Kırgınlıklar, boşluklar

Adam memur olduğuna göre tabi ki de ihtiyacı var ama çok güzel karısını manipüle ediyor.

Özelde niye torpil olsun ki, küçük bı şehirde mı yasiyorsun iş imkanı mı yok.

Bence kpss denekeye devam et bı altyapin var ama kendini de memur olmaya endeksleme Hersene sınavına yine gir ama okudugun bölümle ilgili iş yapmaya çalış cv ni öne çıkar iş bulursun

Sonra erkekler de paraya bakıyor deyince kızıyorlar . Sizi çok iyi anladım . Benim hislerimi önemsemiyor diye düşünüyorsunuz çok da haklısınız. Bence özelde çalışmaya başlamalısınız. Kendi ayaklarınızın üstünde durursanız size saygısı olacaktır .

Sınava oturup adamakıllı çalıştım. Özelide istemiyor evet ne yazıkki özelde de bulamıyorum zaten. Hatam iş bulamamak mı sınavda basarılı olamamak mı
Hatanız değil, ama bir kere başarısız olan hep olacak diye bir şey yok yeniden deneyebilirsiniz

Adam bi değişik farkında mısınız?
Sizin ne istediğiniz asla umrunda değil, kpss olmazsa ydsye çalış baskısı nedir? Özele izin cermeyişi de 3 kuruş için evin işi eksik kalmasın meselesi bence.

Eşiniz sizi neden yönlendiriyor ki? İzin vermek ne demek? 30 yaşında kadınsınız. Siz onun yol arkadaşısınız, egosunu tatmin edecek proje değil.

Zaten ben cabalıyorum napuyosam ben yapıyorum kafasına giriyor. E özelde nere olursa olsın tamam gireyim üc kurus olsun ama kazanıyım .ona da yokk . Usandım artık baba evi ne kıymetliymiş meğer
Siz yine kamu ilanlarıni takip edin.. kamu tabi ki herzaman daha iyi..maaşı, çalışma saatleri iyi..özelde ortalama bir calisansaniz zaten geneli asgari ücretli o da sigorta yaparsa yani,mesai saatleri uzun,yani hep birilerinin ağzına bakacaksınız..ssk emeklisi olmak da ıyice zorlaştı, çocuğunuz var mı bilmiyorum ama küçük çocuğunuz varsa anneniz falan da yanınız da değilse bakıcı parası falan derken maaş da kalmaz size..ama ne olursa olsun çalışmak istiyorum diyorsanız hemen bireylerden başlamaniź lazım..bu arada kamuyu da araştirisiniz..özelden kamuya geçen birçok insan var...eşiniz de çok zorlamasın artık ,akışına bırakın..belki kamu kadar rahat bir özel sektörde iş bulursunuz

Ekonomi gerçekten iyi değil bunalmıştır belki o da. Ben de tek çeviriyorum sayılır düşün düşün çıkamıyorum bazen işin içinden.
Amaaa çalışmaya izin vermeme ne ya? Eşler birbirinin sahibi mi ben bunu anlayamıyorum. O kısım sıkıntı işte

Kosulların ve ortamın kötü olması garanti olmaması bana bsey katmayacak olmasından dolayı istemiyor özeli. Evet sınavada bikac defa hazırlandım ama olmadı zor . Cok istiyorum kucuk bi şehirdeyiz bulmasına işde bulamuyorum

Aslında evde yardımcu olur öyle kötü bi insan değil o konularda ama sınavı kazanıp yerlesemiyorum bunada hem uzuluyor hem sinirleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…