Kirisiklik resimli ..

Daha önce birine daha yazmıştım güneş kremi seçmek doğru sütyen bulmak gibidir ikiside güzel ama hangisinin sana daha iyi olacağını ancak deneyerek anlarsın
Evet beybim, an itibariyle anlamış bulunuyorum ki La Roche gibi mat bitişli bir güneş kremi göz altlarımda iyi sonuç vermedi :) Daha yumuşak, daha yağlı bir güneş kremi lazım...

Acnes tabii ki baya azaltıyor yağlanmayı. Fakat şöyle Antiox yaglandirmiyor sadece olan yağı engellemiyor o konuda bir aksiyonu yok yani öyle soyliyim. Acnesten memnunum renklisini kullanıyorum bb kullanmayı bıraktım süper bı pudra bi krem allık tamamdir
Teşekkür ederim. :oops: Şimdi La Roche'u kullandım, 5 dk sonrasında soyuldu, kuru kaldı. Bu değerlendirmelerinize göre, hangisi kuru bir göz çevresinde daha iyi iş çıkarır? Ay vallahi sormak zorundayım çünkü çok pahalılar. Al, dene, at kenara yapacak lüksüm yok.

Evet beybim, an itibariyle anlamış bulunuyorum ki La Roche gibi mat bitişli bir güneş kremi göz altlarımda iyi sonuç vermedi :) Daha yumuşak, daha yağlı bir güneş kremi lazım...
Göz altını nemlendirir sürmeyi denedin mi göz altı serumun varya

S sepyazeytin Şöyle göstereyim cildimide iki yıldır solante kullanıyorum ben memnunum artık ya Avene kullandım daha önce hemen bitiyordu ve yağlı hissediyordum.
1656942470285.jpg

Teşekkür ederim. :oops: Şimdi La Roche'u kullandım, 5 dk sonrasında soyuldu, kuru kaldı. Bu değerlendirmelerinize göre, hangisi kuru bir göz çevresinde daha iyi iş çıkarır? Ay vallahi sormak zorundayım çünkü çok pahalılar. Al, dene, at kenara yapacak lüksüm yok.
Bence gerek yok böyle o ayrı bu ayrı ben Antiox bitmek üzereyken ve acnesi merak ettiğim için acnese geçmiştim ondan ikili yapıyorum ama solante zaten başlı başına iyi bir güneş koruyucu. Yeterli olacaktır acnes tinded kalkıp kurutmuyor çünkü yüzü

Göz altını nemlendirir sürmeyi denedin mi göz altı serumun varya
Canım ben Purest göz çevresi serumuna sabah akşam devam ediyorum. Fakat o kurutuyor sanki ama etkisinden memnun kaldığım için devam ediyorum kullanmaya. Yarım saat kadar sonra ise şu kremi kullanıyorum:

Bu ay sonunda Cosmed'in sana gösterdiğim göz çevresi serumunu ve kremini alacağım. Bunlar bitince ona geçerim, iki ürünü değerlendirme fırsatım olur. İnanır mısın, bir tek şu kremin nemlendiriciliğini olağanüstü bulmuştum:

Fakat içeriği konusunda çok emin olamadım...

Benim göz çevrem hep serum + kremlidir. Kullanmadığımda bir milyon çizgi oluşur güldüğümde. Fakat kremledikten sonra o çizgiler olmaz. La Roche'yi göz çevreme sürdüğümde de kremimden kalıntılar duruyordu, yani yüzümü temizlemedim. Sence serum ve krem sürmeden mi güneş kremini sürmeliyim? Bunu yeni öğrendiğim için çorba yapmış olabilirim :KK70:

Pozitivite Pozitivite merhaba tekrar. İzmir merkezdeyim, 5 farklı eczaneye Solante Antiox'u sordum, hiçbirinde yok. İki eczacı da artık üretilmediğini, göndermediklerini söyledi. Hepsi de güzel bir ürün dediler ama neden üretilmeyecek, anlamadım. Bir tek internette bulabildim. Almayı düşünüyorum ama devamında bulamazsam üzülürüm. Bilginiz olsun diye size de yazmak istedim.

