• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırgın Çiçekler atv

kadın kaderin kaçırıldığını nerde sakladığını nerden biliyor ayrıca müdüre kadını arayıp senle ne anlaşmıştık dedi
Kader telefonda annesine söylemişti peşinde kotu adamın olduğunu kemali kast ederek belkide adam takmış olabilir.

Misafir vardı izleyemedim. Artık tekrardan bakarım.

Noldu en son baktıgımda cemreyle kıyafet almaya gitmişti yemekte mi rezil oldu?
toprakla yemeğe çıktılar sonra bi pasta geldi, üstünde benimle evlenirmisin yazıyo.toprak şaşkın hiç bişey diyemedi, feride çok heycanlandı çok erken oldu ama evet evlenirim dedi.
sonra garson geldi yanlış masa pardon dedi pastayı aldı.feride utandı kalktı gitti masadan, toprakta arkasından.
sen rezil olma diye evet dedim dışarı çıkınca zaten hayır dicektim dedi :KK70:
toprağın amacı duygularını açıklamaktı ya ertesi gün kapının önünde itiraf etti ama feride inanmadı, akşam kırılan gurumu onure etmeye çalışıyosun şu an çok kötüsün dedi

mesude polise kemali ben öldürdüm kızımı bırakın beni hapse atın dedi, kızlar çıktı eylül annemi bırakın diye ağlarken bitti
Aaa Mesude haa vayy analik damari tutmus cakal biliyor Kemal olmedi tabi bu arada Kemale noldu gosterdilermi

Back