• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Kırık beyaz mı bembeyaz mı

kesinlikle kırık beyaz
çok asil duruyor
krem ve ekru koyu kaçıyor
bembeyaz da hiç yakışmıyor

oo kimse beyaz dan yana degilsengözlerimebaksanab
eskide kaldı herhalde artık..kro işi kalıyorakannehir

esmer deilsen beyaz derim kesinlikle gelinlik dediğin beyaz boncuk işlemeli olmalı ama cok esemerlere kırık beyz daha hoş olur sırıtmaz

ben hep bembeyaz bi gelinlik istemişimdir ama ilk gelinlik denememde kırık beyaz bi gelinliği beğendim şimdi onun beyazını diktirmeyi düşünüyorum ama tereddütlüyüm aynı havayı vermez diye endişe ediyorum...çevremdekilerde beyazda ısrarlı,sanırım benim de tercihim beyaz olacak.

kırık beyazı çok begenirdim..ama bu sıra bolca gelinlik denedim beyazda güzel duryor kırık beyazda:)

ben hep bembeyaz bi gelinlik istemişimdir ama ilk gelinlik denememde kırık beyaz bi gelinliği beğendim şimdi onun beyazını diktirmeyi düşünüyorum ama tereddütlüyüm aynı havayı vermez diye endişe ediyorum...çevremdekilerde beyazda ısrarlı,sanırım benim de tercihim beyaz olacak.

aynı havayı vermez canım
bende senin gibi düşünmüştüm..ama herşey orjinalliğinde kalmalı..
her iksinide dene..sana sacına tenine uyanı giymelisin bence oki

Bembeyaz çok sert duruyor arkadaşlar ya gözünü yoruyor insanın, kırık beyaz daha hoş bence hem öyle fazla da bir fark yok..
Gerçekten tenimize giden renk hangisiyse onu seçmeliyiz tabi, ben kırık beyaz yaptırıyorum..

Bembeyaz çok sert duruyor arkadaşlar ya gözünü yoruyor insanın, kırık beyaz daha hoş bence hem öyle fazla da bir fark yok..
Gerçekten tenimize giden renk hangisiyse onu seçmeliyiz tabi, ben kırık beyaz yaptırıyorum..

:lepi: açıklama dogru aynen

Back