Daha önce hiç çalışmadım. Kpss hazırlandım olmadı. Bu yıl tekrar calısıp girdim emeklerimin karşılığı alamadım. Bi şekilde özelede didindim yine yok. Bugun eşim sınav sonucu kötü olunca benden daha mutsuz oldu. Memur olmamı cok istiyo. Ama elimden geleni yaptım yapmaya çalıştım. Hem benım kazanacagım paraya hiç ihtiyacı olmadıgını söylüyor hemde devlete giremiyorum diye kahroluyor. Ayrıca özele de izin vermiyor. Hoş sanki onuda buldum da... cok kötü hissediyorum olur olmadık seylere takılıyor fazla tepki gösteriyor. Adam akıllı karsılıklı konusup birbimize içimizi dökemiyoruz cünkü asla ama asla aynı yere varıp bi sonuca varamıyoruz. 30 yasına geldim. sınav sonucumdan sonra ozman mecbur yds (dil sınavı) calıscaksın diyo. Ne düşündügüm ne hissettigm artık umrunda değil. Evet bende calısmayı cok istiyorum ama yoruldum sınav sınav özel desen torpil. Olmadı bişekilde o kapı bana açılmadı. Canın saolsun dedi gecti ama demek için sonra hemen bunu yapcan ,mecbur sınav, iş için geri baslıyor yapmam gerekenlere. Ama artık ben bu sürecten yoruldum ona bunu anlatamıyorum cok yoruldum. Benım bizim iyiligimizi istiyor biliyorum ama artık cok incitiyor