• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırgın Çiçekler atv

ayrıntıyı farkettinizmi?

defne miydi o kız güneye aşık olduğu ortaya çıkınca spor salonuna gitti orda siyahtı ayakkabısı çıktığında pembe :D 46. dakika :D

Eylülün annesi ne biçim anne ya böyle ana olmaz olsun kadın şimdi ağzımı bozacağım töbe töbe şey azgını tam ...
Bir pislik adama evladını değişti ...:KK67:

Kaderin ailesi kim çıkacak acaba zengin birisi falan olur mu ki yada bakarsınız serkanin babasının çocuğu çıkarmış :KK53::KK53:

Dizide cemre ve Songülu begeniyorum birde kader .dizide sadece eylülun üzerine gidilmesini pek begeniyorum diğer kizlarinda hayat hikayeleri vardır mesela Songül biraz da onun üzerine gidilsin.
Bence Songül ve güney ileride çift olacak.güney sanki Songüle aşık olacak diye düşünüyorum.

Dizide cemre ve Songülu begeniyorum birde kader .dizide sadece eylülun üzerine gidilmesini pek begeniyorum diğer kizlarinda hayat hikayeleri vardır mesela Songül biraz da onun üzerine gidilsin.
Bence Songül ve güney ileride çift olacak.güney sanki Songüle aşık olacak diye düşünüyorum.

Bence Eylül olayı biraz durulunca Songül ün babası falan hapisten çıkacak.Yavaş yavaş onun ve Kaderin de ailesi ortaya çıkacak.

Back