• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırgın Çiçekler atv

Aaa Mesude haa vayy analik damari tutmus cakal biliyor Kemal olmedi tabi bu arada Kemale noldu gosterdilermi
kemal ortada yok, eylülün öldürdüğünü düşünüyo.feride kızdı ona kocasız kalcam diye anneliğinden vazgeçtin dedi. annelik nasıl oluyomuş sen şimdi gör dedi bebeği ferideye bıraktı yetimhanede onada bakarlımı ddei. sonra polise gitti işte

kemal ortada yok, eylülün öldürdüğünü düşünüyo.feride kızdı ona kocasız kalcam diye anneliğinden vazgeçtin dedi. annelik nasıl oluyomuş sen şimdi gör dedi bebeği ferideye bıraktı yetimhanede onada bakarlımı ddei. sonra polise gitti işte
Vah bu kadin iflah olmayacak desenize

toprakla yemeğe çıktılar sonra bi pasta geldi, üstünde benimle evlenirmisin yazıyo.toprak şaşkın hiç bişey diyemedi, feride çok heycanlandı çok erken oldu ama evet evlenirim dedi.
sonra garson geldi yanlış masa pardon dedi pastayı aldı.feride utandı kalktı gitti masadan, toprakta arkasından.
sen rezil olma diye evet dedim dışarı çıkınca zaten hayır dicektim dedi :KK70:
toprağın amacı duygularını açıklamaktı ya ertesi gün kapının önünde itiraf etti ama feride inanmadı, akşam kırılan gurumu onure etmeye çalışıyosun şu an çok kötüsün dedi

Ayyy cok utanc vericiiiiiii :D

Henüz bakamadım ama yine kızı için değil yaptığı davranış. Öyle anladım.

Henüz bakamadım ama yine kızı için değil yaptığı davranış. Öyle anladım.
bu yaptığımı hiç unutma dedi eylüle, kızını korumak istiyo işte. biraz geç kalmış bi koruma

Feride aşık olmuş o zaman.yorumlardan okuduğum kadari ile cemre ve serkan arasında da birseyler var.
serkan eylüle çıkma teklifi etti oda kabul etti. cemreyle aralarında bişey olamaz

Annemle birlikte izliyoruz.
Güneşin Kızları bir de bu dizi.
TV İzlemeyen ben oturup dizi izliyorum :KK48:

Feride sen ne tatlı kadınsın :KK200:
Songül, yanaklarını sıkmak istiyoruz ailecek :KK48::KK200:

Kemalim de Kemalim diyen teyze diziyi izlerken sinirlerimi zıplatıyor.

Bir de şu sarışın çocuğun kardeşi, Defne. Kızı gördükçe, o hainlik yaptıkça resmen sinirim bozuluyor. :KK20:

bu yaptığımı hiç unutma dedi eylüle, kızını korumak istiyo işte. biraz geç kalmış bi koruma

serkan eylüle çıkma teklifi etti oda kabul etti. cemreyle aralarında bişey olamaz
Fragman yayinlanmis tam izlemedim yorimlardan okudum serkan c emreye birseyler söylemiş tepki var serkana biraz

Feride'nin evlenme teklifini kabul edip de pasta gidince yüzümü kapattım dizi olmasına rağmen ben bile kötü oldum :)
Kader'in annesi kim iyice merak etmeye başladım.
Mesude Kemalim Kemalim demeseydi kimsee bir şey olmazdı zaten bu hafta kurtulur garanti Kemal reklamda var gibiydi.

Feride'nin evlenme teklifini kabul edip de pasta gidince yüzümü kapattım dizi olmasına rağmen ben bile kötü oldum :)
Kader'in annesi kim iyice merak etmeye başladım.
Mesude Kemalim Kemalim demeseydi kimsee bir şey olmazdı zaten bu hafta kurtulur garanti Kemal reklamda var gibiydi.

Kemal Kader i sıkıştırıyor yolda.Acaba Kader in annesinin elinden nasıl kurtuldu.İyice merak etmeye başladım.

Back