- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.958
- 248
- Konu Sahibi cesurkiz39
Yalnız fragmandaki feridenin elbisesi iki hafta önce de kola reklamında çıkan elbise.Demek ki 3 bölüm falan önde gidiyor çekimler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet o beimde dikkatimi çektiYalnız fragmandaki feridenin elbisesi iki hafta önce de kola reklamında çıkan elbise.Demek ki 3 bölüm falan önde gidiyor çekimler.
Annesi hani kızlar hapishaneye düştüler ya müdüre haber verince de muhtemelen serbest bıraktı diye düşünüyorum.
Mesude yi ne güzel dövdüler ama ohh beee dedim akıllanır ama nerdeee......
Ay aynenn deli edecek beni
aaa anlar gibi oldu galiba kalın kafalı kadın :)
Songül gidiyor vazgeçme yok fragmanda gösterdiler. Ama seda cemre nin tanidigi ona niye sahip cikmadilar.Ona da koruyucu aile olabilirdi.bu defnede ne kadar tırsakmış, kendini beğenmiş ama cemreden nasıl kaçtı hele o surat ifadesi
seda hamile şimdi vazgeçermi songülü almaktan, senaryo yetimhane kızları üzerine olduğuna göre vageçer heralde
mesude kemali görünce arabadan inince nasılda çocuklarını ezdi geçti, analığıda kemali görene kadar işte koca meraklısı kemalide iyi dövmüşler
evet cemre dururken niye songül, cemrenin üzülmesi lazım beni tanıyolar beni alsınlar diye ama hiç üzülmğyoSongül gidiyor vazgeçme yok fragmanda gösterdiler. Ama seda cemre nin tanidigi ona niye sahip cikmadilar.Ona da koruyucu aile olabilirdi.