Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kırık saçlarım için önereceğiniz bir ürün var mı?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
benim saçlarımda dalgalıydı kendi şekli çok güzeldi ama iş hayatına girince kuaföre gitmeye başladım fön çektirmekten artık saçlarımın şekli kalmadı ve azaldı , şimdi fönsüz iğrenç duruyor ben ne yapıcam onu bilmiyorum

benimde saçlarım çok kötü yaa badem yağı aldım ama daha kullanmadım bi denesem mi acaba

birde şunları söylemek ıstıyorum benim yaptığım bakımlardan çıkarımım, anladğım şuki kırıklı saç bakımsız gözüküyor ara ara kırık aldırmak en iyisi boya röfle vs.. fön maşa, düzleştiriciden uzak tutmak saçı tararken dikkatli çok hırplamadan taramak gerekir.

Son düzenleme:
İçinde Argan yağı bulunan ürünlerden alabilirsin. Kullanmaya yeni başladım. Saçımı tararken ve düzleştirirken çıkan çatur çutur sesler çok azaldı ve de saçım kabarmıyor. Bunun dışında bazı günler Barcelino ve argan yağını geceden sürüp yatıyorum sabah yıkıyorum.

Annem yıllardır hasta ve ben onunla ilgileniyorum evimde bu çalışmamı sürdürmek istiyorum

Saçına keratin yüklemesi yaptırıp sülfatsız ve sodyumsuz şampuan kullanmanı tavsiye ederim. Ayrıca kırık ve kabaran saç uçları için argan yağı da iyi bir çözüm.

Son düzenleme:
Kızlar ben evigen bemiks bepanten badem yağı kürünü kullanmaya başladım daha bu 2.haftam. İçine zeytinyağıda katmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı

kırıklar için kesinlikle argan yağı.. ya da içinde argan yağı bulunan serumlar çok iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…