• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Kiralik Gelinlik mi ? Size Ait Gelinlik mi?

Derin__Su

derin sular
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
5.297
122
173
Evet arkadaslar, konuya baktim bulamadim sanirim daha önce acilmamis baslik..

Benim sorum, kiralik gelinlik mi tercihiniz yoksa birdaha giymeyeceginizi bilseniz dahi tamamen size ait gelinlik mi ?
Aslinda mantik acisindan kiralik daha dogru ama ben duygusal yönden düsünüyorum,o gelinlik dolabimda cürüsede sararsada benim olsun sadece benim olsun isterim... Ve radikal bir karar vermezsem kiralamayi düsünmüyorum..
Sizin bu konuda,istediginiz / fikriniz nedir ? a.s.

Son düzenleme:
gelinliği aldığında bişey olacak sanırdım alma kirala saklamak zor diyenlerede kızardım anlamazdım.. sanki hep yanımda olursa gelinliğim çok zöel olacak gibi gelirdi.. aldım gelinliğimi bi sürü para vererek diktirdim .. elbette iyi oldu ama daha 18 gün oldu ama ben koyacak yer bulamıyorum.. gardrobu kalabalık ediyo kabarık kabarık bazanın içine koydum yazık oldu açıkçası.. bide verdiğim parayı düşündükçe içim gidiyor.. çıkarıp giyicem bugünlerde tekrar ama bu seferde aldığım kiloyu gösterirse üzülürüm diye korkuyorum naniknanik açıkçası 18 gün içinde böyle düşünmüşsem bundan sponraki yılalrda ne düşünüceğim ortada en yiisi ben kilo almayım sonra her gezmeye giderken gelinliğimi giyinip gidiyim :lepi:

gelinliği aldığında bişey olacak sanırdım alma kirala saklamak zor diyenlerede kızardım anlamazdım.. sanki hep yanımda olursa gelinliğim çok zöel olacak gibi gelirdi.. aldım gelinliğimi bi sürü para vererek diktirdim .. elbette iyi oldu ama daha 18 gün oldu ama ben koyacak yer bulamıyorum.. gardrobu kalabalık ediyo kabarık kabarık bazanın içine koydum yazık oldu açıkçası.. bide verdiğim parayı düşündükçe içim gidiyor.. çıkarıp giyicem bugünlerde tekrar ama bu seferde aldığım kiloyu gösterirse üzülürüm diye korkuyorum naniknanik açıkçası 18 gün içinde böyle düşünmüşsem bundan sponraki yılalrda ne düşünüceğim ortada en yiisi ben kilo almayım sonra her gezmeye giderken gelinliğimi giyinip gidiyim :lepi:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben de satın aldım gelinliğimi şimdi de satıyorum alıcı bulrsam yarı fiyatına..kaydirigubbakcemile3 durması işe yaramicek..alan olmazsa da artık bi iki sene sona veririm ihtiyacı olanlara kısmet..

ama alırkenki düşüncem şu idi ; misal kiralarsan 100 lira satın alırsan 120 lira dediler..e ben şimdi nie havaya 100 lira verim..20 daha verim benim olsun..pişman değilim..dediğim gibi satamassam hayrına veriirim parçalanana kadar hihoyyyt

ben gelinliğimi sıfır diktirip kiralamayı düşünüyorum...yaşayacağımız ev biraz küçük, açıkçası kalabalık yapmasından endişeliyim.

ben satın almıştım ama hiç te gerek yokmuş aslında..şimdi satıyorum gelinliğimi...başkalarıda faydalansın..almak aslında çok ta mantıklı diil onu anladım...

üstüme göre istedigim gelinliligi diktiririm başka birinin giydigi gelinligi giyebilcegimi sanmıyorum
ama o gelinligide satın almam
sadece bi kere giyilecegi icin ..ve o güne özel birsey oldugu icin saklayıp acıp acıp bakmanın bi anlamı yok
ozmn benim gözümde gelinlik özelligini kaybeder..

Evli arkadaslar, valla annemde aynisini söylüyor.. Evlilik heyecanindan olsa gerek,mantik ortadan kalkiyo bi anda..:asigim:
Koyacak yer bulamamak sorun cidden, ben bunu hic düsünmemistim ki abartili gelinlikleri severim... sade bisey olmayacagindan dahada düsündürücü :bbo:

satın aldım.. ama sımdı kendıme küfredıyorum.. sadece 3 saat gıydım ve evde kuru kalabalıktan baska bısey degıl..

benim hefesim cok büyük satin almaktan yanayim, hatira diye saklarim. Kizim olursa kizma hatira diye kalir annesin gelinligi. Annemin gelinligi duruyor ve cok özel benim icin. Hatta düsünüyorum annemin gelinligi üstüme göre diktirip kina gecemde giysem mi diye... Baskasinin giydigi gelinligi nebilim bana göre degil hiii durumun olmaz baska tabi ozaman lafim yok...
Camurdan olsun benim olsun...

