Merhabalar, konuya hemen gireyim,
biz eşimle zor zamanlardan geçmiştik maddi manevi olarak, o dönemler oturup derdin ne anlat demeyenlere pek anlatmadik(eşimin ailesine anlatmadik pek yani oyle durup dururken biz cok kotuyuz falan demedik) ama az çok belliydi, eşimin ailesi başka şehirde yaşıyordu o zamanlar biz 1 harcayip 5 düşündüğünüzden doğru dürüst gidemedik ziyarete malum yolculuk fiyatlari arabamızı da satmistik mecburen, onlar geldiler 1 2 kere. Neyse biz eşimin ailesinin olduğu yere taşındık, şimdi maddi durumumuz normale dönüyor gibi ama o zamanların yorgunluğu var eşim hiç tatil yapmamıştı bir seneden fazladır şimdi 1 hafta zar zor izin aldı. O da kardeşinin çocuğunun doğum gününe geldi. Ben kardeşine sormuştum haftalar önceden ne yapacaksınız doğum gününde diye, yazlıkta oluruz belki burda olmayız diye cevap aldım.
Şimdi eşim 1 hafta zar zor izin aldı bizim ailenin yazligina gideceğiz, işte erteleyin 2 gün doğum gününe gelin diyorlar. Ben de 2 gün kala söylenir mi bu zaten 1 hafta tatil bence sonra gideriz kutlamaya hediye alırız dedim zaten aynı şehirdeyiz artık, Ama sanırım kardeşi kirildi biraz biz gelmiştik size uzaktayken vs diyor, bizim durumumuz da o zaman anlattığım gibiydi maddi manevi olarak cokusteydik.
Sizce haklı mı bize kırılmakta.
Gerçekten üzüldüm kırmak istemiyorum cunku ama haksız degilim diye de dusunuyorum