goz kremi garnier hyolorinik asit nemlendirici jel loreal goz kremi (iki tane) kullandim.
Bunlar pek iyi gelmedi sanirim.
Elimde la Roche gunes kremi, tonik, jel ,yagli ciltler deneme setinin icinde ki krem bir de
Onun cilt onarıcı nemlendiricisi ve ayrica lancome serum var.
Biraz karisti bunlar kotu hale getirmesin diyorum cildimde tek kusur o batıyor gozume.

Yardimci olursaniz sevinirim gorsel ekliyorum.

Makyaj yapınca içine doluyor yapmak istemiyorum bu yuzden uyudugumda bazen de çok belli olmuyor cok teşekkür ederim simdiden

Eklentiler

• IMG_20220703_140450.jpg
    30,7 KB · Görüntüleme: 607
  • IMG_20220703_140301.jpg
    44,3 KB · Görüntüleme: 649
  • IMG_20220703_140137.jpg
    108,7 KB · Görüntüleme: 654
Son düzenleme:
ya allahım ne tatlı gözler göz şeklinizden yapısal kaynaklı çizgiler
size tavsiyem önce estetik cerraha gidin o kısıma ameliyatsız bir işlem yapıyorlar çekik gözlüler için
ve günlük nemlendirme amaçlı göz çevresi serumlara devam

Yaa cok teşekkür ederim bakan gozlerinizin guzelligi evet yapisindan dolayi haklisiniz. Hic duymamistim plastik cerrahiye gidiliyor değil mi ne islemi acaba bundan ince estetisyen botox yapilir sadece demişti bir sene icinde yorgunluk bebek is ve stres ile cikti makyajda yapamiyorum belli oluyor ne kullansam goz serumu olarak tavsiye edeceğiniz bi sey var mi. Baya sordum cok tatlisiniz gerçekten sağolun

bu tarz gözlerde göz altına botoks aslında pek önerilmez o yüzden estetisyene değil direkt plastik cerraha gitmeniz en sağlıklısı olacaktır
uykusuzluk ve susuzluk ödem de yapar ödemden de şişlik olur ve o hatlar ekstra belirginleşir

bu ürünler kırışıklık için en iyiler bence

birde beslenmenize de dikkat etmeniz lazım ikinci resimde fazlasıyla ödem var tuzlu baharatlı ve karbonhidratlı şeylerden uzak durursanız daha iyi olacaktır

Bu yöntem tüm kozmetik ürünleri çöpe attırır.. Ciddi bı araştırma yaptım bununla ilgili ve konu açtım özet olarak anlattım. Her kadının bilmesi gerektiğini düşünüyorum.. Anti-Aging - Zamanı adeta durduran Tretinoin mucizesiii
Ayrıca güneş kremi kullanmanız gerektiğini biliyorsunuzdur 12 ay . Göz çevresi için Solante Antiox kullanabilirsiniz veyahut tüm yüzünüz için. Yaşlanma karşıtı bir güneş kremidir. Umarım kışın başlarsınız tretine. Gözleriniz çok güzel bu arada Bu arada tonik olarak gül mayası kullanmaya başladım içerik mükemmelll Osmanlı'da saray halkı kullanıyormuş güzellik iksiri diyorlarmış hakikaten bir ay oldu yüzü aydinlatiyor fakat iddiası yaşlanmayi geciktirmek cildi yenilemek :))

Göz çevresi için Solante Antiox kullanabilirsiniz veyahut tüm yüzünüz için. Yaşlanma karşıtı bir güneş kremidir.
Selam. Bunu yazmışsınız ama anlamadım, göz çevresi için de mi kullanılmasını önerdiniz?
Ben göz çevresi için UV filtreli göz çevresi kremi, yarım saat kadar öncesinde de serum kullanıyorum. Dışarıda güneş gözlüğünü hiç ihmal etmiyorum. Elimden gelse evde de güneş gözlüğü takarım Gerçi evde, PC başında kullanmak için UV filtreli gözlüğüm var.

