- 8 Nisan 2017
- 56.941
- 299.110
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Özelden soru sorabilir miyim :)Benim dizlerimde kireçlenme var ben bamya tohumu kullanıyorum faydasını gördüm tavsiye ederim.
Reis mantarı ve kilic balığı miydi ikisinin karışımında bir krem söyledi komşumMerhaba la öncelikle geçmiş olsun .Kırmızı reisi mantarı ve rooibos boş çayı var .Duydunuzmu bilmiyorum .Bu ürünleri kullanarak atlatan tanıdığımız insanlar var.
gülme komşuna diyorlae bana da annemden miras kaldı kizdimmi gegiriyorumBenimde ayni sikayetlerim var canim ama benimkiler yazin geciyor yagmur yagacagi zaman oluyor sanirim kemal sunal a cok guldum
çok geçmiş olsun ameliyat için bayağı bir düşünmek lazım canım nasıl bir doktora denk geldiğini bilmiyorsunbenim annemin iki dizin de kireçlenme vardı yıllarca çekti sonun da dizinden ameliyat oldu ama malesef enfeksiyon kaptı ameliyatlı bölge anneme taktıkları yapay diziçıkartıp dziden dondurmak zorunda kaldılar dizi olmadığı içinsağ bacağı sola göre 4.5 santim kısaldı ve sopagibi kıvrılmadığı için kadıncağız çok zorlanıyor ameliyat olmaya karar veren olursa iyi düşünsün çünkü sonradan ögrendikki bu tür operasyon da yüzde on şans varmış
Sağol Ablam Allah razı olsungeçmiş olsun ya çok üzüldüm sana
O kadar iyi o kadar net anlıyorum ki sizi. Benzer sorunları ben dahil ve birçok kişi yaşıyor. Sol ayak bileğim 12 yerinden kırıldı. Farklı bölgelerden 3 büyük ameliyat ve hareketsiz bir yaşam. Ee hareketsiz yaşam yavaş yavaş vücudumuzu negatif yönde esir alınca iş değişiyor. Genetik hastalıklarda varsa ziyadesiyle hızla oturamaz yatamaz hale geliyoruz. Fazlasıyla yaşadım ve çok şükür normal yaşantıma döndüm. Kas ve kemik iltihaplanması kireçlenme ve dahi bel fıtığı gibi problemlerin inanın bana tek çözümü basit düzenli egzersiz. Uzun yazıyorum ama sizin ağrılarınızı ve neler hissettiğinizi çok iyi hissediyorum. Günde sadece 2 dakika her sabah bir egzersiz yaparak stabil hale geldim şükür. Yakınlarımda da iş yerimdede çok kişiyi stabil hale yada tamamen iyileştirerek bi Allah razı olsun demeleri zaten dünyalara bedel. Bitkilerle tedavi tmm bende yapıyorum ama mutlaka egzersizle tamamlanmalı. Yemeğinize çayınıza mutlaka limon sıkın. Kendi yaptığım yöntemi anlatmaya çalışacağım. Sabah uyanır uyanmaz halının üstüne oturun dizlerinizi kendinize çekin ellerinizle dizlerinizi tutun. Salıncak gibi sallanın. sırtınız halıya gelsin yani ve formunuzu koruyarak bu işlemi 40 kez yapın. Ve bırakın. 2 dk sürmez. Buna 2 ay bir gün bile bırakmadan devam etmeniz çok önemli. Farkı hissedeceksiniz. Eminim. O acılarla ilk bir haftam zor geçmişti. İşe gidemez hale gelmiştim. 2 kişinin kolunda zor yürüyordum. 1.5 ayda tamamen iyileştim ve 8 sene hiç ağrım olmadı. Tekrar edecek gibi olduğunda yeniden bu egzersizi yapıyorum. Bamya tohumu ve limon devam edin. Sonra Allah hepimize sağlıklı uzun ömürler versin 2 ay sonra burda yeniden görüşelimYa çok teşekkür ederim çok mutlu oldum iyi dileklerinize
İnanın artık hiç bişey yapmak istemiyorum
İnanirmisiniz geçen bir olay oldu o kadar çok güldüm ki gulme anında sırt ağrım tavan yaptı
Yani ne yürürken ne otururken ne yemek yerken hiç bir şeyden zevk alamıyorum oturmka istemitorm rahat yatamiyorim herşey sıfıra indi kilolar geldi
Şimdi ilk hedefim bamya sık sık uemeye baslamistim zaten
Pazar gününe kadar suluk yaptiracagim sonrasında en uygun diyeti araştırıp zayıflama için de adım atacağım
Burda da takımların faydası oluyordu ama hareket kısıtlı olunca yemeyerek de bişey olmuyor malesef
