Merhaba kızlar,
Dün eşime çok kızdım kırıldım ve konuşmuyorum dünden beridir. sizden de fikir istiyorum acaba ben mi gereksiz yere kızdım.Sizler ne tepki verirdiniz ? Olayı anlatayım kısaca.. Henüz altı aylık evliyiz dün akşam üzeri dokuz buçuk civarı kendi annem telefon etti. ( Öz amcam gibi çok sevdiğim ) bir akrabamız telefon etmiş ve bize gelmek istediklerini hemde düğün davetiyesi vereceklerini söylemiş bir iki saat kadar bir çay içimlik.. 10da gelip 11:30 da kalktılar zaten...Evime de ilk defa gelecekler neyse ben annemle telefonda tamam gelsinler diye konuşurken eşim geldi daha telefon görüşmem bitmeden '' kim geliyormuş,gelmesinler,bu saatte istemem kimseyi diye '' bana söylendi duymamazlıktan geldim kabul ettim. Annemde telefonun diğer ucundan duyacak diye ödüm koptu belkide duydu bilmiyorum...Annemle telefonu kapattıktan sonra eşimde bir afra tafra kızmalar kapıları çarpmalar bana sorsaydın demeler vs. bende sustum o an hiç cevap vermedim. Evimi toparladım. Geldiklerinde aramızda birşey yokmuş gibi davrandık onlar gittikten sonra yine suratım asık konuşmuyorum abartıyor muyum ?
Evime gelmek isteyen bizi sevip sayan birine gelmeyin sonra gelin,yarın gelin vs diyemem ben gönlünden geçtiyse gelir. O an allah ne verdiyse yenilir içilir... Düşündükçe üzülüyorum.