Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış SaçlarKırık saçlarım için önereceğiniz bir ürün var mı?
benim saçlarımda dalgalıydı kendi şekli çok güzeldi ama iş hayatına girince kuaföre gitmeye başladım fön çektirmekten artık saçlarımın şekli kalmadı ve azaldı , şimdi fönsüz iğrenç duruyor ben ne yapıcam onu bilmiyorum
İçinde Argan yağı bulunan ürünlerden alabilirsin. Kullanmaya yeni başladım. Saçımı tararken ve düzleştirirken çıkan çatur çutur sesler çok azaldı ve de saçım kabarmıyor. Bunun dışında bazı günler Barcelino ve argan yağını geceden sürüp yatıyorum sabah yıkıyorum.
kızlar benm saçlarım kısa dalgalı düzleştiriciden ypranmış bi şekilde kırıklarımı aldırmama ragmen hala saçımda kırık dolu. Kısa oldugu için dalgaları çokta güzel durmuyo o yüzden düzleştirmek istiyorum ama hem iyice yıpranmasından korkuyorum hemde düzleştirici tutmuyo zaten 2 saat sonra bozuluyo yarım edin bana lütfen önerdiğiniz ürünler var mı??
Saçına keratin yüklemesi yaptırıp sülfatsız ve sodyumsuz şampuan kullanmanı tavsiye ederim. Ayrıca kırık ve kabaran saç uçları için argan yağı da iyi bir çözüm.