• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırgın Çiçekler atv

bu bölümde aradı kızını sanmam zengin olduğunu
Bence zengin ve kizini uzaktan takip ettigini anladik.
Kemali kadin basina yok etmedi bence. Zengin ise korumalarindan rica etmistir.

Benim anlamadigim yeni fragmanda defnenjn annesi bu olan biteni nereden duyuyor
Serkan annesiyle paylasmis midir sizce

Bence zengin ve kizini uzaktan takip ettigini anladik.
Kemali kadin basina yok etmedi bence. Zengin ise korumalarindan rica etmistir.

Benim anlamadigim yeni fragmanda defnenjn annesi bu olan biteni nereden duyuyor
Serkan annesiyle paylasmis midir sizce
Zannetmiyorum serkan söylemez zaten fragmanda annesine ben denize attım diyordu. ama Defne öğrenmiş olabilir bir şekilde.
Kaderin annesinin acaba serkanin babası ile bir bağlantısı OLABİLİR MI?belki babası SERKANİN babası çıkarmış.

Zannetmiyorum serkan söylemez zaten fragmanda annesine ben denize attım diyordu. ama Defne öğrenmiş olabilir bir şekilde.
Kaderin annesinin acaba serkanin babası ile bir bağlantısı OLABİLİR MI?belki babası SERKANİN babası çıkarmış.
Sanmam sérkanin babasi olsa o mudure bu adam pc bagisi yaptiginda falan belli ederdj bence.

Mudur bence biliyor. Bir tuhaf olmustu kafer annemle konustum diyince.
Bence kadin cok zengin.
Babasi ama ortada yok kaderin. Yani suan babasindan cok anne on planda..

Serkanla bir baglantisi yok bence.

Kaderin babasi karisi ile gecinememis ve terk etmis olabilir karisini.
Oda kaderi alip tek basina kalinca birakmak zorunda kalmis ve sonrasinda tek basina ya yeni biriyle evlenip zengin olmustur yada calisip koseyi donmustur herhalde

Sanmam sérkanin babasi olsa o mudure bu adam pc bagisi yaptiginda falan belli ederdj bence.

Mudur bence biliyor. Bir tuhaf olmustu kafer annemle konustum diyince.
Bence kadin cok zengin.
Babasi ama ortada yok kaderin. Yani suan babasindan cok anne on planda..

Serkanla bir baglantisi yok bence.

Kaderin babasi karisi ile gecinememis ve terk etmis olabilir karisini.
Oda kaderi alip tek basina kalinca birakmak zorunda kalmis ve sonrasinda tek basina ya yeni biriyle evlenip zengin olmustur yada calisip koseyi donmustur herhalde
Bencede zengin diye düşünüyorum yoksa Kemal ile tek başına nasıl mücadele edecekti.Artik eylülden ziyade diğer kizlarinda konusu islensin eylulu sevemedim bir türlü.

Bencede zengin diye düşünüyorum yoksa Kemal ile tek başına nasıl mücadele edecekti.Artik eylülden ziyade diğer kizlarinda konusu islensin eylulu sevemedim bir türlü.

Kadere yonelmeye basladilar iyi ettiler
Bende eylul konusundan gına geldi cunku o annesini gorunce deli oluyorum inanmiyor kizina.

Cemre serkana ilerde asik olur mu dersin ?
Bence eylul cemreyi kiskanacak. Cemre, serkanin bu ince dusunceligine hayran kalacak ve tum dertlerini onunla paylasirken asik olacak gibime geliyor.

Bir de kemal oyle bir sasiriyor ki,orada. Kim diye cidden meraktan catliycam

ben de anlamadım. toprakla feride ne ara işi ilerletti ben mi yanlış gördüm özette?
Ya fragmanda bir anda sevgili olduklari var dimim sanki bir bolum atlanmis gibi. Bir anda eylulde feridelerde sevgili olunca anlayamadim ben.
Daha eylul serkan yeni kirildi para mevzusu yuzunden.
Songule ne oldu hic buralara deginmiyorlar

Kadere yonelmeye basladilar iyi ettiler
Bende eylul konusundan gına geldi cunku o annesini gorunce deli oluyorum inanmiyor kizina.

Cemre serkana ilerde asik olur mu dersin ?
Bence eylul cemreyi kiskanacak. Cemre, serkanin bu ince dusunceligine hayran kalacak ve tum dertlerini onunla paylasirken asik olacak gibime geliyor.

Bir de kemal oyle bir sasiriyor ki,orada. Kim diye cidden meraktan catliycam
Bence cemre asik olacak.serkana.songul ve güneyden de bekliyorum.

Ya fragmanda bir anda sevgili olduklari var dimim sanki bir bolum atlanmis gibi. Bir anda eylulde feridelerde sevgili olunca anlayamadim ben.
Daha eylul serkan yeni kirildi para mevzusu yuzunden.
Songule ne oldu hic buralara deginmiyorlar

Aynen.Garip geldi bana.Belki bir ay falan ilerletirler diziyi okulun yaz tatiline girmesi lazım bunlar hala okulda.

ben de anlamadım. toprakla feride ne ara işi ilerletti ben mi yanlış gördüm özette?
Hem bir dakika ya, kemal kurtuldu. Kemali mudur ve esi kizlar falan herkes gordu.
E adam olmedi. Simdi nerden cikti bu oldurmekten dolayi kizlari goz altina almak.
Adam yasiyor ki? Serkanin annesi sadece bunu biliyor demek ki. Adamin yasadiginsan haberi yok. Serkan da ben attim diyip sucu ustleniyorm ne gerek var adam yasiyor ki.

Ama kaderin annesi adami yok ettiyse suc bunlarin uzerine kalir gibi.

Bence Kaderin annesi kemali oldurmemistir eger oldurduyse ne serkanin ne kizlarin kurtulma olasiligi nedir bilemem.

Back