• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırgın Çiçekler atv

Yalnız fragmandaki feridenin elbisesi iki hafta önce de kola reklamında çıkan elbise.Demek ki 3 bölüm falan önde gidiyor çekimler.

40 günde ölüm acısı geçmez bebeyim senaryoyu yazana da yuhhh....

Meral çok iyi yaptı. Kemal de dayak yemiş iyi oldu.kaderin annesi zengin bence.
Mesude de hala kemalim kemalim.:KK62::KK62:

bu defnede ne kadar tırsakmış, kendini beğenmiş ama cemreden nasıl kaçtı hele o surat ifadesi :KK70:
seda hamile şimdi vazgeçermi songülü almaktan, senaryo yetimhane kızları üzerine olduğuna göre vageçer heralde
mesude kemali görünce arabadan inince nasılda çocuklarını ezdi geçti, analığıda kemali görene kadar işte koca meraklısı :KK67: kemalide iyi dövmüşler :KK67:

Haftaya kaderin annesi ortaya çıkacak galiba.defne gene ortalığı karıştırıyor cemre ve eylül tarafında ama ben eylulu sevemedim bir türlü.
Defne yüzünden toprak okuldan atılacak bence.
Guneyde songule aşık oluyor galiba.

bu defnede ne kadar tırsakmış, kendini beğenmiş ama cemreden nasıl kaçtı hele o surat ifadesi :KK70:
seda hamile şimdi vazgeçermi songülü almaktan, senaryo yetimhane kızları üzerine olduğuna göre vageçer heralde
mesude kemali görünce arabadan inince nasılda çocuklarını ezdi geçti, analığıda kemali görene kadar işte koca meraklısı :KK67: kemalide iyi dövmüşler :KK67:
Songül gidiyor vazgeçme yok fragmanda gösterdiler. Ama seda cemre nin tanidigi ona niye sahip cikmadilar.Ona da koruyucu aile olabilirdi.

Songül gidiyor vazgeçme yok fragmanda gösterdiler. Ama seda cemre nin tanidigi ona niye sahip cikmadilar.Ona da koruyucu aile olabilirdi.
evet cemre dururken niye songül, cemrenin üzülmesi lazım beni tanıyolar beni alsınlar diye ama hiç üzülmğyo

Bu bölümde en içimi rahatlatan sahne Mesude ve Kemal'in dayak yemesi oldu heralde oh olsun ikisine de.
Meral'i saf zannederdim ama akıllı çıktı hem kızın parasıyla elbise aldı hem de yarışmaya katıldı aferin kıza :)
Kader'in annesi zengin o belli oldu ama kim acaba yüzünü haftaya göreceğiz galiba.
Güney Songül ikilisine de bayılıyorum :)
Defne yüzünden de Toprak zarar görecek belli ki uyuz Defneee.

Back