- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi cesurkiz39
-
Bende en cok songul ve guneyi seviyorum :)
Bu dizi onceden cekilmemis mi ? Bahar aylarinda falan.Aynen.Garip geldi bana.Belki bir ay falan ilerletirler diziyi okulun yaz tatiline girmesi lazım bunlar hala okulda.
Guney songulu sinir etmenin yolunu bukdu ama onlar kesin asik olacak. O kesin anlasiliyor zaten.
Cemre kesin serkana asik olur . Arada konusalim falan demesinden belli
Bence de olsunben de onlar sevgili olsun :)
Bu dizi onceden cekilmemis mi ? Bahar aylarinda falan.
Hizlandirma mi olmustur diyorsun . Valla bilemedim izleyince anlayacagiz onu..Önceden çekilmiştir ama bunlar simdi 10 a gidiyor ya dizide 11 e geçmeleri için okulun tatile girmesi lazım.Bence öyle bir şey olacak.Aradan zaman geçecek işte eylül le serkan sevgili olacak falan.
Para vermiş olabilir yüklü miktarda belkide polise teslim. Edermiş. Hırsızlıktan. Adam kaçırma. Taciz.eylulu öldürmeye çalıştı.Hem bir dakika ya, kemal kurtuldu. Kemali mudur ve esi kizlar falan herkes gordu.
E adam olmedi. Simdi nerden cikti bu oldurmekten dolayi kizlari goz altina almak.
Adam yasiyor ki? Serkanin annesi sadece bunu biliyor demek ki. Adamin yasadiginsan haberi yok. Serkan da ben attim diyip sucu ustleniyorm ne gerek var adam yasiyor ki.
Ama kaderin annesi adami yok ettiyse suc bunlarin uzerine kalir gibi.
Bence Kaderin annesi kemali oldurmemistir eger oldurduyse ne serkanin ne kizlarin kurtulma olasiligi nedir bilemem.
Hem bir dakika ya, kemal kurtuldu. Kemali mudur ve esi kizlar falan herkes gordu.
E adam olmedi. Simdi nerden cikti bu oldurmekten dolayi kizlari goz altina almak.
Adam yasiyor ki? Serkanin annesi sadece bunu biliyor demek ki. Adamin yasadiginsan haberi yok. Serkan da ben attim diyip sucu ustleniyorm ne gerek var adam yasiyor ki.
Ama kaderin annesi adami yok ettiyse suc bunlarin uzerine kalir gibi.
Bence Kaderin annesi kemali oldurmemistir eger oldurduyse ne serkanin ne kizlarin kurtulma olasiligi nedir bilemem.
Zaman atlaması olur belkide bölüm içinde.Önceden çekilmiştir ama bunlar simdi 10 a gidiyor ya dizide 11 e geçmeleri için okulun tatile girmesi lazım.Bence öyle bir şey olacak.Aradan zaman geçecek işte eylül le serkan sevgili olacak falan.
Hizlandirma mi olmustur diyorsun . Valla bilemedim izleyince anlayacagiz onu..
Bence degil ama defne kendi sesiydi ama . Egee meralin kendi sesi ise cok guzel sesj var.Para vermiş olabilir yüklü miktarda belkide polise teslim. Edermiş. Hırsızlıktan. Adam kaçırma. Taciz.eylulu öldürmeye çalıştı.
Meralin kendi sesimi acaba.?
Defne şarkı soyledi eylül de mi söyledi.Bence degil ama eylulun kendi sesiydi ama . Egee meralin kendi sesi ise cok guzel sesj var.
Sanmiyorum bence elini kolunu baglamis bir yere tikmistir
Bi tuhaflik var adam kacirildi. Olmedigi kesin daha bir gun once eylulu gormeye yurda geldiAa evet hiç bunları düşünemiştim.Valla kafam iyice karıştı.
Kizlari karistirdimDefne şarkı soyledi eylül de mi söyledi.
Ya hemen boyle hizlica ilerleyince dizi bitecek gibi algiliyorum ben. Yavas yavas tadinda gitsin su dizi yaZaman atlaması olur belkide bölüm içinde.
Aynen bazı olaylar çabuk ilerliyor. Mesela ben bu yaz güneşin kizlari ve kiralik aşkı da izliyorum. O Dizilerde bile hızlanma var sanki oysa ki yavaş yavaş gitse daha güzel olur.Ya hemen boyle hizlica ilerleyince dizi bitecek gibi algiliyorum ben. Yavas yavas tadinda gitsin su dizi ya
Gunesin kizlarina 2 bolum bakmistim o kadarcik :/ pek sarmadi beniAynen bazı olaylar çabuk ilerliyor. Mesela ben bu yaz güneşin kizlari ve kiralik aşkı da izliyorum. O Dizilerde bile hızlanma var sanki oysa ki yavaş yavaş gitse daha güzel olur.
Bi tuhaflik var adam kacirildi. Olmedigi kesin daha bir gun once eylulu gormeye yurda geldi
Guvenlik kameralari yok mu. Giren cikan not alinmiyor mu kapida. E aliniyorsa bu adamin goruntuleri mevcuttur. Bi hayli ispat edebilirler..
Bencede zengin diye düşünüyorum yoksa Kemal ile tek başına nasıl mücadele edecekti.Artik eylülden ziyade diğer kizlarinda konusu islensin eylulu sevemedim bir türlü.
Merak konusu ne gibi bir muhabbet var aralarinda anlayamadimDizide bazı mantık hataları var.Ama yapacak birşey yok:) Ya bu müdürenin Kader in annesiyle ne ilişkisi var.Kadını tanıyor telefonunu bile ezbere biliyor aradı kadını kader i arama diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?