Kireçlenme için şifa arıyorum

Merhaba la öncelikle geçmiş olsun .Kırmızı reisi mantarı ve rooibos boş çayı var .Duydunuzmu bilmiyorum .Bu ürünleri kullanarak atlatan tanıdığımız insanlar var.
Reis mantarı ve kilic balığı miydi ikisinin karışımında bir krem söyledi komşum
.dizleirndr kirecleme olan kadina sürmüşler anında etki etmiş

Yakan bir kremmis eczanelerde satiliyormus ama içeriğini tam hatırlamıyorum ama bu dediğiniz mantar da vardı

Benimde ayni sikayetlerim var canim ama benimkiler yazin geciyor yagmur yagacagi zaman oluyor sanirim kemal sunal a cok guldum
gülme komşuna diyorlae bana da annemden miras kaldı kizdimmi gegiriyorum annemin taklidini yapardım :)
çok geçmiş olsun ameliyat için bayağı bir düşünmek lazım canım nasıl bir doktora denk geldiğini bilmiyorsun

Bulunduğum yerde genç yaşta birinin ayağını kesecek olmuşlar rahatsızlığı için birebir kişinin babası anlatıyor

Çaresini aradık kestirmemek için bir prof a ulaştık demiş .o zaman için prof 40 bin verin kurtarayım ayağı demiş

Ve cocugun kesilecek olan organı normale dönmüş yani bazen böyle durumlar olabilir :/
Rabbim iyilerle karşılaştırsın hepimizi

O kadar iyi o kadar net anlıyorum ki sizi. Benzer sorunları ben dahil ve birçok kişi yaşıyor. Sol ayak bileğim 12 yerinden kırıldı. Farklı bölgelerden 3 büyük ameliyat ve hareketsiz bir yaşam. Ee hareketsiz yaşam yavaş yavaş vücudumuzu negatif yönde esir alınca iş değişiyor. Genetik hastalıklarda varsa ziyadesiyle hızla oturamaz yatamaz hale geliyoruz. Fazlasıyla yaşadım ve çok şükür normal yaşantıma döndüm. Kas ve kemik iltihaplanması kireçlenme ve dahi bel fıtığı gibi problemlerin inanın bana tek çözümü basit düzenli egzersiz. Uzun yazıyorum ama sizin ağrılarınızı ve neler hissettiğinizi çok iyi hissediyorum. Günde sadece 2 dakika her sabah bir egzersiz yaparak stabil hale geldim şükür. Yakınlarımda da iş yerimdede çok kişiyi stabil hale yada tamamen iyileştirerek bi Allah razı olsun demeleri zaten dünyalara bedel. Bitkilerle tedavi tmm bende yapıyorum ama mutlaka egzersizle tamamlanmalı. Yemeğinize çayınıza mutlaka limon sıkın. Kendi yaptığım yöntemi anlatmaya çalışacağım. Sabah uyanır uyanmaz halının üstüne oturun dizlerinizi kendinize çekin ellerinizle dizlerinizi tutun. Salıncak gibi sallanın. sırtınız halıya gelsin yani ve formunuzu koruyarak bu işlemi 40 kez yapın. Ve bırakın. 2 dk sürmez. Buna 2 ay bir gün bile bırakmadan devam etmeniz çok önemli. Farkı hissedeceksiniz. Eminim. O acılarla ilk bir haftam zor geçmişti. İşe gidemez hale gelmiştim. 2 kişinin kolunda zor yürüyordum. 1.5 ayda tamamen iyileştim ve 8 sene hiç ağrım olmadı. Tekrar edecek gibi olduğunda yeniden bu egzersizi yapıyorum. Bamya tohumu ve limon devam edin. Sonra Allah hepimize sağlıklı uzun ömürler versin 2 ay sonra burda yeniden görüşelim son olarak sıcak uzun duşlardan hamam gibi yerlerden biraz uzak kalmanız gerekiyor. Sadece 2 ay sabredin bir gün bile bırakmadan deneyin sonuçlarının güzel olacağına inanıyorum. Farklı eklem ağrılarında zeytin yağında bıraktığım adamotu köküyle 20 saniyelik masajlar yapıyorum. Etkisini gördüğüm bi yöntemdir. Belki sizin rahatsızlığınıza tesadüfen görüp yazdığım bu yöntemler bir başka kişininde şifası olur. Keşke kimse hasta olmasa. Yada fabrika ayarı tuşumuz olsa lütfen bismillah diyip bi başlayın ben o durumda yapabildiysem size inanıyorum. Neşeli huzurlu bol gülücüklü sağlıkla kalın inşallah. 2 ay sonra görüşmek üzere Sevgiler

Adamotu dediiginiz ota bakacağım şimdi çok sağolun

Ya anlatamamak o kadar zor ki eşim agrilarima sürekli hamlastin yatıyorsun ondan diyordu

