Kiralık Aşk Star Tv

bu aralara beni gulduren mutlu eden tek eglencem :)

ömer ile defne kardeş çıkcak gibi ömer çorba içerken bişey hatırlar gibi oldu
Yok canım ya kardes çıkmazlar o zaman Defne ve Ömer aşkı olmaz.Ama ömer mesela neden pasta ve mum uflemeyi sevmiyor belki öbür bölümlerde bunun üstünde dururlar. Annesini yada hem anne ve babasını ömer doğum gününde kaybetmiş olabilir yada yangın vs ve Ömer o yüzden doğum günü kutlamasına sevmiyordur.

bilimiyorum defne çorbaya limon sıkarken bi görüntü vardı ordada aynı şekilde limon sıkılıyodu yada çorba aynı taddayı

Yok artık.Annesi de çorbaya limonu o şekilde sıkarmış onu hatırladı.
Diziyi şimdi izledim Defne zencefilli borekten olecektiborekti galiba. Ama ömer defnenin orada olduğunu duyunca nasilda üstünü başını düzenliyor.

Bu bölüm istediğim gibi değildi boş geçti resmen. Sadece sonu doluydu. Umarım yeni bölüm daha iyidir.

Bu bölüm istediğim gibi değildi boş geçti resmen. Sadece sonu doluydu. Umarım yeni bölüm daha iyidir.
Ya bu bölüm ya da diğer bölümde öpüşme sahnesi varmış duyumlara göre.

iyi bari gerçi biraz acele oldu bunların birbirinden hoşlanması. yeterince zevkli olmadı ama olsun
Kavuşmaları hemen olmaz zaten arada Sinan var.Rekabet izleyeceğiz büyük ihtimalle.Bir de ortada para karşılığı Ömer'e yakınlaşma var.O ortaya çıkarsa kavuşma biraz zor.

Diziyi şimdi izledim Defne zencefilli borekten olecektiborekti galiba. Ama ömer defnenin orada olduğunu duyunca nasilda üstünü başını düzenliyor.
Kiş deniyor o tarz hamur işlerine.Ama Ömer'in beğenip Defne'nin beğenmemesi olmadı. Üstünü düzeltmesi,Defne'yi görünce birini mi arıyorsun demesi ve Defne'nin Ömer'i görünce Ömer Bey ben sizi çok özledim demesi güzeldi.Çok içten söyledi.

Kavuşmaları hemen olmaz zaten arada Sinan var.Rekabet izleyeceğiz büyük ihtimalle.Bir de ortada para karşılığı Ömer'e yakınlaşma var.O ortaya çıkarsa kavuşma biraz zor.
Aynen ya çok kötü olur Ömer öğrenirse..

Tahmin edildiği gibi ayakkabı için modelliği Defne yapacakmış.

Ömer için pazı dolmasını gerçekten Defne yani Elçin Sangu sarmış.Yalnız pazıların tersini düzünü anlamakta zorlanmış.Sete kısır,dolma,Amerikan salatası yapıp getiriyormuş.Çok becerikliymiş mutfakta.Set ziyaretine ait bir yazı okudum da orada resmi vardı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…