- 28 Ocak 2009
- 33.808
- 55.294
- 1.123
- Konu Sahibi cesurkiz39
Güneşin kizlari. evet biraz daha heyecanlı.hangi dizi o kırgın çiçeklerden dahamı heycanlı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güneşin kizlari. evet biraz daha heyecanlı.hangi dizi o kırgın çiçeklerden dahamı heycanlı
Kizlaar yeni fragmani gordunuz mu kemal busraya bana abi deme diyor ya yok artik bu kadari da olmasin ya !!!
tiksindim resmen ya !Kizlaar yeni fragmani gordunuz mu kemal busraya bana abi deme diyor ya yok artik bu kadari da olmasin ya !!!
Kızlar Mesude ye teyze falan dediler ya sizce bakım yapacak mı kendisine merak ettim doğrusu
gerçekti Kemalin babası huzurevindeymiş küçükken çok dövmüş onu, ziyarete gittiler mesudeyle babasından nefret ediyo suratına tükürdü. bu nefretle çok içti kafayı buldu, büşrayada bana abi deme baba de dedi çok ağladı benim suratıma tükürme dedi. bu kadar kötü olmasının nedeni babası yüzündenmişson bölümü izlemedim, fragmandaki o çirkin sahne neydi rüya mıydı gerçek mi? tiksinç ya böyle şeyleri göstermesinler tam bir dizi sardı derken
Bence edecek, kizinin kiyafetlerini giymeye baslarsa sasirma
gerçekti Kemalin babası huzurevindeymiş küçükken çok dövmüş onu, ziyarete gittiler mesudeyle babasından nefret ediyo suratına tükürdü. bu nefretle çok içti kafayı buldu, büşrayada bana abi deme baba de dedi çok ağladı benim suratıma tükürme dedi. bu kadar kötü olmasının nedeni babası yüzündenmiş
bir değişiklik yapmadı.Babaannem gibi giyinmeye devam ediyor
salak burak para toplamayı düşünüyodu sonra defne söylediyse ne fitnelediyse ona uyduBende kemal busra ya musallat olacak sandim kizlar temizlik yaparken o defnenin yaptiklari benide cildirtti vallahi onlarin basina kim bilir ne gelecek boyle yaparsa o kiz zaten aldigi beddualardan cok yasamaz zaten yanindakilerde anladilar tek tek ne mal oldugunu o cocuk cemreye uzuldum dedi sonra oyuna mi geldi bilerek mi boyle biseyi kabul etti onu anlamadim ama helal olsun kizlara o conconlarin yapacaklari seyleri bile bile cemreyi yari yolda birakmadilar
Evet , cok hizli gelisiyor olaylar gerci uzatmalarindan daha iyidir haha :)Onumuzdeki hafta neler olacak bakalim ben yeni fragmanı gormedim yalniz dizi cok hizli ilerliyor hic alisik degilim boylesine
Hadi ya, henuz izlemeye firsatim olmadi O kafayla kocasi ogluna bile musallat olur