Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeğenimin öyleydi ablam bir yağ karışımıyla bakım yapıyordu şimdi kolum kadar oluyor örünce ama bu saatte soramamSaçlarım aşırı ince telli. Kuaförler bebek saçı der. Ben de en iyi bakım kesim diye 3-4 ayda bir kestiririm saçlarımı. En son kestirdiğim dönemden 1,5 ay geçti ama o incecik saç tellerimin uçlarının 3 ayrı parçaya bölündüğünü farkettiğimden beri uçlarını inceliyorum sürekli makasla kesiyorum.
Ben neredeyse her gün duş almaya ve ince telli olmasına bağlıyorum.
Varsa bi öneriniz alırım :)
Bize kuzenim alıyor. Bir sorayım nerden alıyor yarın hatırlatırsan bana. Ben pek kullanmıyorum da annem ablam falan bayılıyor.Bildigin duzgun bi satici var mi kudra
Bak bunu da ogrenmek istiyorum. Sacla ilgili her veriyi bana da soyleyin, saksi diilim ben, saclarimda her sorun varYeğenimin öyleydi ablam bir yağ karışımıyla bakım yapıyordu şimdi kolum kadar oluyor örünce ama bu saatte soramam
Yarin lutfen ablani ve kuzenini ara kudracimBize kuzenim alıyor. Bir sorayım nerden alıyor yarın hatırlatırsan bana. Ben pek kullanmıyorum da annem ablam falan bayılıyor.
Görev tanımlandı unutmam umarım, hatırlatın valla.Yarin lutfen ablani ve kuzenini ara kudracim
Kendim hatirlarim insallah yarin bakicim izinde, 2 bebeyle yalnizim. Ne var yani sen benim icin hatirlayip yazsan ne olur sankiGörev tanımlandı unutmam umarım, hatırlatın valla.
saçlarda açma işlemi var mı peki?Kendim hatirlarim insallah yarin bakicim izinde, 2 bebeyle yalnizim. Ne var yani sen benim icin hatirlayip yazsan ne olur sanki
Var, diplerde egzemadan kaynakli oldugunu dusundugum dokulme de var (kan degerlerim birmal cunku) kirik zaten var, kuru saclarim offff her sry var yanisaçlarda açma işlemi var mı peki?
ben her gün bir avuç ayıklanmış kabak çekirdeği yerim.perfectil diye de vitamin kullanmıştım bir kaç ay iyi gelmişti.argan yağının gerçeği çok pahalı.3 kuruşluk ürünleri argan yağlı diye itekliyorlar bizeBıtım sabunu saç konusunda mucizedir. Kel adamın kafasında saç çıkartır o derece faydalı. Ama gerçeğini bulmak lazım.
Hatırlicam kız senin için valla. Yazdım aklıma, hadi bakalım. Benim B12’den noksan beynim arıza yapmazsa işallakKendim hatirlarim insallah yarin bakicim izinde, 2 bebeyle yalnizim. Ne var yani sen benim icin hatirlayip yazsan ne olur sanki
Ben eski esimden istiyorum, yolluyor orjinalini. Cocuklar disinda aramizdaki tek bag argan yagi ahahahahhaben her gün bir avuç ayıklanmış kabak çekirdeği yerim.perfectil diye de vitamin kullanmıştım bir kaç ay iyi gelmişti.argan yağının gerçeği çok pahalı.3 kuruşluk ürünleri argan yağlı diye itekliyorlar bize
e gene bir faydası varmış adamın baksanaBen eski esimden istiyorum, yolluyor orjinalini. Cocuklar disinda aramizdaki tek bag argan yagi ahahahahha
Hatirla valla sana 1 kutu b12 ismarlicam sozHatırlicam kız senin için valla. Yazdım aklıma, hadi bakalım. Benim B12’den noksan beynim arıza yapmazsa işallak
Tabiiiiğğğe gene bir faydası varmış adamın baksana
Benim saçlarda sorun yok pek. Vücudumdaki her türlü kılda olduğu gibi saçlarım da üç kadına yetecek kadar var açma yok, ısı uygulamam. O yüzden ekstra bişey kullanmıyorum. Çevrede kullananlardan duyduklarım işte.ben her gün bir avuç ayıklanmış kabak çekirdeği yerim.perfectil diye de vitamin kullanmıştım bir kaç ay iyi gelmişti.argan yağının gerçeği çok pahalı.3 kuruşluk ürünleri argan yağlı diye itekliyorlar bize
benim de kaşınıyordu dipleri.urban care nin dökülme karşıtı toniğini kullandım 2 kutu.banyo sonrası saç ıslakken fıs fıs diplerine sadece sıkıyordum.bir de banyo sonrası saç uçlarına mutlaka serum ya da saç köpüğü uygularım.milk shake inki mesela pasta gibi kokuyor bayılıyorumm.kendi halinde kurutunca da yıpranmıyor.ama kuruyana kadar hiç ellemiyorum.yoksa kötü duruyorHatirla valla sana 1 kutu b12 ismarlicam soz
aklımda bu.bir gün boşanırsam tazminat olarak argan yağı da ekleteceğimmmTabiiiiğğğ
Ben kopuk kullaninca iyice kuruyor. Ben o milkshake’ten nefret ettim. Herhangi bir yiyecek kokusunu bu kadar yakinimda surekli alinca midem bulaniyor benimbenim de kaşınıyordu dipleri.urban care nin dökülme karşıtı toniğini kullandım 2 kutu.banyo sonrası saç ıslakken fıs fıs diplerine sadece sıkıyordum.bir de banyo sonrası saç uçlarına mutlaka serum ya da saç köpüğü uygularım.milk shake inki mesela pasta gibi kokuyor bayılıyorumm.kendi halinde kurutunca da yıpranmıyor.ama kuruyana kadar hiç ellemiyorum.yoksa kötü duruyor
İnsafliymis gene be benim exaklımda bu.bir gün boşanırsam tazminat olarak argan yağı da ekleteceğimmm