- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
en iyi bakım keratin bakımı saçlara.düzleştirenden değil ama.davines de vardı mesela ama tuzluydu fiyatı.3 yıldır almadım.1 yıl gidiyor fakat.bir de liquid saf keratin var onu da arkadaşım kullanıyor.o da efsane.düzleştirenlerde formaldehit var kansorejen.gerek yokBen kopuk kullaninca iyice kuruyor. Ben o milkshake’ten nefret ettim. Herhangi bir yiyecek kokusunu bu kadar yakinimda surekli alinca midem bulaniyor benim
Biliyorum ben yaptirdim ama etkisi gecince eskisinden daha kuru ve yipranmis hale geldi saclarimen iyi bakım keratin bakımı saçlara.düzleştirenden değil ama.davines de vardı mesela ama tuzluydu fiyatı.3 yıldır almadım.1 yıl gidiyor fakat.bir de liquid saf keratin var onu da arkadaşım kullanıyor.o da efsane.düzleştirenlerde formaldehit var kansorejen.gerek yok
anacığımm sen de herşeyi denemişsinn.davines kurutmuyor en son 1000 li fiyattı şimdilerde hiç bilmiyorum fiyatını.Biliyorum ben yaptirdim ama etkisi gecince eskisinden daha kuru ve yipranmis hale geldi saclarim
aa ben de aldım kutusu 15 tl ye saç maskesi dediğinden.valla pahalı ürünlerden iyi geldi stokladım buldukça.kırmızı kutu olanı en beğendiğim.Ben açıkken sürekli düzleştirici kullanırdım ve saçlarım çok yıpranırdı. Kırık saça düzleştiriciyi, maşayı çok sık uygulamamak, avonun argan saç yağını banyo sonrasında ve şekillendirdikten sonra kullanmak iyi geliyor....( sarı renkte)
Şuan kapalıyım saçımda tek bir kırık yoktur, çünkü düzleştirici kullanmıyorum çok sık. Geçen gün bimde dermokil saç maskesi görüp aldım, o da çok güzel bakım yapıyor.
Onu da kullandim, ugrasamiyorum onunlaanacığımm sen de herşeyi denemişsinn.davines kurutmuyor en son 1000 li fiyattı şimdilerde hiç bilmiyorum fiyatını.
Hangisini aldınız?Ben de aldım ama henüz kullanmadım.Ben açıkken sürekli düzleştirici kullanırdım ve saçlarım çok yıpranırdı. Kırık saça düzleştiriciyi, maşayı çok sık uygulamamak, avonun argan saç yağını banyo sonrasında ve şekillendirdikten sonra kullanmak iyi geliyor....( sarı renkte)
Şuan kapalıyım saçımda tek bir kırık yoktur, çünkü düzleştirici kullanmıyorum çok sık. Geçen gün bimde dermokil saç maskesi görüp aldım, o da çok güzel bakım yapıyor.
e o zaman kel kadın modası çıkmasını bekleyip kazıtacaksın.valla moda olsun ben de yaparımmm büyük rahatlıkkkOnu da kullandim, ugrasamiyorum onunla
Evet 15 TL ydi ve inanılmaz güzel, birçok pahalı markadan iyi geldi saçıma. Bendeki bordo olan avokado ve e vitaminli olan saç maskesiaa ben de aldım kutusu 15 tl ye saç maskesi dediğinden.valla pahalı ürünlerden iyi geldi stokladım buldukça.kırmızı kutu olanı en beğendiğim.
ben her çeşidinden aldım ama en çok bordo olanı beğendim dediğin gibi.aynen pahalı saç kremlerinden iyi geldi saçıma ilginçtir.Evet 15 TL ydi ve inanılmaz güzel, birçok pahalı markadan iyi geldi saçıma. Bendeki bordo olan avokado ve e vitaminli olan saç maskesiBorellus80
Ay olmaz o, lohusa topuzum olmadan aslae o zaman kel kadın modası çıkmasını bekleyip kazıtacaksın.valla moda olsun ben de yaparımmm büyük rahatlıkkk
Benimki mavi kutuda,inşallah iyi gelir saçlarıma.Genel olarak iyi durumda ama bizim kireçli şu mahvediyor saçlarıEvet 15 TL ydi ve inanılmaz güzel, birçok pahalı markadan iyi geldi saçıma. Bendeki bordo olan avokado ve e vitaminli olan saç maskesiBorellus80
Bulursam ben de stoklarım, efsane bir ürünben her çeşidinden aldım ama en çok bordo olanı beğendim dediğin gibi.aynen pahalı saç kremlerinden iyi geldi saçıma ilginçtir.
bütün a101 leri dolaşıp aldım ben.artık yok ama bulamıyorummBulursam ben de stoklarım, efsane bir ürün
Bim,A101 ve şok ta sürekli görüyorum ben.Bulursam ben de stoklarım, efsane bir ürün
Dermokil kremler de çok güzel.Bulursam ben de stoklarım, efsane bir ürün
önemli olan 15 tl ye almak.yoksa her yerde varBim,A101 ve şok ta sürekli görüyorum ben.
dip boyam geldi önce çocuk hastalandı şimdi de ben gidemedim.bayrama beyazı gözüken saçla gireceğim skandallllll.röfleli olmasa kendim boyardım eskisi gibi ama artık olmaz.Dermokil kremler de çok güzel.
Ben civardaki tüm marketleri gezip stoklayayim bariönemli olan 15 tl ye almak.yoksa her yerde var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?