Kirisiklik resimli ..

Yok valla beni de cok zorluyor kara kara düşünüyorum bir de bir ay gidiyormus
İyi de çok saçma... Sizce buna gerek var mı? N nscckts güzel bilgilendirmeler yapmıştı. Ben onunla tanışmadan önce yüzümü hiç beğenmezdim. Onun önerilerini dikkate alıp kullandığım tüm ürünleri değiştirdim. Henüz 1 ay oldu, yolun başındayım fakat bayağı değişim oldu. Yazdığı mesajları dikkate almanızı öneririm.
Ben yaptırırsam bir tek ışık dolgusu yaptırırım. O bile 1 sene gidiyormuş diye saçma buluyorum düşünün. Size önerilen seans başı 3600 TL ve bir aylık, hayatta altından kalkamayız biz.

bu mesajını şimdi gördüm canım kusuruma bakma
evet düzenli sabah akşam serum kuruluk varsa + krem
serum deri altında krem üstde çalışır etki arttırır düzenli hergün kullanılmalı 1 gün bile ara vermeden ve en az 6 ay gözden çıkarılmalı gözle görülür farklar için ... seneler içinde olan durumun birkaç ayda düzelmesi beklenemez çünkü

Aynen kalkamayiz valla sadece görüşünü alir cikarim uzmanin. urunleri ayrintili bana da yazarsanız alayim kuru bi cildim var ve bu kremlerden hic anlamıyorum sadece lancome ve la roche kullandim. Simdi cerave ve antiox gunes kremini siparis verdim. Bir de serum almaliyim sanırım. Hic ne ne zaman kullanılır bilmiyorum tas gibi cildim vardi likit fondöten surer cikardim ama zamanla yipraniyoruz yas oldu 29 daha yeni dikkat ediyorum.

Ay ne kusuru canım benimmmm Kullanıyorum kullanıyorum, ne desen yapıyorum valla

Wings06 şu alıntıladığım mesajda N nscckts 'nin yazdığı ürünlerden bahsediyorum. Bunları zaten sizin için önermişti. O önerdiyse bir bildiği kesin vardır. Buradan bütçenize göre seçim yapın. Bir serum, bir de nemlendiriciniz olsun bu listeden. 6 ay kullanın. Ben onun önerdiği ürünler ile ışık dolgusundan bile vazgeçtim. İlk ayımı yeni bitirdim ama görenler bile ışık dolgusuna artık gerek kalmadığını söylüyorlar.

Evet onerdiklerinden iki tanesini aldim simdi sagolsun birde serum alacagim the purest te var N nscckts onerdigi serumda ikisi arasinsa kaldim. The puresti siz demiştiniz sanirim

Evet onerdiklerinden iki tanesini aldim simdi sagolsun birde serum alacagim the purest te var N nscckts onerdigi serumda ikisi arasinsa kaldim. The puresti siz demiştiniz sanirim
Purest'i ben dedim evet. Purest'in yüz için olan nemlendiricisini de alın imkânınız varsa. Çoooooook iyi bir nemlendirici!
Purest'in göz çevresi serumunu kullanıp 15 dk kadar sonra eğer kuruluk hissederseniz aldığınız göz çevresi kremini kullanın. Mis gibi, daha canlı, daha pürüzsüz göz altlarınız olur zamanla.

Onun genel dediklerinden almisim pardon ama simdi serumu aldım orada ki. Nasil kullanmam lazim hunlari once serum bekletip nemlendirici seklinde mi

Bir de ayrıca göz kremi alirim daha sonra ben de ki gunes kremi baya sararmis la roche olmasina ragmen.

Simdi N nscckts dedigi yaslilik karsiti serumu aldim ben goz cevresi serumu ve kremi ayri mi almak gerekli. Bir de sapka siparisi verdim Gunesten kacicaz

Simdi N nscckts dedigi yaslilik karsiti serumu aldim ben goz cevresi serumu ve kremi ayri mi almak gerekli. Bir de sapka siparisi verdim Gunesten kacicaz
Onlar N nscckts cevap versin. Gerçi bak yukarıda verdi onun cevabını. Ben de yazdım ama bir daha alıntılayayım mesajı
İşte bu mesaj sadece bana değil, benim nezdimde tüm göz çevresi ürünü soranlara yazıldı aslında.
"Serum yeterli mi, krem de mi sürmeliyim?" diyen herkese gelsin.

Merhaba,kesinlikle günlük bakım kremleri kullanmalısınız ama esas tedavi gözaltı mezoterapisidir.Sizin için uygun olan bir dermatolog ya da medikal estetik ya da mezoterapi hekimi size yardımcım olabilir.Artık çok iyi ürünlerimiz var ve iğne ile yapılsa da o bölge acısızdır.Geçmiş olsun.www. ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…