önceden bırısının gıymesını ıstemem oyuzden yenıden beğendım modelı dıktırırdım ama satın almazdım belkı aradakı para farkı az ama ev sokamam onu kalabalık olmaması ıcn mesela nışanlığımı dıktrdım bı modele bakarak oysa aynı model renk zatı o yerde vardı ama içim rahat etmez baskasının gıydığı şeyı gıyemem ne pis bı huy demıkaydirigubbakcemile3

giyilmiş olan gelinligi giymek istemem sıfır bi gelinligi kiralamayı düşünüyorumm..zaten gelinlik sevmem zoraki giycem yani,bide onu satın alıp nereye koycam:):):)

Ben gelinliğimi seçerken fazla duygusal davrandım bana özel olsun dedim istediğim hayal ettiğim modeli bulana kadar gezdim bulamadım tabiiki ama en yakınını bulduğumda da üzerinde değişiklikler yaptırdım. Bu işe giren herkes bilir kiralıkla satılık arasındaki fiyat farkını gelinliğimi diktirip kiralarsam 2500 satın alırsam 3000 dediler o kadar para vericem satın alırım derim ve aldım şimdi kutusuyla tarlatanıyla eksiksiz kurusunda gardolabımın üstünde duruyor. duruyor da ne oluyor bilmiyorum ama satın almak isteyen olursa yarı fiyatına bile veririm. Akşam resminide ekleyeceğim beğenen ilgilenen olursa konuşuruz. Nisan ayında ilk evlilik yıldönümümüz arkadaşlarım o gün giyersin diyorlar ama bilemiyorum olur mu olmaz mı diye korkuyorum :)

Üzerine göre diktir ilk sen giy ve iade et ilerde vücut ölçülerin mutlaka değişecektir boşuna dolap beklemesin derim ben:delphin:

Ben gelinliğimi seçerken fazla duygusal davrandım bana özel olsun dedim istediğim hayal ettiğim modeli bulana kadar gezdim bulamadım tabiiki ama en yakınını bulduğumda da üzerinde değişiklikler yaptırdım. Bu işe giren herkes bilir kiralıkla satılık arasındaki fiyat farkını gelinliğimi diktirip kiralarsam 2500 satın alırsam 3000 dediler o kadar para vericem satın alırım derim ve aldım şimdi kutusuyla tarlatanıyla eksiksiz kurusunda gardolabımın üstünde duruyor. duruyor da ne oluyor bilmiyorum ama satın almak isteyen olursa yarı fiyatına bile veririm. Akşam resminide ekleyeceğim beğenen ilgilenen olursa konuşuruz. Nisan ayında ilk evlilik yıldönümümüz arkadaşlarım o gün giyersin diyorlar ama bilemiyorum olur mu olmaz mı diye korkuyorum :)

canım 4 gözle resmi bekliyorum :sm_cool:

daha önce giyilmiş bi gelinliği kimse giymek istemez, ama beğendiğin bi modeli kendi ölçüne göre diktirip, geri verebilirsin, ben öyle yaptım satış fiyatının yarısı olmuştu, aradaki fark çoktu yani. düğünden bir hafta sonra geri götürdük, o bi hafta için bile koycak biyer bulamadım. üstelik aldığın zaman temizletmesi falan bi dert, uğraşmaya değmez insan nişanlıyken çok hevesli oluyor ama düğünden sonra ayakları ancak yere basıyor, aklı başına geliyor.

bende kiralasam mı yoksa alsam mı diye çok düşünmüştüm...
100 ytl fark vardı arada ve geri vermeye kıyamayıp aldım..
iykide almışım geçen ağustos ayında ilk evlilik yıldönümümüzde giydim...eşime sürpriz yapıp...onada damatlığını giydirdim ve süper bi sofra hazırlamıştım...bol bol resim çekildik..dans ettik...o günden sonra iykide almışım dedim...bazam da duruyo hiçte yer kaplamıyor...
almasaydım içimde kalırdı...seneye kilo almamış olursam yine giymeyi düşünüyorum...
ve ilerde çocuklarım olunca onlarda giyip evcilik oynıcaklar :))) güzel bi duygu bence...

annemin geliği kiralıkmış, göremediğim giyemediğim için çok üzülüyorum. o yüzden benim kararım da satın almak, kızım olursa ilerde görsün giysin.

bende çok fazla fiyat farkı yoksa almayı düşünüyorum.

size bir sorum olacak, hazır gelinlikle yeni gelinlik diktirmek arasında fiyat farkı var mıdır??

Back