Kiralık Aşk Star Tv

Bugün bakamadim yarin bakarim artik.

Nerimanin kızı sude ne zaman katılacak acaba bakarsınız oda sinana aşık olurmuş.

Aynen dediğin gibi Neriman sahnelerinin bu bölüm cılkı çıktı.Abartmasalar olmaz.Sinan'ı ben de seviyorum ama üzülen taraf o olacak.Onunla da Neriman'ın kızını başgöz ederiz olur biter.Şükrü olmasa bomboş bir bölüm olacaktı.Ne varsa Şükrü'de var.Güzel sahneydi son sahne ama Defne sevdiğini söylememiştir.Yasemin'in kravat iğnesinden bahsetmiştir büyük ihtimalle.

Sukrumu söyledi kitabı hangi kitabı aldığını biliyormuymus Defne kitap ismi vermemiştir. Şimdi face sayfasında gördüm dizi omerin defnenin cenesini tutarken mi bitmiş.

Sukrumu söyledi kitabı hangi kitabı aldığını biliyormuymus Defne kitap ismi vermemiştir. Şimdi face sayfasında gördüm dizi omerin defnenin cenesini tutarken mi bitmiş.
Evet Şükrü söyledi.Kitap ismini de söyledi.Kitabı onun aldığını öğrenince kapısına dayandı.

Evet Şükrü söyledi.Kitap ismini de söyledi.Kitabı onun aldığını öğrenince kapısına dayandı.
Ömer sanırım çene tutmayı çok seviyor Yasemin halini merak ediyorum şimdi. Fragmanda Defne kutu düzenliyor bence hediye çıkacak oradan.

Ömer sanırım çene tutmayı çok seviyor Yasemin halini merak ediyorum şimdi. Fragmanda Defne kutu düzenliyor bence hediye çıkacak oradan.
Öyle deme ahh o çene çok şey anlatıyor.Yasemin başka bir dünyada.Konuşmaya bile değmez.Hediye olacağını sanmıyorum ama bakalım.

Öyle deme ahh o çene çok şey anlatıyor.Yasemin başka bir dünyada.Konuşmaya bile değmez.Hediye olacağını sanmıyorum ama bakalım.
Kutu duzenlemek defnenin işi değil ama. Bence Defne ileriki bölümlerde koray sayesinde manken olur.

Evet evet sinana acilen kız bulmalari lazim onun eglenceli hallerini seviyorum olmadi ben talip olucam bu gidisle Şükrü çok babacan iyi birisi çok sevdim ben onu defneyle ömerin birbirlerine yaklasmalarina yardimci oldu bilmeden de olsa :)Defne bence de söyleyememistir bu ikili daha uzunca bir süre birbirine Açılamayacak bence ama böylesi daha romantik sanki :)

Kutu duzenlemek defnenin işi değil ama. Bence Defne ileriki bölümlerde koray sayesinde manken olur.
Manken olacağı benim de aklıma geldi.Büyük ihtimalle öyle olacak.Hediye işini göreceğiz bakalım.

Sinan tam ev erkeği dimi.Her eve lazım.Evet Şükrü iyi adam.Sevenleri kavuşturuyor.Bence de açılmasınlar birbirlerine.Dizinin havası kaçar.

Sinan tam ev erkeği dimi.Her eve lazım.Evet Şükrü iyi adam.Sevenleri kavuşturuyor.Bence de açılmasınlar birbirlerine.Dizinin havası kaçar.
Aynen tam hayalimdeki erkek modeli cok iyi ikili oluruz biz onunla birbirlerine hemen açilirlarsa bu aşkın büyüsü bozulur bence de daha çok bölüm var önümüzde malzeme kalmaz o zaman :) mesela nihan serdar aşki da bastan cok güzel gelmisti bana ama serdari cok cabuk aşık ettiler nihana oldu bittiye geldi bütün büyüsü gitti :/

Bölüm cok güzel basladi, vay dedim efsane bi bölüm olacak yine. Ama ortalari asiri SIKIciydi. Sonda yine biraz toparladi ama bugüne kadar ki en sönük bölümdü

Aslında biz de iyi bir ikili oluruz ama sen duygularını erken açtığın için sevenlerin arasına girmem.Bu Nihan'ın anası babası yok mu?Zırt pırt kızın kapısındalar.Mantık hataları var.O kız yine İso'ya kalacak galiba.

Son düzenleme:
Sinan değerimizi bilsin ona defneden hayır yok burada gerçek sevenleri var onun Mantık hatası olmayan dizi yok ki zaten canım bütün dizilerde var malesef olmasa daha iyi aslında ama :) İso tam evlenilecek erkek ama nihanın gönlü serdarda şimdilik gönül nedense hem imkansızları seviyor işte :)

ömer ile defne kardeş çıkcak gibi ömer çorba içerken bişey hatırlar gibi oldu

Açılsınlar artık ben çok sıkıldım baydı yani hep yanlış anlamalar filan.

Bölüm cok güzel basladi, vay dedim efsane bi bölüm olacak yine. Ama ortalari asiri SIKIciydi. Sonda yine biraz toparladi ama bugüne kadar ki en sönük bölümdü
geçen bölümde kötüydü yaa

5.bölümden sonra bir bozdu inşallah toparlar dizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…