• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırgın Çiçekler atv

Kemale bak yahuu mesudeyi nasil gozden cikardi kadin hapiste adamin umuru degil birde ben asil o metinin gercek annesini anlamiyorum yaa o yavrum surekli agliyor ben veremem valla bebegimi oyle setlere filmlere

Kemale bak yahuu mesudeyi nasil gozden cikardi kadin hapiste adamin umuru degil birde ben asil o metinin gercek annesini anlamiyorum yaa o yavrum surekli agliyor ben veremem valla bebegimi oyle setlere filmlere

hapis olayı sanki kemalin oyunu gibi mesude gıcık olmaya başladı

bide koca yurtta merali cep teli var nerden nasıl aldı ki

selam kızlar, bende seviyorum bu diziyi ama bizim oturduğumuz yer istanbulun neredeyse en yüksek bölgelerinden birisi. Bu yüzdendir sanırım elektrik gidip geliyor dizi yarı kaldığı gibi birde aniden elektrik gelip yüksek voltaj vermeleri yokmu birgün yakacaklar canım tv mi dizimide izleyemeyeceğim :KK43:trimbox yüksek voltaj engelleyici varmış kullanan varmı bunu. prizlerde varmış buna benzer ama onu sordum onlar o kadar kaliteli değilmiş

şimdi eski bölümü var kızlar kemali göle attıktan sonra, biri dün gece ne yaptığınızı biliyorum yazmış.. altınlarıda neriman çalmış ya banuya itiraf etmişti, acaba o yazıyıda nerimanmı yazdı ki :KK53:

şimdi eski bölümü var kızlar kemali göle attıktan sonra, biri dün gece ne yaptığınızı biliyorum yazmış.. altınlarıda neriman çalmış ya banuya itiraf etmişti, acaba o yazıyıda nerimanmı yazdı ki :KK53:
Altınları neriman calmisti o kadindan hersey beklenir banuda zaten tam kotu kadin ama kocasi kazdi kuyusunu donla kapının önüne koyayacak onu feragatname imzalatti ona

Oh olsun
Merhaba hanimlar,
Öncelikle ben rana 26 yasindayim sessiz takipciydim fakat isin icinden cikamadigim bir konum var 3 cocuk annesiyim,
Esimle 8 yildir evliyiz ilk seneler beni cogu kez aldatti dayak dövmeleri vardi, ben sustum ve aileme birsey demedim, 2. senesi hamileydim dedim belki bebegimiz olunca degisir fakat dahada kötü oldu dövmelerin yerini iskence aldi demirle iple kemerle dövmeye basladi, ben herseye ragmen bebegimiz icin onu affettim, 3 senesi allahima sükürler olsun düzeldik,
Devamkisenesinde iki evladim daha oldu birine yeni dogum yaptim,
Fakat benim esim 1 senedir eskisi gibi olmaya basladi artik cocuklarimda sahit oluyo beni dövmelerine küfürlerine, 1 günümüz iyise 3 günümüz kötü geciyo, sürekli seninle gelecegim yok sen benim icin yoksun diyo gecenlerde hamile oldugumu ögrendim esime söyledigimde yüzündeki o korku vardi bana yinemi hamilesin daha yeni dogum yaptin seninle hic normal evlilimiz olmicakmi hep sisip duruyosun mecburmuyum seni aldatmaya artik yeter cirkinlesecen biktim senden istemiyorum seni dedi, cocuklarla ztn hic ilgilenme en fazla 2 dakika sever okadar, ben esime gecen hafta yalan söyledim cocuk yok dedim hamile degilmisim yanilmisim dedim bir sevindi görmelisiniz, fakat hala kötü davraniyo hala kücücük seyleri abartiyo kavga cikariyo ve siddet uyguluyo artik cocuklarimada vurmaya basladi,
Misal neden lamba acik unutzldu neden reciverin isigi acik bunun gibi sacma seyler , bunlar yüzünden bize siddet uyguluyo, simdi sorum su
Kürtaj kesinlikle cok günsh ve yaptirirsam katil olucam yavrumun canina giricem,
Fakat dogurursamda dogurmadan intihar ederim dayanamiyorum hersey cok üstüme geliyo, hem o bebegimde bu zalim dünyada bu kötü dünyada bu babasiyla yasiycak oda mutsuz olucak diger cocuklarim gibi, onlar icin ztn katlaniyorum nekadar onlari dövsede sevmesede cocuklarim seviyolar babalarini,
Ben cocugumu aldirmak istiyorum bu yüzden oda bizim gibi ceksin istemiyorum böyle bir babayi haketmiyo onu gectim benimde piskolojim bozuldu artik gücüm kalmadi ve cocuklarima bagirmaya basladim iyice bunalima girdim intihar etmeyi düsünüyorum nolursunuz bana yardim edin
Banu'ya.
Aceba Meralin hikayesi ne..

merali ilk kez böyle duygusal gördüm nedense anneler kızladan da genç serkanın yurda girmesi güzeldi toprak hoca iyi yaptı cenk ve güvene engelli birinin neler yaşadığını öğrendiler

merali ilk kez böyle duygusal gördüm nedense anneler kızladan da genç serkanın yurda girmesi güzeldi toprak hoca iyi yaptı cenk ve güvene engelli birinin neler yaşadığını öğrendiler

Yurd olayi cok komikti ya.
Eyluluk anneside cok iyi yapti Serkanin evinde temizlik yaparak, cocuklarin rahat birakilmasi sartiyla.
Yanlis su Kemal ne pislik adammis. ALlah dusmanimin basina bu tip adam vermesin ya :D

serkanın 1000 lira parası varmış onla idare ederlermiş ah yavrum ne kadar iyimsersin :-)
duygusuz diye dalga geçtikleri meral, hastaneden çıkınca nasıl ağladı kıyamam

Back