Kirisiklik resimli ..

Yok valla beni de cok zorluyor kara kara düşünüyorum bir de bir ay gidiyormus 🙄
İyi de çok saçma... Sizce buna gerek var mı? N nscckts güzel bilgilendirmeler yapmıştı. Ben onunla tanışmadan önce yüzümü hiç beğenmezdim. Onun önerilerini dikkate alıp kullandığım tüm ürünleri değiştirdim. Henüz 1 ay oldu, yolun başındayım fakat bayağı değişim oldu. Yazdığı mesajları dikkate almanızı öneririm.
Ben yaptırırsam bir tek ışık dolgusu yaptırırım. O bile 1 sene gidiyormuş diye saçma buluyorum düşünün. Size önerilen seans başı 3600 TL ve bir aylık, hayatta altından kalkamayız biz.

Ay dur bunu da favori yapıp bir ara temin edeyim. Arkadaşlarım da çok memnun bundan. :KK19: (bak senin tatliş amoji)
Sen sorunlu bir göz çevresinin serum kullanmasından yanasın değil mi? Sorunlu derken, belki de yaşımı belli eden tek bölge orası.
bu mesajını şimdi gördüm canım kusuruma bakma
evet düzenli sabah akşam serum kuruluk varsa + krem
serum deri altında krem üstde çalışır etki arttırır düzenli hergün kullanılmalı 1 gün bile ara vermeden ve en az 6 ay gözden çıkarılmalı gözle görülür farklar için ... seneler içinde olan durumun birkaç ayda düzelmesi beklenemez çünkü

İyi de çok saçma... Sizce buna gerek var mı? N nscckts güzel bilgilendirmeler yapmıştı. Ben onunla tanışmadan önce yüzümü hiç beğenmezdim. Onun önerilerini dikkate alıp kullandığım tüm ürünleri değiştirdim. Henüz 1 ay oldu, yolun başındayım fakat bayağı değişim oldu. Yazdığı mesajları dikkate almanızı öneririm.
Ben yaptırırsam bir tek ışık dolgusu yaptırırım. O bile 1 sene gidiyormuş diye saçma buluyorum düşünün. Size önerilen seans başı 3600 TL ve bir aylık, hayatta altından kalkamayız biz.
Aynen kalkamayiz valla sadece görüşünü alir cikarim uzmanin. urunleri ayrintili bana da yazarsanız alayim kuru bi cildim var ve bu kremlerden hic anlamıyorum sadece lancome ve la roche kullandim. Simdi cerave ve antiox gunes kremini siparis verdim. Bir de serum almaliyim sanırım. Hic ne ne zaman kullanılır bilmiyorum tas gibi cildim vardi likit fondöten surer cikardim ama zamanla yipraniyoruz yas oldu 29 daha yeni dikkat ediyorum. 🙄

serum deri altında krem üstde çalışır etki arttırır düzenli hergün kullanılmalı 1 gün bile ara vermeden ve en az 6 ay gözden çıkarılmalı gözle görülür farklar için ... seneler içinde olan durumun birkaç ayda düzelmesi beklenemez çünkü
Ay ne kusuru canım benimmmm :KK19: Kullanıyorum kullanıyorum, ne desen yapıyorum valla :KK70:

bu tarz gözlerde göz altına botoks aslında pek önerilmez o yüzden estetisyene değil direkt plastik cerraha gitmeniz en sağlıklısı olacaktır
uykusuzluk ve susuzluk ödem de yapar ödemden de şişlik olur ve o hatlar ekstra belirginleşir

bu ürünler kırışıklık için en iyiler bence
Wings06 Wings06 şu alıntıladığım mesajda N nscckts 'nin yazdığı ürünlerden bahsediyorum. Bunları zaten sizin için önermişti. O önerdiyse bir bildiği kesin vardır. Buradan bütçenize göre seçim yapın. Bir serum, bir de nemlendiriciniz olsun bu listeden. 6 ay kullanın. Ben onun önerdiği ürünler ile ışık dolgusundan bile vazgeçtim. İlk ayımı yeni bitirdim ama görenler bile ışık dolgusuna artık gerek kalmadığını söylüyorlar.