Adamotu dediiginiz ota bakacağım şimdi çok sağolunO kadar iyi o kadar net anlıyorum ki sizi. Benzer sorunları ben dahil ve birçok kişi yaşıyor. Sol ayak bileğim 12 yerinden kırıldı. Farklı bölgelerden 3 büyük ameliyat ve hareketsiz bir yaşam. Ee hareketsiz yaşam yavaş yavaş vücudumuzu negatif yönde esir alınca iş değişiyor. Genetik hastalıklarda varsa ziyadesiyle hızla oturamaz yatamaz hale geliyoruz. Fazlasıyla yaşadım ve çok şükür normal yaşantıma döndüm. Kas ve kemik iltihaplanması kireçlenme ve dahi bel fıtığı gibi problemlerin inanın bana tek çözümü basit düzenli egzersiz. Uzun yazıyorum ama sizin ağrılarınızı ve neler hissettiğinizi çok iyi hissediyorum. Günde sadece 2 dakika her sabah bir egzersiz yaparak stabil hale geldim şükür. Yakınlarımda da iş yerimdede çok kişiyi stabil hale yada tamamen iyileştirerek bi Allah razı olsun demeleri zaten dünyalara bedel. Bitkilerle tedavi tmm bende yapıyorum ama mutlaka egzersizle tamamlanmalı. Yemeğinize çayınıza mutlaka limon sıkın. Kendi yaptığım yöntemi anlatmaya çalışacağım. Sabah uyanır uyanmaz halının üstüne oturun dizlerinizi kendinize çekin ellerinizle dizlerinizi tutun. Salıncak gibi sallanın. sırtınız halıya gelsin yani ve formunuzu koruyarak bu işlemi 40 kez yapın. Ve bırakın. 2 dk sürmez. Buna 2 ay bir gün bile bırakmadan devam etmeniz çok önemli. Farkı hissedeceksiniz. Eminim. O acılarla ilk bir haftam zor geçmişti. İşe gidemez hale gelmiştim. 2 kişinin kolunda zor yürüyordum. 1.5 ayda tamamen iyileştim ve 8 sene hiç ağrım olmadı. Tekrar edecek gibi olduğunda yeniden bu egzersizi yapıyorum. Bamya tohumu ve limon devam edin. Sonra Allah hepimize sağlıklı uzun ömürler versin 2 ay sonra burda yeniden görüşelimson olarak sıcak uzun duşlardan hamam gibi yerlerden biraz uzak kalmanız gerekiyor. Sadece 2 ay sabredin bir gün bile bırakmadan deneyin sonuçlarının güzel olacağına inanıyorum. Farklı eklem ağrılarında zeytin yağında bıraktığım adamotu köküyle 20 saniyelik masajlar yapıyorum. Etkisini gördüğüm bi yöntemdir. Belki sizin rahatsızlığınıza tesadüfen görüp yazdığım bu yöntemler bir başka kişininde şifası olur. Keşke kimse hasta olmasa. Yada fabrika ayarı tuşumuz olsa lütfen bismillah diyip bi başlayın ben o durumda yapabildiysem size inanıyorum. Neşeli huzurlu bol gülücüklü sağlıkla kalın inşallah. 2 ay sonra görüşmek üzere Sevgiler
Başa gelmeyince kimse pek anlayamıyor malesef.. ne oturup ne yatabilirsiniz sürekli yorgun halsiz ve mutsuz birde üstüne kilolar gelir bonus gibi. Hayattan zevk alamazsınız. Kendimden biliyorum.rüyalarımda kendi kendimi ameliyat ettiğim oluyordu o derece.Adamotu dediiginiz ota bakacağım şimdi çok sağolun
Ya anlatamamak o kadar zor ki eşim agrilarima sürekli hamlastin yatıyorsun ondan diyordu
Ama ben zaten ağrılarım yüzünden yatıyorum yaşamadığı için anlamiyor
Doktor sıkı sıkı egzersiz tembih edip dikkat etmen lazım diyince
Artık beni anlamaya başladı sanırım
Herkes bana hep yorgunsun hep böylesin hiç uykunu almıyor musun sen gibi laflar ediyordu
Ama gerçekten yaşam da kalite bırakmıyor
Sizin dediğiniz hareketi de bugün den baslayacagim yapmaya :)
Merhabalar siz nasıl yaptınız su orucunu bilgi verirseniz sevinirim.Bir arkadaşın önerdiği gibi bende hacamat ve sülük tedavisi öneririm.Birde ısıtılmış zeytinyağı ile limonu karıştırıp onunla masaj yapılarak yağlanmanızı öneririm. Birde Su orucunu araştırın kanserli hastayı bile iyileştiriyor.Benim kulağımda egzama vardı bu sayede iyileşti.Ablamda alerji astım ve kulak akıntısı, ağrısı vardı 20, 30 yıldır onu geçirdi.Geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah...
