herkese merhaba.benim saçlarım çok kırık, çok kötü görüntü oluşturuyor ne yapsam düzelmiyor..bir kaç ay önce kırık almak için kuaföre gitmiştik kesti ben kesilmesini istemiyorum ama başka yolu yok herhalde bir önerileriniz var mı?bir de çok kısa ya da kırık olduğu için ben öyle düşünüyorum) onun için de var mı?
Uygulamanın adini bilmiyorum sosyal medyada gördüm, kesilmiyor saç yani kisalmiyor diye biliyorum, makasla saçın üzerinden geçiliyor kırıkları temizliyordu ne kadar etkili bilmiyorumherkese merhaba.benim saçlarım çok kırık, çok kötü görüntü oluşturuyor ne yapsam düzelmiyor..bir kaç ay önce kırık almak için kuaföre gitmiştik kesti ben kesilmesini istemiyorum ama başka yolu yok herhalde bir önerileriniz var mı?bir de çok kısa ya da kırık olduğu için ben öyle düşünüyorum) onun için de var mı?
Zeytin yağı ve aloravera yi karıştırın saçınıza sürüp bekletin sonra dusunuzu alın.herkese merhaba.benim saçlarım çok kırık, çok kötü görüntü oluşturuyor ne yapsam düzelmiyor..bir kaç ay önce kırık almak için kuaföre gitmiştik kesti ben kesilmesini istemiyorum ama başka yolu yok herhalde bir önerileriniz var mı?bir de çok kısa ya da kırık olduğu için ben öyle düşünüyorum) onun için de var mı?
ben de kırık alma makinesi var.pandemi başında almıştım onla temizliyorum kolayca.kuaför kısaltıyor gerek yokSaçların kırılmaması için saten yastık kılıfı öneriyorlar sıvı saç kremi kullanmadan taramamak gece yatarken örmek gibi çözümler olabiliyor
yok artıkSifir kestir
o da kurutur saçı daha çok kırılır.bence çok fazla düzleştirme vs yaptı konu sahibi.saç köpükleri var banyo sonrası onlardan kullansa ıslak saça kendi kendine de kurumaya bıraksaydı kırık falan olmazdı.İyi bir bıttım sabunu bulun. Saçlarınızı bununla yıkayın
Benimde saçlarım sürekli kırıktır. Bıttım sabunu evet sertleştiriyordu ama garip bir şekilde asla saçlarım kırılmıyordu. Saçım kırılmadan durabildiği tek zaman bıttım sabunu kullandığım zamanlardıo da kurutur saçı daha çok kırılır.bence çok fazla düzleştirme vs yaptı konu sahibi.saç köpükleri var banyo sonrası onlardan kullansa ıslak saça kendi kendine de kurumaya bıraksaydı kırık falan olmazdı.
size iyi gelmiş demek kiBenimde saçlarım sürekli kırıktır. Bıttım sabunu evet sertleştiriyordu ama garip bir şekilde asla saçlarım kırılmıyordu. Saçım kırılmadan durabildiği tek zaman bıttım sabunu kullandığım zamanlardı
Evetsize iyi gelmiş demek ki
Bıtım sabunu saç konusunda mucizedir. Kel adamın kafasında saç çıkartır o derece faydalı. Ama gerçeğini bulmak lazım.size iyi gelmiş demek ki
Bildigin duzgun bi satici var mi kudraBıtım sabunu saç konusunda mucizedir. Kel adamın kafasında saç çıkartır o derece faydalı. Ama gerçeğini bulmak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?