• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırgın Çiçekler atv

son bölümü izlemedim, fragmandaki o çirkin sahne neydi rüya mıydı gerçek mi? tiksinç ya böyle şeyleri göstermesinler tam bir dizi sardı derken :(

son bölümü izlemedim, fragmandaki o çirkin sahne neydi rüya mıydı gerçek mi? tiksinç ya böyle şeyleri göstermesinler tam bir dizi sardı derken :KK43:
gerçekti Kemalin babası huzurevindeymiş küçükken çok dövmüş onu, ziyarete gittiler mesudeyle babasından nefret ediyo suratına tükürdü. bu nefretle çok içti kafayı buldu, büşrayada bana abi deme baba de dedi çok ağladı benim suratıma tükürme dedi. bu kadar kötü olmasının nedeni babası yüzündenmiş

Bende dun aksam izledim bu kaderin annesi nasil bir kadindir yaa kaderi sucladi hemen kucuk kizi havuzda gorunce

çok güzel bi bölümdü çok duygusaldı
şu defneyi parçalayasım geldi, gerçektn varmı böyle şimarık kendini beğenmiş çok bilmiş insanlar bu kız bu yaşta böyleyse büyüyünce nolur :KK67:

11 bölümün fragmanında kaçak gelinlerdbbeki selimi gördüm acaba kim bırak bilmesinler der gibiydi

songülün yanındaki kadın neydi öyle dedim kesin songülü kandırır iyi biri çııktıa kızı korudu

gerçekti Kemalin babası huzurevindeymiş küçükken çok dövmüş onu, ziyarete gittiler mesudeyle babasından nefret ediyo suratına tükürdü. bu nefretle çok içti kafayı buldu, büşrayada bana abi deme baba de dedi çok ağladı benim suratıma tükürme dedi. bu kadar kötü olmasının nedeni babası yüzündenmiş

içti kafayı buldu kısmını okuduktan sonra korktum saçma bir şey yaptı diye. fragmanı görüp şikayet eden çok olmuş ama ters köşe yapmışlar meğer, teşekkürler

Bende kemal busra ya musallat olacak sandim kizlar temizlik yaparken o defnenin yaptiklari benide cildirtti vallahi onlarin basina kim bilir ne gelecek boyle yaparsa o kiz zaten aldigi beddualardan cok yasamaz zaten yanindakilerde anladilar tek tek ne mal oldugunu o cocuk cemreye uzuldum dedi sonra oyuna mi geldi bilerek mi boyle biseyi kabul etti onu anlamadim ama helal olsun kizlara o conconlarin yapacaklari seyleri bile bile cemreyi yari yolda birakmadilar :KK19:

Bende kemal busra ya musallat olacak sandim kizlar temizlik yaparken o defnenin yaptiklari benide cildirtti vallahi onlarin basina kim bilir ne gelecek boyle yaparsa o kiz zaten aldigi beddualardan cok yasamaz zaten yanindakilerde anladilar tek tek ne mal oldugunu o cocuk cemreye uzuldum dedi sonra oyuna mi geldi bilerek mi boyle biseyi kabul etti onu anlamadim ama helal olsun kizlara o conconlarin yapacaklari seyleri bile bile cemreyi yari yolda birakmadilar :KK19:
salak burak para toplamayı düşünüyodu sonra defne söylediyse ne fitnelediyse ona uydu :KK67:

Onumuzdeki hafta neler olacak bakalim ben yeni fragmanı gormedim yalniz dizi cok hizli ilerliyor hic alisik degilim boylesine:110::110:

Back