- 14 Aralık 2013
- 8.314
- 6.284
- 448
ekmeği kestim. sadece kahvaltıda çavdar ekmeği yiyorum. şekeri, tuzu, hamurişini bıraktım. bol bol yürüdüm ve yüzdüm. ayrıca kola, meyve suyu falan gibi şekerli içecekler de içmiyorum. yemek yanında illa içeceksem ayran içiyorum. yoksa su. kahvaltıda da şekersiz çay veya süt. bu şekilde verdim.peki bunu nasıl başardınız ?
teşekkür ederim inş dahada cok kılocuklar verırsınız :)ekmeği kestim. sadece kahvaltıda çavdar ekmeği yiyorum. şekeri, tuzu, hamurişini bıraktım. bol bol yürüdüm ve yüzdüm. ayrıca kola, meyve suyu falan gibi şekerli içecekler de içmiyorum. yemek yanında illa içeceksem ayran içiyorum. yoksa su. kahvaltıda da şekersiz çay veya süt. bu şekilde verdim.
48 kiloya dustum yeterli bence tesekkurler darisi isteyen herkesin basinateşekkür ederim inş dahada cok kılocuklar verırsınız :)
48 kiloya dustum yeterli bence tesekkurler darisi isteyen herkesin basina
SLM BENDE BAŞLADIM İÇMEYE BAKALIM ŞE YARIYCAKMI KAÇ GÜNDE VERDIN BEŞ KILOYU KILON COKMUYDU PEKI KILOSU COK OLAN DAHA CABU VERIYOR CNMben kullandım cnm 5 kilo verdim sabah ac karnına içiyordum içine 2 damla limon damlatıp içiodum canım yemek yemekte istemiodu suda kaynatıp kapatıodum biraz demlensin die zaten kırmızı bir su oluo
48 kilo mu?48 kiloya dustum yeterli bence tesekkurler darisi isteyen herkesin basina
Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim site kullanımı ile ilgili pek bilgim yok ama inşallah konuyla ilgilenenler yazımı görürkıraz sapı suyunu deneyen varmı arkadaslar ne ıse yarıo bana bır arkadasım soledı zayıflatıomus sabah ac karnına ıcılınce bende ole yapıom ac karına ve gun ıcınde ıcıom deneyen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?