- 19 Ağustos 2023
- 833
- 480
- Konu Sahibi Sekerportakaliii
Merhaba arkadaşlar ben 3.5 ay önce 10 ay süren ilişkimden ayrıldım aslında ikimizinde kafasında ayrılık yokken bir anda öfkeyle terk edip sonrada tamamen koptuk. Zaman geçtikçe şuan anlıyorum ki ikimizde sevdik ama o kadar uyumsuzduk ki gerçek anlamda bağ kuramadık . Çünkü ben bu şehirde yalnızım yanımda kimsem yok bir tek o vardı biliyordu benim yaşadığım her şeyi. Bende ona kendimi tamamen açtım o da bana ama bunları bilmesine rağmen ayrıldıktan sonra bir kez olsun beni merak edip arayıp sormadı. Ben yalnız yaşıyorum uzun süre birlikte kaldığımız oldu çok şey paylaştık. Bazı sabahlar bunun ağırlığıyla uyanıyorum kalbimde o kadar kırgın hissediyorum ki bir kez olsun ne yaptığımı merak etmemesini . Tamamen sildi beni ki çok şeyde yanında oldum bi insanda hiç mi vefa olmaz. Diyeceksiniz ki iletişim kurmamak daha iyi ama bi insan birlikte yaşadığı o kadar iyi kötü gün geçirdiği insanın ne yaptığını hiç mi merak etmiyor diyorum hiç mi sevmedi diyorum kalbim o kadar kırık ki . Evlenme hayalimiz vardı ama o da yalanmış 32 yaşındayım bundan sonra bunu atlatıp kime güvenicem diyorum. Bazen çok özlüyorum ama o bile beni böyle terk ettiyse herkes her şeyi yapar diyorum. Üzerime titriyordu aç mıyım üşüdüm mü sürekli konuşurduk hala diyorum nasıl bir gün bile sormaz şimdi . Ben bunu nasıl atlatırım yeni biriyle nasıl tekrar severim kolay mı bu artık şu an hala biriyle tekrar konuşma düşüncesi dahi garip geliyor yapamıyorum ama barışmamda imkansız ki barışırsam daha kötü şeyler yaşayabilirim çıkmazdayım ne yapabilirim