• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırgın Çiçekler atv

Kaderin annesi çok yapmacık oynuyor ayrıca Kemal'in ne menfaati oldugunu anlamadım eylülün annesiyle evli kalarak?

gökhan cemrenin neyi oluyor anlamaım sanki abisi gibi geldi banuda kaere döndü sırf kızı derin için

Evet kaderin annesi cok yapmacik oynuyor zaten oylede cikari olunca ariyor kaderi kullanacak şimdi derinin tedavisi icin ilikleri uyar kesin gokhanda eskiden bero cemreye aşık sanirsam kolyeyi noye caldi onu bende anlamadim kemal niye evlenmis onuda anlamadim ama ipleri eline aldi suan eylulu un annesi sana ihtiyacim yok dedi kemal kediye dondu valla

Eylül'ün annesi Kemal'i mi bıçaklıyor gerçek mi rüya mı acaba çabuk gelsin pazartesi :KK64:

Kırgın çiçekler ve Yerli yabancı bütün dizilerin bölümlerini izlemek ve diziler hakkında bilgilere ulaşmak için yeni açılan sitemize bekleriz.

Kırgın Çiçekler Son bölümü Tıkla İzlexxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
acil servisler ücret alıyormuydu iki hafadır dizilerde konu oldu paramparça ve kırgın çiçeklerde

tevfiği niye öldürdüler şimdi hiç beklemiyodum, defneye ağlamak hiç yakışmıyo o anca ağzını yüzünü buruştursun, herkesi küçük görsün :KK70: vicdana gelirde cemreye söylermiki acaba gerçekleri
eylül artık bırksa şu annesini, kadın yaşlanınca yalnız kalcam kocasız kalcam diye korkuyo işte ama fragmanda kemal kapının önüne koyuyo inşallah gerçektir.

tevfiği niye öldürdüler şimdi hiç beklemiyodum, defneye ağlamak hiç yakışmıyo o anca ağzını yüzünü buruştursun, herkesi küçük görsün :KK70: vicdana gelirde cemreye söylermiki acaba gerçekleri
eylül artık bırksa şu annesini, kadın yaşlanınca yalnız kalcam kocasız kalcam diye korkuyo işte ama fragmanda kemal kapının önüne koyuyo inşallah gerçektir.

aynen kadın kemal manyağı eylül hikayesi baydı en çok ferideye üzüldüm inş geri
döner güney iyi yaptı

Kemal yine kurtardı kendini ya ne kadar şanslı bir adam Mesude'ye de iyiden sinir oluyorum. Kader de yazık annesinden dolayı bir kez daha darbe yiyecek.

Back