Ama ben zaten ağrılarım yüzünden yatıyorum yaşamadığı için anlamiyor

Doktor sıkı sıkı egzersiz tembih edip dikkat etmen lazım diyince

Artık beni anlamaya başladı sanırım

Herkes bana hep yorgunsun hep böylesin hiç uykunu almıyor musun sen gibi laflar ediyordu

Ama gerçekten yaşam da kalite bırakmıyor

Sizin dediğiniz hareketi de bugün den baslayacagim yapmaya :)

Başa gelmeyince kimse pek anlayamıyor malesef.. ne oturup ne yatabilirsiniz sürekli yorgun halsiz ve mutsuz birde üstüne kilolar gelir bonus gibi. Hayattan zevk alamazsınız. Kendimden biliyorum.rüyalarımda kendi kendimi ameliyat ettiğim oluyordu o derece. Ben yaptım. Sizde yapabilir ve başarırsınız. başlayacağım demenize inanın çok ama çok sevindim. Başladığınızın ilk haftası hissedeceksiniz. Tek ricam var 2 ay boyunca bir gün dahi asla ama asla bırakmayın. 2 ayın sonunda tamamen bırakın gün sayar gibi takvimden bir kağıt hazırlayın ve çizik atın. Zevkli oluyor. Azim geliyor. Bu yöntemi zamanında prof uğur bey kulakları çınlasın. Sayesinde hayata dönmüştüm. İnşallah sizede büyük faydası olacak.. başka ağır egzersiz yapmayın. Kaş yapalım derken göz çıkarmayalım. Mutlu oldum teşekkür ediyorum. İyileşeceğinize inanıyorum

Merhabalar siz nasıl yaptınız su orucunu bilgi verirseniz sevinirim.

ben tanıdık bir doktordan duymuştum.dedi ki kireç deyince kireçleme deyince LİMON.
eşimin böbreğinde mercimek kadar taş vardı.sancıdan ağrıdan ölüyordu.aklıma doktorun dediği geldi.böbrek taşı da bir tür kireç.
bahçemde limon ağacım var.hergün bir büyük bardak sıkıp eşime içirdim.limonlu su değil limon suyunun kendisi.
tansiyon düşmesi veya mideye zarar vermesi riskini göze aldım çünkü çok acı çekiyordu.
1 hafta hergün içirdim.bazen günde 2 veya 3 defa da içirdiğim oldu.
1 hafta sonra doktor gelin demişti.gittik baktı hiçbir şey yok.
YOK yani YOK olmuş.

Maşallah inşallah tekrarlamaz kuzenim de böbrek taşı oluyor ona bunu anlatmalıyım :)
Bendede vardı böbrek taşı, hemde hamilelikte, ben sirke ve limonlu ılık su içerek düşürdüm çok büyüktü ikiye bölündü öyle düştü, eski msjlarımda fotosu bile var kireç eritmedede limon sirke çok iyi

çok geçmiş olsun. keşke bilgim olsaydı yardımcı olabilseydim ama bu konuda bilgim yok. benim sadece sırt ağrılarım vardı reformer plates yapmıştım 20 seans almıştım ve çok iyi gelmişti ama o kaslarla ilgili tabi. yani ancak bunu söyleyebilirim zor oluyordur ya çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda şifa bulursunuz

Merhaba
Annemin kaç senedir geçmeyen berbat bi topuk ağrısı ve boyun fıtığı vardı. Balıkesir Susurluk’ta çamur kaplıcası olan şifa termal ötele gitti. Mucize gibi birşey ağrıları yok denecek şekilde bitti . Ben de orada diz ağrıları için gelen birçok kişi gördüm . Ağrılarının yok olduğunu, bir sene kadar rahat ettiklerini daha sonra tekrar geldiklerini söylediler . Tatil ya da eğlence için uygun bir yer değil konforlu değil. Ama tam bir derman kaynağı. Şifa termal otel

Uygun fiyatlı otel bulamadigimi hatirliyorum. Odalara termal su veren oteller yoktu diye hatirliyorum, dogru muydu? Hamama herkesle giresim gelmiyor ne bileyim, hele şimdi virüsle.

Reishi mantarı çin de 2000 yıllık tarihi olan bir gıda.Ölümsüzlük mantarı olarak geçiyor .Bağışıklık sistemini güçlendiriyor ve vücut hastalıkla daha güçlü mücadele edebiliyor.Şuan yurtdışında bir firma var oradan siparişle getirtiliyor.Roibos çayınında antioksidan özelliği var vücuttaki toksinleri atıyor.İkisini bir arada kullanınca tedavi edici etkisi artıyor.Eşimin bir arkadaşı iltihaplı romatizmayı bu ürünlerle atlattı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…