Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kırık saçlarım için önereceğiniz bir ürün var mı?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

canım bence ikimizde bi badem yağını deniyelim ne dersin?

Benim saçım çok yağlı ve övünmek gibi olmasın fakat ihtiyaç duymuyorum güzel çünkü saçlarım saçları kuru olanlara tavsiye ederim arkadaşıma yapıyorum haftada 1 :)

menekşe yağı aldım bende bugun kırıklar için hemde güzel kokusundan dolayı bakalım kullanıcam nasıl bır etkı edıcek kullanan arkadaş varsa lutfen sonuçları bızımle paylaşabilirmi? :))

yok kullanan heralde canım sen kullanınca sonuçlarını buraya yazarsan çok sevinirim:)

bir hafta oldu canım kullanalı bitkisel şampuanın içine kattı dökülmeye bir faydası olmadı sadece hoş bir kokusu var uzun sürede saçta kokusu kalıyor. birazda yumuşaklık yaptı çamtrabentli şampuandan daha iyi diyebilirim oda kazık gibi yapmıştı :)

selamlar .ben de 3 haftadır fln aktardan aldığım bi karışımı kullanıyorum 10 tane bitkinin yağı var baya faydasını gördüm sende aktarından sorabilirsin böyle bi karışım 3 haftada inanılmaz değişti saçım :))

Benim saçlarım kırık kafama esince zeytinyağı sürüyorum yumuşacık oluyor kırık kalmasıyla da kalsa iyi elektrikleniyor şekil veremiyorum ve seyrek sizce ne yapmalıyım çok kötü gözüküyorum lütfen yardım edin (((((

Merhaba diamondgirl, bahsettiğin Sılky saç spreyinin fotoğrafı varsa paylaşırmısın? Netten bulamadım.

Kuaförlerde satıyorlar genelde.. Biraz pahalı ama inaninki etkisi cok hızlı.. Diger 5-10 liraya aldıgımız sampuanların sac kremlerin hiç bir etkisi yok inanın sadece yumusatıo kırık düzeltmez nemi uzun süre kalmax.. Benden tavsiye durumunuzda uygunsa,, matrix serisini kullanmaya baslayabılırsınız

Nerden alabiliyoruz acabaa

SElam canım NORMAN SAÇ BAKIM SERUMU bu üründe çok güzel kırıklara tavsiye ederim ..

Merhaba canım,
Dediğin ürüne internetten baktım. Fiyatı uygun. Benim saçlarım kalın telli, gür ve inatçı. Kestirsem de kırıklar devam ediyor. Ürün kırıklara iyi geliyor mu? Ve kullanım sıklığı nedir, yağlanma yapar mı? Yardımın için teşekkürler :)

Selam canım,
Rica etsem kullandığın karışımın adını veya markasını yazar mısın, her aktarda bulabilir miyim?

live clean diye bir şampuanın içine kattım menekşe yağı ama şampuandan kaynaklı pek bir etkisini göremedim saç dökülmem arttı saçlarımda kırık doldu saç uçlarım çok kötü durumda şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…