Bu videoyu beğendim.

Şu videoda Jeuvenile kafeinli göz çevresi serumu için, göz çevresini kurutmayan tek serum denilmişti. Bugün aldım, gece rutinimde büyük hevesle kullandım. Maalesef ki o da beklentimi karşılamadı. Solante'yi sabah akşam göz çevresi nemlendiricisi olarak kullansam, göz çevrem için başka krem ya da serum arayışına girmesem olur mu acaba? N nscckts ne dersin balım? Pozitivite Pozitivite senin de bu konudaki yorumunu merak ediyorum.

Şu videoda Jeuvenile kafeinli göz çevresi serumu için, göz çevresini kurutmayan tek serum denilmişti. Bugün aldım, gece rutinimde büyük hevesle kullandım. Maalesef ki o da beklentimi karşılamadı. Soplante'yi sabah akşam göz çevresi nemlendiricisi olarak kullansam, göz çevrem için başka krem ya da serum arayışına girmesem olur mu acaba? N nscckts ne dersin balım? Pozitivite Pozitivite senin de bu konudaki yorumunu merak ediyorum.
Çok az 0.25 acnelyse ve cerave nemlendirici karışımı sürüyorum göz çevreme haftanın iki günü falan ( tretin içerikli olduğu için kışın kullanıyorum 1 oranını tüm yüz ve boyuna ama böyle sıkıştırıyorum rutine yazın ) Haftada bir günde göz çevreme sudo krem sürüyorum çinko oranı yüksek olduğu için. Özellikle göz kremi sürmeyi bıraktım Cerave nemlendiriciye başladıktan sonra çünkü göze ağır geldiğini düşünmedim. Bende rutin bu yani.

Pozitivite Pozitivite merhaba tekrar. İzmir merkezdeyim, 5 farklı eczaneye Solante Antiox'u sordum, hiçbirinde yok. İki eczacı da artık üretilmediğini, göndermediklerini söyledi. Hepsi de güzel bir ürün dediler ama neden üretilmeyecek, anlamadım. Bir tek internette bulabildim. Almayı düşünüyorum ama devamında bulamazsam üzülürüm. Bilginiz olsun diye size de yazmak istedim.
Aaa güzel olan herşey neden böyle oluyor ya. Ben erkek arkadaşıma aldım bir ay önce . Trendyoldan. Ona sürekli almak isterim yani umarım kaldirmazlar. Sağolun iyi yaptınız.

Çok az 0.25 acnelyse ve cerave nemlendirici karışımı sürüyorum göz çevreme haftanın iki günü falan ( tretin içerikli olduğu için kışın kullanıyorum 1 oranını tüm yüz ve boyuna ama böyle sıkıştırıyorum rutine yazın ) Haftada bir günde göz çevreme sudo krem sürüyorum çinko oranı yüksek olduğu için. Özellikle göz kremi sürmeyi bıraktım Cerave nemlendiriciye başladıktan sonra çünkü göze ağır geldiğini düşünmedim. Bende rutin bu yani.
Cerave güzeldir. Tretin içeriği hiç lekelenmeye sebep olmadı mı acaba? Vallahi bu gidişle ben de bırakıcam göz çevresi ürünlerine yatırım yapmayı. Sonuç alabildiğim bir ürün bulamıyorum. Cevap için teşekkürler. :KK49:

Aaa güzel olan herşey neden böyle oluyor ya. Ben erkek arkadaşıma aldım bir ay önce . Trendyoldan. Ona sürekli almak isterim yani umarım kaldirmazlar. Sağolun iyi yaptınız.
Kremden hemen hemen herkes memnun. Eczacılar bile çok güzel bir ürün olduğunu söyledi. Gerçekten anlamadım; güzelse, beğeniliyorsa üretmemek neden? İçeriği mi değiştirecekler acaba? Umarım o eczacılar yanlış biliyordur da kaldırılmaz. Trendyol'da indirimde şu an, almak lazım.

X