Yok canım ya kardes çıkmazlar o zaman Defne ve Ömer aşkı olmaz.Ama ömer mesela neden pasta ve mum uflemeyi sevmiyor belki öbür bölümlerde bunun üstünde dururlar. Annesini yada hem anne ve babasını ömer doğum gününde kaybetmiş olabilir yada yangın vs ve Ömer o yüzden doğum günü kutlamasına sevmiyordur.ömer ile defne kardeş çıkcak gibi ömer çorba içerken bişey hatırlar gibi oldu
Yok canım ya kardes çıkmazlar o zaman Defne ve Ömer aşkı olmaz.Ama ömer mesela neden pasta ve mum uflemeyi sevmiyor belki öbür bölümlerde bunun üstünde dururlar. Annesini yada hem anne ve babasını ömer doğum gününde kaybetmiş olabilir yada yangın vs ve Ömer o yüzden doğum günü kutlamasına sevmiyordur.
Yok artık.ömer ile defne kardeş çıkcak gibi ömer çorba içerken bişey hatırlar gibi oldu
Diziyi şimdi izledim Defne zencefilli borekten olecektiYok artık.Annesi de çorbaya limonu o şekilde sıkarmış onu hatırladı.
Yok artık.Annesi de çorbaya limonu o şekilde sıkarmış onu hatırladı.
Ya bu bölüm ya da diğer bölümde öpüşme sahnesi varmış duyumlara göre.Bu bölüm istediğim gibi değildi boş geçti resmen. Sadece sonu doluydu. Umarım yeni bölüm daha iyidir.
iyi bariYa bu bölüm ya da diğer bölümde öpüşme sahnesi varmış duyumlara göre.
Kavuşmaları hemen olmaz zaten arada Sinan var.Rekabet izleyeceğiz büyük ihtimalle.Bir de ortada para karşılığı Ömer'e yakınlaşma var.O ortaya çıkarsa kavuşma biraz zor.iyi barigerçi biraz acele oldu bunların birbirinden hoşlanması. yeterince zevkli olmadı ama olsun
Kiş deniyor o tarz hamur işlerine.Ama Ömer'in beğenip Defne'nin beğenmemesi olmadı.Diziyi şimdi izledim Defne zencefilli borekten olecektiborekti galiba. Ama ömer defnenin orada olduğunu duyunca nasilda üstünü başını düzenliyor.
Aynen ya çok kötü olur Ömer öğrenirse..Kavuşmaları hemen olmaz zaten arada Sinan var.Rekabet izleyeceğiz büyük ihtimalle.Bir de ortada para karşılığı Ömer'e yakınlaşma var.O ortaya çıkarsa kavuşma biraz zor.
Saçları kendi rengi. Küçükluk fotosunu gördüm.Saçlarını çok beğeniyorum. .
Çok şeker kız ..
Kiralık aşk ..
Yasemin öğrenir önce Bence. Birde sinan çıktı.Aynen ya çok kötü olur Ömer öğrenirse..
ben de öyle tahmin ediyorum. Yasemni öğrenip ortalıgı karıştırıcakYasemin öğrenir önce Bence. Birde sinan çıktı.
Yasemin'intepkisini merak ediyorum ne yapacak özellikle kitap konusunu ömer öğrendi bakalım nasıl tepki verecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?