Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kiraz sapı yalnız kaynatılmıyor diye biliyorum. maydonozun sapları ile beraber kaynatılıp, akşam yatmadan önce içilip yatılırsa sindirime ve idrar yolu enfeksiyonlarına iyi geldiği söyleniyor. ben bizzat tecrübe ettim gerçekten hem sindirimi hızlandırıyor hem de iltihap sökücü özelliği var. kiraz sapının yalnız kaynatılıp suyunun içildiğini ilk defa sizden duydum...
4 gundur iciyorum ve 1 kilo verdim ustelik regl olmama bikac gun var.kilom normalden 1 kilo fazla cikar hep ama bunun sayesinde eksik cikiyo ustelik tok tutuyo tatli krizi falan kalmadi muthis biseymis tavsiye ederim
Doğadan ya da liptopun kiraz saplı form çayını içsek olmuyor mu ya?
Olur ayni sey bence :) bendede var bu form cayindan ama icemedim ya tadi kotu gibi midemi bulandiriyo her ictigimde yesilll cay daha iyi kannimmca
ben liptonunkini aldım instagramda bi sayfada okudum bir bayan bu çayla 4 kilo vermiş bence içilmesi gerekiyor faydası çok var eğer araştırdıysanız inşallah hepimiz faydasını görürürz :)Doğadan ya da liptopun kiraz saplı form çayını içsek olmuyor mu ya?
ben kiraz sapı suyu ile olmasa da istediğim kiloya ulaştım, darısı sizlere hanımlar : )ben liptonunkini aldım instagramda bi sayfada okudum bir bayan bu çayla 4 kilo vermiş bence içilmesi gerekiyor faydası çok var eğer araştırdıysanız inşallah hepimiz faydasını görürürz :)
peki bunu nasıl başardınız ?ben kiraz sapı suyu ile olmasa da istediğim kiloya ulaştım, darısı sizlere hanımlar : )