Wings06 Wings06 şu alıntıladığım mesajda N nscckts 'nin yazdığı ürünlerden bahsediyorum. Bunları zaten sizin için önermişti. O önerdiyse bir bildiği kesin vardır. Buradan bütçenize göre seçim yapın. Bir serum, bir de nemlendiriciniz olsun bu listeden. 6 ay kullanın. Ben onun önerdiği ürünler ile ışık dolgusundan bile vazgeçtim. İlk ayımı yeni bitirdim ama görenler bile ışık dolgusuna artık gerek kalmadığını söylüyorlar.
Evet onerdiklerinden iki tanesini aldim simdi sagolsun🥰 birde serum alacagim the purest te var N nscckts onerdigi serumda ikisi arasinsa kaldim. The puresti siz demiştiniz sanirim💓

Evet onerdiklerinden iki tanesini aldim simdi sagolsun🥰 birde serum alacagim the purest te var N nscckts onerdigi serumda ikisi arasinsa kaldim. The puresti siz demiştiniz sanirim💓
Purest'i ben dedim evet. Purest'in yüz için olan nemlendiricisini de alın imkânınız varsa. Çoooooook iyi bir nemlendirici!
Purest'in göz çevresi serumunu kullanıp 15 dk kadar sonra eğer kuruluk hissederseniz aldığınız göz çevresi kremini kullanın. Mis gibi, daha canlı, daha pürüzsüz göz altlarınız olur zamanla.💓

Onun genel dediklerinden almisim pardon ama simdi serumu aldım orada ki. Nasil kullanmam lazim hunlari once serum bekletip nemlendirici seklinde mi

Bir de ayrıca göz kremi alirim daha sonra ben de ki gunes kremi baya sararmis la roche olmasina ragmen.

Purest'i ben dedim evet. Purest'in yüz için olan nemlendiricisini de alın imkânınız varsa. Çoooooook iyi bir nemlendirici!
Purest'in göz çevresi serumunu kullanıp 15 dk kadar sonra eğer kuruluk hissederseniz aldığınız göz çevresi kremini kullanın. Mis gibi, daha canlı, daha pürüzsüz göz altlarınız olur zamanla.💓
Simdi N nscckts dedigi yaslilik karsiti serumu aldim ben goz cevresi serumu ve kremi ayri mi almak gerekli. Bir de sapka siparisi verdim 😅 Gunesten kacicaz😅

Simdi N nscckts dedigi yaslilik karsiti serumu aldim ben goz cevresi serumu ve kremi ayri mi almak gerekli. Bir de sapka siparisi verdim 😅 Gunesten kacicaz😅
Onlar N nscckts cevap versin. Gerçi bak yukarıda verdi onun cevabını. Ben de yazdım ama bir daha alıntılayayım mesajı 😅
İşte bu mesaj sadece bana değil, benim nezdimde tüm göz çevresi ürünü soranlara yazıldı aslında. 😅😅😅
"Serum yeterli mi, krem de mi sürmeliyim?" diyen herkese gelsin. :KK49:

Merhaba 29 yasinda yim daha önce burada konu acmistim duzenli su ve uyku ile gecer dediler uykuya cok dikkat edemedim ve sonuc su gecmedi bir minik botoks yaptirdim bir ay gecti simdi yaptirmakta istemiyorum fikir almak istedim 😊 yardimci olursaniz sevinirim.

Nivea goz kremi garnier hyolorinik asit nemlendirici jel loreal goz kremi (iki tane) kullandim.
Bunlar pek iyi gelmedi sanirim.
Elimde la Roche gunes kremi, tonik, jel ,yagli ciltler deneme setinin icinde ki krem bir de
Onun cilt onarıcı nemlendiricisi ve ayrica lancome serum var.
Biraz karisti bunlar kotu hale getirmesin diyorum cildimde tek kusur o batıyor gozume.

Yardimci olursaniz sevinirim gorsel ekliyorum.

Makyaj yapınca içine doluyor yapmak istemiyorum bu yuzden uyudugumda bazen de çok belli olmuyor cok teşekkür ederim 🙏 simdiden♥️
Merhaba,kesinlikle günlük bakım kremleri kullanmalısınız ama esas tedavi gözaltı mezoterapisidir.Sizin için uygun olan bir dermatolog ya da medikal estetik ya da mezoterapi hekimi size yardımcım olabilir.Artık çok iyi ürünlerimiz var ve iğne ile yapılsa da o bölge acısızdır.Geçmiş olsun.www. ..

Son düzenleyen: Moderatör:
X