- Konu Sahibi marstangelenkiz
-
benim saçlarım düz ama kabarıyo öyüzden düzleştirip parlak görünmesini sağlamak istiyorum ve durmadan düzleştirdiğim için aşırı yıprandı okdr uzadı kestrmeyede kıyamıyorum banada yardm edermsin :) ?Canım hiç canını sıkma kırık olduğu için eminim bakımsız duruyordur benimde öyleydi. Taa kii Sılky diye bir saç açıcı sprey kullandım saçlarım ipek gibi süper 100%100 tavsiye ederim saça parlaklık kazandırıyor saçının açılmasını sağlıyor saçın açıldığı için dalgalı saçtan kurtuluyorsun düz oluyor kabarmıyor çok güzel kokuyor :) Bunu kullanırken saçının yağlanmasını istemiyorsan bu spreyi tarağa sık öyle kullan direk sıktığında hem yediremezsin hem de yağlanır durulanmayan sprey ürünlerini tarağınıza sıkın sonra saçınızı tarayın işliyo zaten sonra elidorun düz saçlar için kremi var küçük olanları biliyosundur mor rengi onu al saçının ucuna da sürme dibine de sürme dalgalı yerlere sür baya dayanıyor.
Başka sorun varsa yanıtlayabilirim saç bakım ürünlerinde iyice uzman oldumhepsini kullandım nerdeyse bu arada SILKY 400 ML 15 TL FALAN ZATEN GÜNDE 2 FISFIS SIKARSIN HEMEN ETKİ EDİYOR.
Canım hiç canını sıkma kırık olduğu için eminim bakımsız duruyordur benimde öyleydi. Taa kii Sılky diye bir saç açıcı sprey kullandım saçlarım ipek gibi süper 100%100 tavsiye ederim saça parlaklık kazandırıyor saçının açılmasını sağlıyor saçın açıldığı için dalgalı saçtan kurtuluyorsun düz oluyor kabarmıyor çok güzel kokuyor :) Bunu kullanırken saçının yağlanmasını istemiyorsan bu spreyi tarağa sık öyle kullan direk sıktığında hem yediremezsin hem de yağlanır durulanmayan sprey ürünlerini tarağınıza sıkın sonra saçınızı tarayın işliyo zaten sonra elidorun düz saçlar için kremi var küçük olanları biliyosundur mor rengi onu al saçının ucuna da sürme dibine de sürme dalgalı yerlere sür baya dayanıyor.
Başka sorun varsa yanıtlayabilirim saç bakım ürünlerinde iyice uzman oldumhepsini kullandım nerdeyse bu arada SILKY 400 ML 15 TL FALAN ZATEN GÜNDE 2 FISFIS SIKARSIN HEMEN ETKİ EDİYOR.
benim saçlarım düz ama kabarıyo öyüzden düzleştirip parlak görünmesini sağlamak istiyorum ve durmadan düzleştirdiğim için aşırı yıprandı okdr uzadı kestrmeyede kıyamıyorum banada yardm edermsin :) ?
bebek yağını kullanabilirsin şekerim ve badem yağıda çok iyi geliyo parlaklık için sirkede iyi geliyo memnun kalan çok var bende onlardanım :)
benim saçlarım düz ama kabarıyo öyüzden düzleştirip parlak görünmesini sağlamak istiyorum ve durmadan düzleştirdiğim için aşırı yıprandı okdr uzadı kestrmeyede kıyamıyorum banada yardm edermsin :) ?
teşekkür ederim peki nasıl kullancam ama senin denediğin bi yöntemi söylersen çok sevinirim :)
çok teşekkür ederim canım peki bu ürünü nerde bulabilirim? :)
Canım yine söylüyorum saçlarınızı seviyorsanız sürekli düzleştirici yapmayacaksınız saçlarını sürekli açık bırakma ve elektriklenmeyi kontrol eden şampuanlar kullan yine Sılky kullanabilirsin ve saçların elektriklendiği zaman ıslat fazla sıkmadan genişçe ör saçın ıslak olacak sonra onu 5-10 dk sonra aç kurutma makinesiyle saçını çok az kurut hafif yani çok az kurut saçların daha bakımlı görünür ben her gece yatarken örüyorum büyük bir faydası var dökülmüyo kırılmıyo elektirklenmiyo inanmazsınız belki ama düzleştiriciyi en son 2 sene önce kullandım
Kozmetikçilerden isteyebilirsin yoksa :) getirebilirlerse çok uygun fiyatı da bazen indirime giriyor bizim burada ben 12 tl ye almıştım normalde 15 tl ama bazı saç spreyleri var hiç işe yaramıyor bakıyosun 200 ml 25 tl ne gerek var bide saçlarınıza direk sıkmayın tarağa sıkın sonra saçlarınızı tarayın saçlarını çok taramak özellikle kuruyken kabartır elektriklendirir hiç spreyiniz yoksa saçınızı ıslatın öyle tarayın.
Benim düzleştiricim zaten iyi değil iyi olsa da kullanmam şimdi ki teknolojik ürünler saçımızı çok fazla yıprattığına inanıyorum şampuanlar da da çok fazla kimyasal var diye haftada 1 kez şampuanla o da çok küçük saçımı yıkıyordum sonra doğal şampuan yaptım belki duymuşsunuzdur tresan kendin hazırlıyosun resmen içine bepanthen ampul var eczaneden alıyosun kırıp koyuyosun çam terebentini ya da badem yağı koyabilirsiniz ben çok kimyasal olur diye içine çok az su ekledim karıştırdım artık şampuanlara güvenemiyorum tresan alamayacaksanız da şampuanınızı elinize sıktıktan sonra şampuanınızı sulandırın saçınıza öyle sürün.Saçınızı fazla taramayın.süpermiş bende bi ara küçük küçük örüp açıyodum ve perma görünümü veriyodu çok yakıştırıyolrdı bna ama çok çabuk sıkılıyorum hemn düzleştiriciyi tak fişe moduna geçiyorum :)
süpermiş bende bi ara küçük küçük örüp açıyodum ve perma görünümü veriyodu çok yakıştırıyolrdı bna ama çok çabuk sıkılıyorum hemn düzleştiriciyi tak fişe moduna geçiyorum :)
Benim düzleştiricim zaten iyi değil iyi olsa da kullanmam şimdi ki teknolojik ürünler saçımızı çok fazla yıprattığına inanıyorum şampuanlar da da çok fazla kimyasal var diye haftada 1 kez şampuanla o da çok küçük saçımı yıkıyordum sonra doğal şampuan yaptım belki duymuşsunuzdur tresan kendin hazırlıyosun resmen içine bepanthen ampul var eczaneden alıyosun kırıp koyuyosun çam terebentini ya da badem yağı koyabilirsiniz ben çok kimyasal olur diye içine çok az su ekledim karıştırdım artık şampuanlara güvenemiyorum tresan alamayacaksanız da şampuanınızı elinize sıktıktan sonra şampuanınızı sulandırın saçınıza öyle sürün.Saçınızı fazla taramayın.
Şampuan markalarınızı saç köpüklerinizi spreylerinizin markasını yazın memnun kalıp kalmadığınızı söyleyin bakalım birde nasıl kullandığınızı söylerseniz mutlu olurum özellikle köpük ve saç spreyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?