- Konu Sahibi marstangelenkiz
-
benim saclarımda kırıktı badem yagı kullandım sorunsuz şimdi hic kırık kalmadı birde hic yıpranmıyorartık fönü rahatlıkla cekiyorum hatta arada bir ütülüyorum bile.
benim saçlarımda aynı senin gibibiraz daha yıpranırsa tamamen kopucak sanırım ama düzleştirici yapmadan da olmuyor ki doğal hali garip dalgalı bi hal arkadaşım kerastas ürünleri kullan dedi ama ben emin olamadım, bi de pahalılar ki riske girip alamıyorum. Almalı mıyım sizce, kullanan oldu mu daha önce?
menekşe yağı aldım bende bugun kırıklar için hemde güzel kokusundan dolayı bakalım kullanıcam nasıl bır etkı edıcek kullanan arkadaş varsa lutfen sonuçları bızımle paylaşabilirmi? :))
yok kullanan heralde canım sen kullanınca sonuçlarını buraya yazarsan çok sevinirim:)
tony guy ürünleri ve argan yağı kullanırsanız sonuç alırsınız derim
Canım hiç canını sıkma kırık olduğu için eminim bakımsız duruyordur benimde öyleydi. Taa kii Sılky diye bir saç açıcı sprey kullandım saçlarım ipek gibi süper 100%100 tavsiye ederim saça parlaklık kazandırıyor saçının açılmasını sağlıyor saçın açıldığı için dalgalı saçtan kurtuluyorsun düz oluyor kabarmıyor çok güzel kokuyor :) Bunu kullanırken saçının yağlanmasını istemiyorsan bu spreyi tarağa sık öyle kullan direk sıktığında hem yediremezsin hem de yağlanır durulanmayan sprey ürünlerini tarağınıza sıkın sonra saçınızı tarayın işliyo zaten sonra elidorun düz saçlar için kremi var küçük olanları biliyosundur mor rengi onu al saçının ucuna da sürme dibine de sürme dalgalı yerlere sür baya dayanıyor.
Başka sorun varsa yanıtlayabilirim saç bakım ürünlerinde iyice uzman oldumhepsini kullandım nerdeyse bu arada SILKY 400 ML 15 TL FALAN ZATEN GÜNDE 2 FISFIS SIKARSIN HEMEN ETKİ EDİYOR.
Canım hiç canını sıkma kırık olduğu için eminim bakımsız duruyordur benimde öyleydi. Taa kii Sılky diye bir saç açıcı sprey kullandım saçlarım ipek gibi süper 100%100 tavsiye ederim saça parlaklık kazandırıyor saçının açılmasını sağlıyor saçın açıldığı için dalgalı saçtan kurtuluyorsun düz oluyor kabarmıyor çok güzel kokuyor :) Bunu kullanırken saçının yağlanmasını istemiyorsan bu spreyi tarağa sık öyle kullan direk sıktığında hem yediremezsin hem de yağlanır durulanmayan sprey ürünlerini tarağınıza sıkın sonra saçınızı tarayın işliyo zaten sonra elidorun düz saçlar için kremi var küçük olanları biliyosundur mor rengi onu al saçının ucuna da sürme dibine de sürme dalgalı yerlere sür baya dayanıyor.
Başka sorun varsa yanıtlayabilirim saç bakım ürünlerinde iyice uzman oldumhepsini kullandım nerdeyse bu arada SILKY 400 ML 15 TL FALAN ZATEN GÜNDE 2 FISFIS SIKARSIN HEMEN ETKİ EDİYOR.
SElam canım NORMAN SAÇ BAKIM SERUMU bu üründe çok güzel kırıklara tavsiye ederim ..
selamlar .ben de 3 haftadır fln aktardan aldığım bi karışımı kullanıyorum 10 tane bitkinin yağı var baya faydasını gördüm sende aktarından sorabilirsin böyle bi karışım 3 haftada inanılmaz değişti saçım :))
live clean diye bir şampuanın içine kattım menekşe yağı ama şampuandan kaynaklı pek bir etkisini göremedim saç dökülmem arttı saçlarımda kırık doldu saç uçlarım çok kötü durumda şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?