Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kırık saçlarım için önereceğiniz bir ürün var mı?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

marstangelenkiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
240
3
48
Kocaeli
kızlar benm saçlarım kısa dalgalı düzleştiriciden ypranmış bi şekilde kırıklarımı aldırmama ragmen hala saçımda kırık dolu. kısa oldugu için dalgaları çokta güzel durmuyo o yüzden düzleştirmek istiyorum ama hem iyice yıpranmasından korkuyorum hemde düzleştirici tutmuyo zaten 2 saat sonra bozuluyo yarım edin bana lütfen önerdiğiniz ürünler var mı??

Canım hiç canını sıkma kırık olduğu için eminim bakımsız duruyordur benimde öyleydi. Taa kii Sılky diye bir saç açıcı sprey kullandım saçlarım ipek gibi süper 100%100 tavsiye ederim saça parlaklık kazandırıyor saçının açılmasını sağlıyor saçın açıldığı için dalgalı saçtan kurtuluyorsun düz oluyor kabarmıyor çok güzel kokuyor :) Bunu kullanırken saçının yağlanmasını istemiyorsan bu spreyi tarağa sık öyle kullan direk sıktığında hem yediremezsin hem de yağlanır durulanmayan sprey ürünlerini tarağınıza sıkın sonra saçınızı tarayın işliyo zaten sonra elidorun düz saçlar için kremi var küçük olanları biliyosundur mor rengi onu al saçının ucuna da sürme dibine de sürme dalgalı yerlere sür baya dayanıyor.
Başka sorun varsa yanıtlayabilirim saç bakım ürünlerinde iyice uzman oldum hepsini kullandım nerdeyse bu arada SILKY 400 ML 15 TL FALAN ZATEN GÜNDE 2 FISFIS SIKARSIN HEMEN ETKİ EDİYOR.

benim saçlarım düz ama kabarıyo öyüzden düzleştirip parlak görünmesini sağlamak istiyorum ve durmadan düzleştirdiğim için aşırı yıprandı okdr uzadı kestrmeyede kıyamıyorum banada yardm edermsin :) ?

çok teşekkür ederim canım peki bu ürünü nerde bulabilirim? :)

bebek yağını kullanabilirsin şekerim ve badem yağıda çok iyi geliyo parlaklık için sirkede iyi geliyo memnun kalan çok var bende onlardanım :)

Canım yine söylüyorum saçlarınızı seviyorsanız sürekli düzleştirici yapmayacaksınız saçlarını sürekli açık bırakma ve elektriklenmeyi kontrol eden şampuanlar kullan yine Sılky kullanabilirsin ve saçların elektriklendiği zaman ıslat fazla sıkmadan genişçe ör saçın ıslak olacak sonra onu 5-10 dk sonra aç kurutma makinesiyle saçını çok az kurut hafif yani çok az kurut saçların daha bakımlı görünür ben her gece yatarken örüyorum büyük bir faydası var dökülmüyo kırılmıyo elektirklenmiyo inanmazsınız belki ama düzleştiriciyi en son 2 sene önce kullandım

teşekkür ederim peki nasıl kullancam ama senin denediğin bi yöntemi söylersen çok sevinirim :)

canım bebek yağını banyodan sonra nemli saçına srüyosun ama diplerine değil ve kendi halinde kurumasını bekliyosun sirkeyide banyoda son yıkama suyunda bi kaba yarı yarıya su ve elma sirkesi koyup saçına dkyosun umarım işine yarar:)

çok teşekkür ederim canım peki bu ürünü nerde bulabilirim? :)

Kozmetikçilerden isteyebilirsin yoksa :) getirebilirlerse çok uygun fiyatı da bazen indirime giriyor bizim burada ben 12 tl ye almıştım normalde 15 tl ama bazı saç spreyleri var hiç işe yaramıyor bakıyosun 200 ml 25 tl ne gerek var bide saçlarınıza direk sıkmayın tarağa sıkın sonra saçlarınızı tarayın saçlarını çok taramak özellikle kuruyken kabartır elektriklendirir hiç spreyiniz yoksa saçınızı ıslatın öyle tarayın.

süpermiş bende bi ara küçük küçük örüp açıyodum ve perma görünümü veriyodu çok yakıştırıyolrdı bna ama çok çabuk sıkılıyorum hemn düzleştiriciyi tak fişe moduna geçiyorum :)

teşekkür ederim canııım :) ayyy o ses türkiye BERKAN çıktı kızlar izleyiiiin <3

Benim düzleştiricim zaten iyi değil iyi olsa da kullanmam şimdi ki teknolojik ürünler saçımızı çok fazla yıprattığına inanıyorum şampuanlar da da çok fazla kimyasal var diye haftada 1 kez şampuanla o da çok küçük saçımı yıkıyordum sonra doğal şampuan yaptım belki duymuşsunuzdur tresan kendin hazırlıyosun resmen içine bepanthen ampul var eczaneden alıyosun kırıp koyuyosun çam terebentini ya da badem yağı koyabilirsiniz ben çok kimyasal olur diye içine çok az su ekledim karıştırdım artık şampuanlara güvenemiyorum tresan alamayacaksanız da şampuanınızı elinize sıktıktan sonra şampuanınızı sulandırın saçınıza öyle sürün.Saçınızı fazla taramayın.

Düzleştirici çok kullanma..Çok zararlı saçını düzleştirdikten sonra bir kokla çok kötü bizim arkadaş her gün düzleştiriyo öyle bir kokuyo ki saçı yakıyo yani

saç konusunda gerçekten çok uzmansın :) buu bütün bilgilern için sana çok teşekkr edrm ama bn senin saçlarını gerckten çok merk ettm :)

Şampuan markalarınızı saç köpüklerinizi spreylerinizin markasını yazın memnun kalıp kalmadığınızı söyleyin bakalım birde nasıl kullandığınızı söylerseniz mutlu olurum özellikle köpük ve saç spreyi

canım şampuan markam clear ama bitti head&sholulders almayı düşünüyorum yeni olarak saç spreyim rossmanın ısana markası yıpranmış saçlar için memnun değilim gliss alıcam ısıdan koruyucu sprey olarak yine ısana kokusu çok hoş ama daha etkisini göremedim saç köpügüde kullanmıyorum:) bugün rossmanda gliss kremi gördüm 24 saat düzlüğü dayanıklı olması için yazıyo üstünde onuda alıcam

Canım argan yağını öneriyorum.. Saçlarını yıkamadan 45 dk önce sür, saçlarını iyice kuruttuktan sonra 3 damla yağı dibine sürmeden saçlarına yedir.. haftada bir yapabilirsin( kuru uygulamayı her yıkamadan sonra yapabilirsin).

Ben her zaman bebe şampuanı tavsiye ederim özellikle Komili Zeytinyağlı saç bakım ürünlerini saçlarımı merak edenlere belki atarım ama nasıl atacağımı bilmiyorum açıkçası

benim saçlarımda aynı senin gibi biraz daha yıpranırsa tamamen kopucak sanırım ama düzleştirici yapmadan da olmuyor ki doğal hali garip dalgalı bi hal arkadaşım kerastas ürünleri kullan dedi ama ben emin olamadım, bi de pahalılar ki riske girip alamıyorum. Almalı mıyım sizce, kullanan oldu mu daha önce?

benim saclarımda kırıktı badem yagı kullandım sorunsuz şimdi hic kırık kalmadı birde hic yıpranmıyorartık fönü rahatlıkla cekiyorum hatta arada bir ütülüyorum bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…