Evet canım kolay değilKimseyi korkutmayayım biraz maharet istiyor kızlar sarması yaklasık eliniz hızlıysa bır kaç kişiyle bi tenceresi 3 saat suruyor ben tek olduğum için 2yarım günümü aldı aralarda dinlendime kaydıyla
Yok oydan degil anlaşılamamak üzdü maksat eylenmek
keske öyle olmasaymis 5 senelik üyeler var yazik yani
alamanyada nerden bulurumki kiraz yapragini
niye okadar uzun sürüyor
niye okadar uzun sürüyor
Çok minik oluyorlar ve serçe parmağından daha ince sarılıyor artık 1 tencere nasıl dolar düşün
benim gözüm korkmaya basladikonu komsuyu cagiririm artik
Küçük ya ondan her biri şimdi serçe parmagını kaldır onun yarısı kadar onlarda bir tençere düşün
Sen en iyisi boşver
Evet canım kolay değilEğer yaprak yazdan salamura yapılmışsa kışın kolay sarılıyor yoksa yazın taze yaprak bayağı zor sarılıyor
vazgecmeyi düsünüyorum ondan dolayicok coook emek vermissin :26:
ALLAH ALLAH çok değişik bir tarif hiç görmemiştim daha önce
kiraz yaprağından sarma olduğunu hiç bilmezdim doğrusu
ellerine sağlık şekerim çok güzel duruyor hemde uğraşlı bir şeye benziyor başarılar...
Teşekur canımellerine sağlık canım başarılar
İlk duyman doğal canım bu yöresel bi yemek çok emekli olduğu için kimse fazla yapılamaz budabile sadece yösel yemek yapan bir iki yede bulunuyor oda belli sezonlardane kadar cahilim ya, hayatımda ilk defa böyle bi yemek görüyorum ama fark etmez sarmayı her türlü yerim sarma olsun yetereline sağlık canım, başarılar
Çok tatmak istediğim yemeklerden biri
Ellerinize sağlık.
Malzemeleri kolay bulunur cinsten değil nasıl edinebilirim?
Yapan olsa da yesek
Sağol canım benim ahhh keşke ttatdıra bilsemEllerine saglik basarilar cnm
Ben dün sitresten kaçırmışım bunlları sağolun canım keşke camdan uzata bilsemofff bayılırım yaaa 10 puan 100 puan 10000 puan
olsada yesem nasıl özlediğim bir tat
Tanemim ellerine sağlık çok zor bi yemekmis hakikaten
ooooowwww süper süper süperr.... ilk defa duyuyorum ve görüyorummm. nasıl incecik sarmısın tanemim sabır işi valla helal olsunn ellerine saglıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?