Ben Antiox kullanıyorum göz çevreme gözlük olarakta Teşvikiye cenaze tipi gözlük kullanıyorum göz altımi komple kapatıyor sizde iyi yapiyosunuz valla önlem iyidir. Ben Antioxu aldım bitimine yakın daha yağlı ciltlere uygun olan tipini almaya karar verdim solantenin. Hoş ne sivilce yaptı ne birşey belki bir daha genel kullanım için alabilirim. Şu an antioxu göz çevreme kullanıyorum sadece ondan , fakat yıllardır kullananlar gerçekten biblo gibi ya bunu okudum yani yazanlardan.

Yani şu üründen bahsediyorsunuz, değil mi?

Bunu göz altlarınıza da kullanıyorsunuz yani... Ay çok enteresan. Komedon oluşturmadı mı? Ağır gelmez mi? Benim de cildim yağlı ve yazın iyice coşuyor... Sağ olsun balım benim güzel arkadaşım N nscckts öyle güzel tavsiyeler verdi ki şu an cildim yağlı değil ve pırıl pırıl. Fakat yolun başındayım, daha iyi olabilir...

Göz çevrem oldukça kuru. Hiçbir göz çevresi kreminin nemlendiriciliğinden memnun kalmadım açıkçası. Bu sene göz kapaklarımın bir tanesinde (kaş altı olan bölümünde) bazı mimik hareketlerinde oluşan kırışıklık gördüm, dünyam yıkıldı!

Göz yapınıza bayıldım. İleriki yaşlarda negatiflikleri olabilir ama şu an çok tatliş. Ben de göz çevresinden çok fazla şikâyeti olan biriyim fakat bildiğim kadarıyla botoks göz altlarına yapılmıyor. Ben de ışık dolgusu düşünüyorum ama sonuçta geçici çözüm. Işık dolgusu için kenara para ayırdım fakat ne yazık ki o para da bitti. Şimdilik kullandığım serumdan ve kremden yavaş yavaş sonuç alıyorum sanki. Güzel ve kaliteli ürünler alıp ışık dolgusu yapmaktan tamamen vazgeçebilirim belki.

Sizin göz altınıza mı botoks uygulandı?

Güneş kremi göz altına göz kapağına da sürülür canım... Sürmen de lazım ben hep vicdanıma kadar sürüyorum diyorum ya

Güneş kremi göz altına göz kapağına da sürülür canım... Sürmen de lazım ben hep vicdanıma kadar sürüyorum diyorum ya
Ah canım benim... Bende hep yanma, sulanma, kaşıntı yaptığı için ve tabii ki en büyük etken olarak ağır geleceğini düşündüğüm için hiç sürmedim bu güne kadar. Dur hemen bi' koşu La Roche'mi süreyim. Sap ol tatlım, vallahi ben senin de sürmediğini düşünüyordum.

Hangisinden daha fazla memnun kaldınız? Ben La Roche ve The Purest kullanıyorum. İkisi de yağlı ciltler için olan.
Antiox mu, Acnes mi sizce? En yakın zamanda alırım.

Hangisinden daha fazla memnun kaldınız? Ben La Roche ve The Purest kullanıyorum. İkisi de yağlı ciltler için olan.
Daha önce birine daha yazmıştım güneş kremi seçmek doğru sütyen bulmak gibidir ikiside güzel ama hangisinin sana daha iyi olacağını ancak deneyerek anlarsın

Acnes tabii ki baya azaltıyor yağlanmayı. Fakat şöyle Antiox yaglandirmiyor sadece olan yağı engellemiyor o konuda bir aksiyonu yok yani öyle soyliyim. Acnesten memnunum renklisini kullanıyorum bb kullanmayı bıraktım süper bı pudra bi krem allık tamamdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…