• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiralık Aşk Star Tv

bu bölüm çok sıktı beni.
böyle diziler de drama gerek yok ki, eğlenceli eğlenceli gidiyordu işte.
ama yine de vazgeçmem bu diziden.

gözüm gönlüm açılıyo, defne ve ömeri görünce :cool:

Defne`nin saç rengi kendi orjinal saç rengiymiş.:KK53:Bu çocukla çok yakışıyorlar.Evlense ya bunlar.:KK70:Gerçi adamın sevgilisi var ama ben ışık gördüm yakında patlar olay.:KK53::KK8:

hahahahah :KK45::KK45:
benim kardesim de izlerken diyor ki, yok yok bu gupse yi bırakır. böyle kız varken , kesin aşk yasicak bular bak gör diyo..

bu cocuk gupse de ne buluyor harbi yaa, aşk sineği işte diyelim :KK48::KK48:

Bence de entrikaya yanlış anlamalara gerek yoktu.Romantik komedi tarzında seyrediyorduk ne güzel.İlla saçmalayacaklar.

Bu diziyi cok sevdim gökhan özenin sevda çiçegi dizisini animsatti bana biraz :) Elcin sangu yu cok begenirim zaten cok guzel ve basarili defneyle omer cok yakisiyor birbirine ama sinanida cok sevdim ben insallah ömerle sinani birbirine düşman etmezler :/ yasemin çok gicik hic sevmedim onu oynayan oyuncuyu da pek sevmiyorum zaten , nerimana cok guluyorum ozellikle yaseminin adini duydugunda gozunun seyirmesi cok komik :D sicak bir dizi olmuş inşallah reytinge kurban gitmez kışın da devam eder :)

Bu diziyi cok sevdim gökhan özenin sevda çiçegi dizisini animsatti bana biraz :) Elcin sangu yu cok begenirim zaten cok guzel ve basarili defneyle omer cok yakisiyor birbirine ama sinanida cok sevdim ben insallah ömerle sinani birbirine düşman etmezler :/ yasemin çok gicik hic sevmedim onu oynayan oyuncuyu da pek sevmiyorum zaten , nerimana cok guluyorum ozellikle yaseminin adini duydugunda gozunun seyirmesi cok komik :KK70: sicak bir dizi olmuş inşallah reytinge kurban gitmez kışın da devam eder :)
Evet Sinan da çok iyi biri.Arkadaşlarının çocukları için bile bahçesine salıncak yaptırmış.Ama maalesef üzülen taraf o olacak.Kışı bırak seneye de devam edebilir dizi.Ama ilk bölümlerdeki tadı kalmaz.Entrika,yalan dolan girer mecburen o da tadı kaçırır.İnşallah olmaz ama.

Evet Sinan da çok iyi biri.Arkadaşlarının çocukları için bile bahçesine salıncak yaptırmış.Ama maalesef üzülen taraf o olacak.Kışı bırak seneye de devam edebilir dizi.Ama ilk bölümlerdeki tadı kalmaz.Entrika,yalan dolan girer mecburen o da tadı kaçırır.İnşallah olmaz ama.
Salih bademcinin kaderi bu heralde oynadığı bütün dizilerde karşılıksız aşk besliyor adam ama iyi oyuncu hakkını veriyor :KK66: Ama şu gerçek defneyle ömer arasında müthiş bir uyum var sinanla defne olursa bu uyuma yazık edilmiş olur :KK200: Dizinin reytingleri güzel galiba bence de bitmez ama senaristler bozmaz inşallah ilerleyen bölümlerde dediğiniz gibi :/

Salih bademcinin kaderi bu heralde oynadığı bütün dizilerde karşılıksız aşk besliyor adam ama iyi oyuncu hakkını veriyor :KK66: Ama şu gerçek defneyle ömer arasında müthiş bir uyum var sinanla defne olursa bu uyuma yazık edilmiş olur :KK200: Dizinin reytingleri güzel galiba bence de bitmez ama senaristler bozmaz inşallah ilerleyen bölümlerde dediğiniz gibi :/
Evet adama hep ikinci adam rolü veriyorlar.Gerçekten iyi oyuncu.Bence de Defne ve Ömer uyumu süper.:KK200:Reytingler güzel umarım böyle devam eder.

Cumaya az kaldı heyecan var mı?:rolleyes:

Mesajı sırf Ne Münasebet dizisinin altında kalmasın üste çıksın diye yazdım.:KK70:

Kiralik ask diziside favorilerim arasında.

Neriman vardı tüm bölüm.Car car kafamı şişirdi.:KK47:İlgi çektiğini sandılar galiba rolünü artırmışlar.Hizmetçisiyle olan sahneleri dizinin kalitesini düşürüyor.Yaptıkları sulu mizah.Dozu kaçırdılar.En kötü bölümdü.:KK12:

8.Bölüm fragmanı.

Neriman vardı tüm bölüm.Car car kafamı şişirdi.:KK47:İlgi çektiğini sandılar galiba rolünü artırmışlar.Hizmetçisiyle olan sahneleri dizinin kalitesini düşürüyor.Yaptıkları sulu mizah.Dozu kaçırdılar.En kötü bölümdü.:KK12:
Katiliyorum neriman sahneleri fazla abartilmaya baslandi bende sevdim nerimani ama bir karekter sevilince illa cılkını çikariyorlar :/
En sevdigim sahneler bu bölüm ömer&defne ve sinan&defne sahneleriydi ömerle defne kesinlikle uyum olarak çok iyiler fiziksel cekim var aralarinda ama sinanlada cok iyi anlasiyor sinana da kıyamiyorum cok tatli o da inşallah dramaya baglamazlar guzelim diziyi oyle olacak gibi bir his var icimde :/ ama son sahne çok güzeldi ömer defnenin onu sevdigini anladi bence <3

Back