- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.397
- 198
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl toparladınız ve nekadar sürede?Evet saçlarım hem dökülmüştü hem de incelmişti. Artık ombre yaptırmayı düşünmüyorum. Belki ileride brush light yaptırırım. Ne kadar kaliteli ürünler kullanılsa da saçı yakıyor maalesef.
Geçen gün konu açtığınızda açıklamıştım ayrıntılı bir şekildeNasıl toparladınız ve nekadar sürede?
Yilan yağı çam terebenti yagi gibi seyler bana çok uyduruk secenekler geliyor.
Yılan yağı denen şey ölü yılanın yağın icinde bekletilmesiyle elde ediliyor zaten. Ne gerek var buna?
Kaliteli kozmetik ürünleri satın almanızı öneririm.
Urban Care Hyaluronik Asit&kolajen Kuru Ve Cansız Saçlara Özel Sıvı Saç Bakım Kremi-vegan-200 Ml Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Urban Care Hyaluronik Asit&kolajen Kuru Ve Cansız Saçlara Özel Sıvı Saç Bakım Kremi-vegan-200 Ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.glOkay Saç Bakım Yağı Keratin Smooth 125 ml Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Okay Saç Bakım Yağı Keratin Smooth 125 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Oyledir bence de. Belki amazon, aliexpresstekiler gercektir.Ki o yılan yağını bulmakta çok zor değil mi? Piyasada olanlara hiç inanmıyorum..