• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırgın Çiçekler atv

defne ne kadar çok ağladın bee,cemreden çaldığınız paralarla bacağın eskisinden daha güzel olur merak etme :63:
bu ertan kim ya, sürekli görünen ama hiç konuşmayan bi çocuk vardı omu ki.
songül ölmücek işte, bütün bölüm onu uyutmanın ne anlamı var ki

Bu dizi de kendini bozmaya başladı.Senaryo resmen berbattı bu bölümde.Yani Songül ün ölmeyeceğini herkes biliyor.Fazla dramatize ettiler.Normal bir hasta zaten o şartlarda çoktan ölmüş olmalıydı ya da beyinin çoğu fonksiyonu çalışmaz durumda olurdu.Dizide hastaneden çıkamaz oldular.Her bölüm birisi hastanede.

defne ne kadar çok ağladın bee,cemreden çaldığınız paralarla bacağın eskisinden daha güzel olur merak etme :63:
bu ertan kim ya, sürekli görünen ama hiç konuşmayan bi çocuk vardı omu ki.
songül ölmücek işte, bütün bölüm onu uyutmanın ne anlamı var ki

çok hak yediler çıkıyor bi yerlerden bende merak ettim ertanı kimdi songül gerçekten öldümü

Bu dizi de kendini bozmaya başladı.Senaryo resmen berbattı bu bölümde.Yani Songül ün ölmeyeceğini herkes biliyor.Fazla dramatize ettiler.Normal bir hasta zaten o şartlarda çoktan ölmüş olmalıydı ya da beyinin çoğu fonksiyonu çalışmaz durumda olurdu.Dizide hastaneden çıkamaz oldular.Her bölüm birisi hastanede.

Aynen ya her bölümde biri ölümden dönüyor fazla dramatize ettiler artık felaket silsilesi yaşanıyor herhafta:KK12:

Artık çok sevmemeye başladım.
Hep dram, hep ağlamak. Hep biri ölümden dönüyor. Az mutlu olsunlar yahu içim çıktı resmen izlerken :63:

ayyy şu mesudeye sinir oluyorum yaaa kemalim kemalim ölüyo kadın bir anne kızına hiç kulak vermezmi koca delisi :63: inş öylülün başına bişey gelmeden tanıır kemalini :KK67:

bu defnenin bacağı hangi ara düzeldi, geçen hafta değnekle yürüyen kız bu hafta gayet güzel yürüyo. niye böyle bi saçmalık yapıyolar :KK12:

Çok seviyoruz bu diziyi yaaa.Dizideki aşkların hepsi de çok güzel .Hepsine böyle gülümseyerek bakıyorsunuz.Kemalden gına geldi yalnız ,valla sıktı .Diziden ayrılıyor mu ne oluyorsa olsun rahat bıraksın kızı artık:KK12:

Kızlar son bölümün sonunu kacirdim neler oldu meralin annesinin kafasına kim vurdu
Reklamda gormustum onuda
Biri hayrına özet geciversin hiç bakamadim

Back