Kırgınlıklar, boşluklar

dolunaayyy

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2022
56
12
8
Daha önce hiç çalışmadım. Kpss hazırlandım olmadı. Bu yıl tekrar calısıp girdim emeklerimin karşılığı alamadım. Bi şekilde özelede didindim yine yok. Bugun eşim sınav sonucu kötü olunca benden daha mutsuz oldu. Memur olmamı cok istiyo. Ama elimden geleni yaptım yapmaya çalıştım. Hem benım kazanacagım paraya hiç ihtiyacı olmadıgını söylüyor hemde devlete giremiyorum diye kahroluyor. Ayrıca özele de izin vermiyor. Hoş sanki onuda buldum da... cok kötü hissediyorum olur olmadık seylere takılıyor fazla tepki gösteriyor. Adam akıllı karsılıklı konusup birbimize içimizi dökemiyoruz cünkü asla ama asla aynı yere varıp bi sonuca varamıyoruz. 30 yasına geldim. sınav sonucumdan sonra ozman mecbur yds (dil sınavı) calıscaksın diyo. Ne düşündügüm ne hissettigm artık umrunda değil. Evet bende calısmayı cok istiyorum ama yoruldum sınav sınav özel desen torpil. Olmadı bişekilde o kapı bana açılmadı. Canın saolsun dedi gecti ama demek için sonra hemen bunu yapcan ,mecbur sınav, iş için geri baslıyor yapmam gerekenlere. Ama artık ben bu sürecten yoruldum ona bunu anlatamıyorum cok yoruldum. Benım bizim iyiligimizi istiyor biliyorum ama artık cok incitiyor

Daha önce hiç çalışmadım. Kpss hazırlandım olmadı. Bu yıl tekrar calısıp girdim emeklerimin karşılığı alamadım. Bi şekilde özelede didindim yine yok. Bugun eşim sınav sonucu kötü olunca benden daha mutsuz oldu. Memur olmamı cok istiyo. Ama elimden geleni yaptım yapmaya çalıştım. Hem benım kazanacagım paraya hiç ihtiyacı olmadıgını söylüyor hemde devlete giremiyorum diye kahroluyor. Ayrıca özele de izin vermiyor. Hoş sanki onuda buldum da... cok kötü hissediyorum olur olmadık seylere takılıyor fazla tepki gösteriyor. Adam akıllı karsılıklı konusup birbimize içimizi dökemiyoruz cünkü asla ama asla aynı yere varıp bi sonuca varamıyoruz. 30 yasına geldim. sınav sonucumdan sonra ozman mecbur yds (dil sınavı) calıscaksın diyo. Ne düşündügüm ne hissettigm artık umrunda değil. Evet bende calısmayı cok istiyorum ama yoruldum sınav sınav özel desen torpil. Olmadı bişekilde o kapı bana açılmadı. Canın saolsun dedi gecti ama demek için sonra hemen bunu yapcan ,mecbur sınav, iş için geri baslıyor yapmam gerekenlere. Ama artık ben bu sürecten yoruldum ona bunu anlatamıyorum cok yoruldum. Benım bizim iyiligimizi istiyor biliyorum ama artık cok incitiyor
Zaten ben cabalıyorum napuyosam ben yapıyorum kafasına giriyor. E özelde nere olursa olsın tamam gireyim üc kurus olsun ama kazanıyım .ona da yokk . Usandım artık baba evi ne kıymetliymiş meğer

Kendisi ne iş yapıyor?

Her evliliğin dinamiği başkadır, araya fit sokmak istemem ama ne demek özele izin vermiyor :/
Eşiniz size neden çocuğunuz muamelesi yapıyor ? Sınav baskısı ? Özel sektörde çalışma yasağı?
Bu tarz düşüncesi olan insanları itici buluyorum ne oluyor yani, özel sektörde herkes sizi bekliyor sizi mi kaçıracakmış noluyormuş.

Eşiniz eş gibi değil de ebeveyn gibi bir role bürünmüş sanki :/

Kendisi ne iş yapıyor?

Her evliliğin dinamiği başkadır, araya fit sokmak istemem ama ne demek özele izin vermiyor :/
Eşiniz size neden çocuğunuz muamelesi yapıyor ? Sınav baskısı ? Özel sektörde çalışma yasağı?
Bu tarz düşüncesi olan insanları itici buluyorum ne oluyor yani, özel sektörde herkes sizi bekliyor sizi mi kaçıracakmış noluyormuş.

