- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
- 423
- Konu Sahibi cesurkiz39
ben sevmedim hep aynı konular taciz tecavüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gökhanın annesi cemrelerin evinde temizlikçiymişgökhan cemrenin neyi oluyor anlamaım sanki abisi gibi geldi banuda kaere döndü sırf kızı derin için
orasını anladımda neden cemrenin kolyeyi çaldıgökhanın annesi cemrelerin evinde temizlikçiymiş
onuda yeni bölümde öğreniriz heraldeorasını anladımda neden cemrenin kolyeyi çaldı
bu dizinin fragmanı çok yanıltıcı kesin rüyadır. mesude yapmaz öyle şey kocası bitaneEylül'ün annesi Kemal'i mi bıçaklıyor gerçek mi rüya mı acaba çabuk gelsin pazartesi
Bana kalırsa da yapmaz kadın Kemalim diyor başka bir şey demiyor Eylül'ün felan rüyası olabilirbu dizinin fragmanı çok yanıltıcı kesin rüyadır. mesude yapmaz öyle şey kocası bitane
tevfiği niye öldürdüler şimdi hiç beklemiyodum, defneye ağlamak hiç yakışmıyo o anca ağzını yüzünü buruştursun, herkesi küçük görsün vicdana gelirde cemreye söylermiki acaba gerçekleri
eylül artık bırksa şu annesini, kadın yaşlanınca yalnız kalcam kocasız kalcam diye korkuyo işte ama fragmanda kemal kapının önüne koyuyo inşallah gerçektir.