- 1 Şubat 2007
- 5.419
- 1.588
- 698
- 39
- Konu Sahibi cesurkiz39
defne annesine çekmiş söylemedi kemal ne etti eyledi mesude geri döndü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kendi çok iyi anneymiş gibi, banunun anneliğini sorguluyo ikiside aynı b.kmesude ilk kez doğru yaptı damdan düşer gibi kader anunun öz kızı dedi
Kemale bak yahuu mesudeyi nasil gozden cikardi kadin hapiste adamin umuru degil birde ben asil o metinin gercek annesini anlamiyorum yaa o yavrum surekli agliyor ben veremem valla bebegimi oyle setlere filmlere
O biraz yaramazdi ilk bolumler erkeklerle samimiyeti vs vardi sanirim birin hediye almıştırmesude adam olmaz ya o hep kemalim hep kemalimhapis olayı sanki kemalin oyunu gibi mesude gıcık olmaya başladı
bide koca yurtta merali cep teli var nerden nasıl aldı ki
Altınları neriman calmisti o kadindan hersey beklenir banuda zaten tam kotu kadin ama kocasi kazdi kuyusunu donla kapının önüne koyayacak onu feragatname imzalatti onaşimdi eski bölümü var kızlar kemali göle attıktan sonra, biri dün gece ne yaptığınızı biliyorum yazmış.. altınlarıda neriman çalmış ya banuya itiraf etmişti, acaba o yazıyıda nerimanmı yazdı ki
Meral biraz konu disi kalmisti son bölümlerde şimdi biraz onu on plana koyarlar heraldeOh olsun Banu'ya.
Aceba Meralin hikayesi ne..
Oh olsun
Merhaba hanimlar,
Öncelikle ben rana 26 yasindayim sessiz takipciydim fakat isin icinden cikamadigim bir konum var 3 cocuk annesiyim,
Esimle 8 yildir evliyiz ilk seneler beni cogu kez aldatti dayak dövmeleri vardi, ben sustum ve aileme birsey demedim, 2. senesi hamileydim dedim belki bebegimiz olunca degisir fakat dahada kötü oldu dövmelerin yerini iskence aldi demirle iple kemerle dövmeye basladi, ben herseye ragmen bebegimiz icin onu affettim, 3 senesi allahima sükürler olsun düzeldik,
Devamkisenesinde iki evladim daha oldu birine yeni dogum yaptim,
Fakat benim esim 1 senedir eskisi gibi olmaya basladi artik cocuklarimda sahit oluyo beni dövmelerine küfürlerine, 1 günümüz iyise 3 günümüz kötü geciyo, sürekli seninle gelecegim yok sen benim icin yoksun diyo gecenlerde hamile oldugumu ögrendim esime söyledigimde yüzündeki o korku vardi bana yinemi hamilesin daha yeni dogum yaptin seninle hic normal evlilimiz olmicakmi hep sisip duruyosun mecburmuyum seni aldatmaya artik yeter cirkinlesecen biktim senden istemiyorum seni dedi, cocuklarla ztn hic ilgilenme en fazla 2 dakika sever okadar, ben esime gecen hafta yalan söyledim cocuk yok dedim hamile degilmisim yanilmisim dedim bir sevindi görmelisiniz, fakat hala kötü davraniyo hala kücücük seyleri abartiyo kavga cikariyo ve siddet uyguluyo artik cocuklarimada vurmaya basladi,
Misal neden lamba acik unutzldu neden reciverin isigi acik bunun gibi sacma seyler , bunlar yüzünden bize siddet uyguluyo, simdi sorum su
Kürtaj kesinlikle cok günsh ve yaptirirsam katil olucam yavrumun canina giricem,
Fakat dogurursamda dogurmadan intihar ederim dayanamiyorum hersey cok üstüme geliyo, hem o bebegimde bu zalim dünyada bu kötü dünyada bu babasiyla yasiycak oda mutsuz olucak diger cocuklarim gibi, onlar icin ztn katlaniyorum nekadar onlari dövsede sevmesede cocuklarim seviyolar babalarini,
Ben cocugumu aldirmak istiyorum bu yüzden oda bizim gibi ceksin istemiyorum böyle bir babayi haketmiyo onu gectim benimde piskolojim bozuldu artik gücüm kalmadi ve cocuklarima bagirmaya basladim iyice bunalima girdim intihar etmeyi düsünüyorum nolursunuz bana yardim edin
Banu'ya.
Aceba Meralin hikayesi ne..
Meral biraz konu disi kalmisti son bölümlerde şimdi biraz onu on plana koyarlar heralde
merali ilk kez böyle duygusal gördüm nedense anneler kızladan da genç serkanın yurda girmesi güzeldi toprak hoca iyi yaptı cenk ve güvene engelli birinin neler yaşadığını öğrendiler
Bu dizi iyi valla sürükleyici ama konu tıkanıyor gibi