Kırgın Çiçekler atv

Kemale bak yahuu mesudeyi nasil gozden cikardi kadin hapiste adamin umuru degil birde ben asil o metinin gercek annesini anlamiyorum yaa o yavrum surekli agliyor ben veremem valla bebegimi oyle setlere filmlere

Kemale bak yahuu mesudeyi nasil gozden cikardi kadin hapiste adamin umuru degil birde ben asil o metinin gercek annesini anlamiyorum yaa o yavrum surekli agliyor ben veremem valla bebegimi oyle setlere filmlere

hapis olayı sanki kemalin oyunu gibi mesude gıcık olmaya başladı

bide koca yurtta merali cep teli var nerden nasıl aldı ki

selam kızlar, bende seviyorum bu diziyi ama bizim oturduğumuz yer istanbulun neredeyse en yüksek bölgelerinden birisi. Bu yüzdendir sanırım elektrik gidip geliyor dizi yarı kaldığı gibi birde aniden elektrik gelip yüksek voltaj vermeleri yokmu birgün yakacaklar canım tv mi dizimide izleyemeyeceğim trimbox yüksek voltaj engelleyici varmış kullanan varmı bunu. prizlerde varmış buna benzer ama onu sordum onlar o kadar kaliteli değilmiş

şimdi eski bölümü var kızlar kemali göle attıktan sonra, biri dün gece ne yaptığınızı biliyorum yazmış.. altınlarıda neriman çalmış ya banuya itiraf etmişti, acaba o yazıyıda nerimanmı yazdı ki

Altınları neriman calmisti o kadindan hersey beklenir banuda zaten tam kotu kadin ama kocasi kazdi kuyusunu donla kapının önüne koyayacak onu feragatname imzalatti ona

merali ilk kez böyle duygusal gördüm nedense anneler kızladan da genç serkanın yurda girmesi güzeldi toprak hoca iyi yaptı cenk ve güvene engelli birinin neler yaşadığını öğrendiler

merali ilk kez böyle duygusal gördüm nedense anneler kızladan da genç serkanın yurda girmesi güzeldi toprak hoca iyi yaptı cenk ve güvene engelli birinin neler yaşadığını öğrendiler

Yurd olayi cok komikti ya.
Eyluluk anneside cok iyi yapti Serkanin evinde temizlik yaparak, cocuklarin rahat birakilmasi sartiyla.
Yanlis su Kemal ne pislik adammis. ALlah dusmanimin basina bu tip adam vermesin ya

Bu dizi iyi valla sürükleyici ama konu tıkanıyor gibi

serkanın 1000 lira parası varmış onla idare ederlermiş ah yavrum ne kadar iyimsersin
duygusuz diye dalga geçtikleri meral, hastaneden çıkınca nasıl ağladı kıyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…