• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Kırık beyaz mı bembeyaz mı

Bende başta kırık beyaz istiyordum ama nişanlım illa tutturdu beyaz olacak diye.ınci beyazı diye bir renk beğendik bakalım allah sonumuzu hayır etsin.Çoookkkkkkkkkkkk korkuyorummmbilmiyorumkismile

gelinliği gösteren kumaşıdır bence. kaliteli kumaş olduktan sonra beyazda muhteşem olur kırık beyaz da. ama ben tercihimi bembeyazdan yana kullanmayı planlıyorum boshayallersmile

kırık beyaz seviyorum bende.. fazla kabarık olmayan kugu gibi.. byum uzun zaten kugu gibi olursam sorun yok:)

kizlar kirik beyaz gelinlik modelleri ekleyebilir misiniz

gelinlikmodellerimiz_A557GB.jpeg

2.jpg

03-giovannasbiroli.jpg

110b.jpg

kırık beyaz daha çok hoşuma gidiyor..ama çok beğendiğim bir model beyaz ise beyaz diye almamazlık yapmam yani..en önemlisi modeli..

bu arada paylaştığınız ilk model kesinlikle kırık beyaz değil koyu krem rengi hatta toprak rengi gibi bir şey kırık beyaz değil o..

bana ne beyaz ne de kırık beyaz gitti. biraz da kreme yakın bi renk adı ekru muş. sarı saçlıyım ve beyazım boğdu beni beyaz gelinlikler

işte kızlar bu ekru rengiymiş. ben kırık beyaz sanıodum. kadın ekru dedi. benimki de buna yakın bi renk

canım bende ilk kemik giydim..
bayan bana senin rengin bu ddi sana bu gider dedi..
seninki nasıl acaba merak ettim..bende sarışınımm.CADIARZU

kemik rengi nasıl peki
ben de giydim kadın dedi ekru renkte bu bana o yakıştı. resmi yok canım çekince eklerim provada

kemik rengi nasıl peki
ben de giydim kadın dedi ekru renkte bu bana o yakıştı. resmi yok canım çekince eklerim provada

kemik nasıl desem ki..çig beyaz degil ..
ben varya nasıl bembeyaz derdim ama öyle olmadı..işte..esmerlere daha çok gidyor..
gelinlk saça ve ten rengine göre alınmalı bence..ekru ilkez duydum canım ya..

ben de kırık beyaz diktiriyorum ve çok güzel bir renk bence çok şık duruyor. ama krem yada ekru çok koyu kalıyor

Back