Eşiniz eş gibi değil de ebeveyn gibi bir role bürünmüş sanki :/
Evet öyle tam olarak.. ama ben bunu gec farkedebildim. Göremedim basta. Kendisi memur. Özele olan yasagın sebebi bana verdigi kıymetten geliyor sözüm ona. Cok calıstırılma sömürülme durumu , işte gec cıkıs haftasonları calısma durumu. İmkanlarının cok kötü olması.ortamının bozuk olması vs vs bicok sebep öne sürüyor. Sonu yok, sana bsey katmayacak. Ömür boyu öyle gecmez etmez neler neler

Özele izin vermeme sebebi neymiş ki? Kpss kolay bir sınav değil. Hele ki evliysen çok daha zor çünkü geceni gündüzünü bu sınava adaman lazım böyle zorlananlar için söylüyorum özellikle. Özel devlet gibi olmasa da asgari ücretle çalışıyorsun sonuçta az para verme durumu da yok. En kötü yapamazsanız çıkarsınız işten aslında bir denemekte fayda var.

Evet öyle tam olarak.. ama ben bunu gec farkedebildim. Göremedim basta. Kendisi memur. Özele olan yasagın sebebi bana verdigi kıymetten geliyor sözüm ona. Cok calıstırılma sömürülme durumu , işte gec cıkıs haftasonları calısma durumu. İmkanlarının cok kötü olması.ortamının bozuk olması vs vs bicok sebep öne sürüyor. Sonu yok, sana bsey katmayacak. Ömür boyu öyle gecmez etmez neler neler
He özelde bizi her mesai bitimi kırbaçlıyorlar bi de onu eklemeyi unutmuş eşiniz 🙄

Özelde çalışırsanız mazallah evde size yardım etmek durumunda falan kalır. Memur olsanız hem çalışıp sonrada koştura koştura evin işini halletseniz ne güzel olur. Bir de maaş kartını eline bıraktınız mı oh miss.. Kariyerine karar verdiği kadının parasını da kendinin harcamasına izin verecek değil herhalde.

Eşinizin memuriyeti bu kadar dayatması doğru değil, olsanız tabi iyi olur ama olmuyorsa da bu kadar sık boğaz etmenin ne anlamı var,önemli olan mutluluğunuz ..zaten sağlık, öğretmenlik gibi bir bölümü bitirmediyseniz daha da zor..madem bu kadar memur eş takıntısı vardı memur alaymış,tövbe tövbe..

Adama eş değil iş ortağı lazım.
Aile birliği değil de güç birliği istiyor.

Siz istiyorsunuz ki canım karıcım tamam boşver sen elinden geleni yaptın desin ama demek ki adam çok renk vermese de ikinci bir gelir kapısına artık ailenizin ihtiyacı var. Siz de çabalamaya devam etmelisiniz malesef ülkemizde iş kolay bulunmuyor

Memur olmanız onun için amaç olmuş ama memurda olsan mutlu olacağının garantisi yok ki belki özelde olsa seveceksiniz önemli olan o değil mi? Ben şahsen senelerce kpss için çalışmayı tuhaf buluyorum yıllar geçip gidiyor sınavlar zor alımlar az

Siz istiyorsunuz ki canım karıcım tamam boşver sen elinden geleni yaptın desin ama demek ki adam çok renk vermese de ikinci bir gelir kapısına artık ailenizin ihtiyacı var. Siz de çabalamaya devam etmelisiniz malesef ülkemizde iş kolay bulunmuyor
Sınava oturup adamakıllı çalıştım. Özelide istemiyor evet ne yazıkki özelde de bulamıyorum zaten. Hatam iş bulamamak mı sınavda basarılı olamamak mı

Ki hala arıyorım ne görsem başvuruyorum da
Kaç kere girdiniz sınava????
Olmuyorsa olmuyordur,doğru teknikle çalışmıyor olabilirsiniz,kendiniz için değil kocanız istiyor diye uğraşıyorsunuzdur bilinç altı çok ilginç.Kazanmak istiyorsanız neden olmadığını gerçekten ne istediğinizi kendinizi çözmeniz gerek.
Hiç olmazsa kocanızın tavrı ne olur, artık uğraşmak istemiyorum derseniz hayatı zindan eder mi???

Bölüm ne ?
Sizin kazanacağınız paraya bal gibi de ihtiyacı var
Sizden çok kendisi için üzülmüş gibi geldi bana
Bir de mecbur YDS çalışacaksın ne demek ya
Çok itici

Tabi siz yine çalışın kazanın hazırlanın ama kendiniz için

Özel okullar öcü değil, bunu aşın önce eşinizle.
Kpss hazırlığı yüzünden insanlıktan çıkmıştım. Özel okula girdim çalışıyorum yüzüme kan geldi. Para kazanıyorum insan görüyorum mesleğimi yapıyorum. Evde kendini tüketmekten iyidir.

Back