Tabii kiÖzelden soru sorabilir miyim :)
Canım su orucu YouTube kanalı var ordan detaylı bilgi alabilirsin.36 saatlik açlık yapıyosun su içmek serbest.Ben emzirdiğim için 25 28 saatlik açlık yaptım yinede faydasını gördüm.Merhabalar siz nasıl yaptınız su orucunu bilgi verirseniz sevinirim.
Bendede vardı böbrek taşı, hemde hamilelikte, ben sirke ve limonlu ılık su içerek düşürdüm çok büyüktü ikiye bölündü öyle düştü, eski msjlarımda fotosu bile varMaşallah inşallah tekrarlamaz kuzenim de böbrek taşı oluyor ona bunu anlatmalıyım :)
Teşekkürler canım bakayım biCanım su orucu YouTube kanalı var ordan detaylı bilgi alabilirsin.36 saatlik açlık yapıyosun su içmek serbest.Ben emzirdiğim için 25 28 saatlik açlık yaptım yinede faydasını gördüm.
Merhaba3 senedir ağrı cekiyordum
7 yıl oncesi iltihaplı romatizma hastası oldgumu öğrenmiştim ..sırt ağrılarımi da buna bağlamıştı doktorum ..b
Bu yil farklı doktor tercihi ile sırtta kireçlenme olduğunu öğrendim
Çevrenizde kireçlenme için neler yapıyorlar fayda gören var mı acaba
Yardım edin lütfen hayat kalitesi diye bişey kaalmado
Sürekli yorgun ve ağrıları olan biri oldum
Ilgın Kaplıcalarını tavsiye edebilirim...
KAPLICA SUYUNUN FAYDALARI
Ilgın’ımız kaplıcaları şifa kaynağı olarak bilinir.Her yıl otel ve moteller hastalıklarını iyileştirmek isteyen insanlarla dolup taşar,bastonla gelip yürüyerek giden insanlar görülmektedir. Suyu hamam Dağı eteklerinde güneyden kuzeye doğru uzanan alivyum tabakası ile örtülü bir kırık üzerindedir,su yöresel olarak söylenen Hamam Dağının eteklerinden çıkar.Kadınlar hamamında saniyede 14 litre ,erkekler hamamında ise 35–40 litreyi bulan su çıkmaktadır.Çıkan bu sular iki kadınlar hamamına iki erkekler hamamına otel ve motellere dağılmaktadır.Tahlil raporlarına göre, suyun içeriği şunlardır:
Potasyum, Sodyum, Amonyum, Kalsiyum, Magnezyum, Demir, Alimınyum,Klorür, Nitrat, Sülfat ve hidrokarbonat gibi kimyasal özellikleri için de taşıyan şifa kaynağı kaplıca suları berrak, renksiz ve kokusuzdur. Su bir miktar da Bromür ve İyodür ihtiva ettiğinden Kükürtlü ve Hidrokarbonatlı sular grubunda yer alır. Radyo aktivitesi 19,1 eman dır.Ayrıca su az miktar da tuz ihtiva etmesi ile dünyanın tanınmış sularına benzediği bilinmektedir.bu özelliklerinden dolayı şu hastalıklara şifa verdiği bilinmektedir. Bunlar Göz Hastalıkları, Ekzama, Cüzzam, Felç hastalıkları, bers(Abraş) Hastalıkları, Sinir Hastalıkları, Akciger iltihaplanmaları, Böbrek ve idrar yolları hastalıkları, Kadın hastalıkları, her türlü iltihaplanma ve yara iyileşmelerine, Deri ve Cilt hastalıklarına, Romatizmal gibi hastalıklar dır. Evliya Çelebi Seyahatnamesinde Selçuklu devleti Sultanlarından Alaeddin Keykubat’ın Romatizma(Nikris-Ayaksızısı ) hastalığına yakalanmasından dolayı yapılan tavsiye üzerine Ilgın Kaplıcasına geldiğini kaplıcada Hastalığına şifa bulduğunu sağlıklı şifa dağıtan su olmasından dolayı var olan inşaatın üzerine bir kubbe yaptırdığını yazmaktadır.
Kaynak : Ilgın Kaplıcaları
Reishi mantarı çin de 2000 yıllık tarihi olan bir gıda.Ölümsüzlük mantarı olarak geçiyor .Bağışıklık sistemini güçlendiriyor ve vücut hastalıkla daha güçlü mücadele edebiliyor.Şuan yurtdışında bir firma var oradan siparişle getirtiliyor.Roibos çayınında antioksidan özelliği var vücuttaki toksinleri atıyor.İkisini bir arada kullanınca tedavi edici etkisi artıyor.Eşimin bir arkadaşı iltihaplı romatizmayı bu ürünlerle atlattı .Reis mantarı ve kilic balığı miydi ikisinin karışımında bir krem söyledi komşum
.dizleirndr kirecleme olan kadina sürmüşler anında etki etmiş
Yakan bir kremmis eczanelerde satiliyormus ama içeriğini tam hatırlamıyorum ama bu dediğiniz mantar da vardı